OsmanLı Loncası [TLOO]
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
"BelaxBattle" Hoşgeldin Aramıza

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hoşgeldin Kardeşim Aramıza Herkez İçin Hayırlı Olsun.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Aramıza Yeni Katılan Arkadaşlaramıza hoşgeldiniz diyorum her geçen gün loncamızın gücüne güc katması beni mutlu ediyor
Hoş bulduk arkadaşlar sizlerle olmak keyif verici yeni bir tad , yeni bir heyecan , yeni bir soluk.. Herkese güzel temennileri için Teşekkür Ederim.. :lol:
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
...... :arrow: .....
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Osmanlı Ümmettir , Düşmanı Boldur.. Loncaya Gelir gelmez hissedildi yanıbaşımdaki fay hatlarının titreşimleri.. Fazla sürmedi 1-2 gün içinde çıktı hepsinin gerçek yüzleri ortaya . Azrailin ölüm anında gözükmesi gibi insanoğluna.. Görmek istemedikleri , akıl dahi edemedikleri şeyler çıkardım ortaya ummadıkları anda yakaladım onları . Aslında niyetim bu değildi sadece farklılık , değişim biraz olsun monoton hayattan kurtulmak .. Ben kimseye bakmazken kendi hayatımı yaşayıp sürdürdüm gelecek planlarımı hiç ama hiç uzun vadeli yapmadım dostluklarımı arkadaşlıklarımı kardeşliklerimi hatta beni sewmeyenleri bile umursamadım ne büyütmek nede küçültmek için girişimlerde bulunmadım . Ben kendim oldum onlar benim kendi olmamı ve şahsımın onlara vaadettiklerini , verdiklerini , kazandırdıklarını kaybettirdiklerini , öğrettiklerini sewdiler ama gün geçtikçe görüyorumki benim görmeyen gözlerimin üstünde nazarı bol dualarla yaklaşan gözler varmış hissettim !.. Şaşırdım kendimi bu kadar değerli görmemiştimki hiç şimdi yaptığım en ufak icraatin dahi takip edilip gözlendiğini farkettim şimdi dahamı dikkatli dawranmalı kafaya takıp takıp ? yoksa yoluma dewam mı etmeliyim gerçekleri umursamayıp ?
Kör bir ninja misali hiç görmeyen gözleriyle kullanabildiği onlarca kişinin gözünden bakıp dövüşmeli hayatla çünkü bazen gerçekleri görmek yerine doğrularını göstermek daha mühimdir mutluluk adına ...Bakıp Fey-z aldıkları kişi olurum bakıp dert yandıklarım uğruna !.. Anlayana ''DaBBeLa'' kısaca..
Kör bir ninja misali hiç görmeyen gözleriyle kullanabildiği onlarca kişinin gözünden bakıp dövüşmeli hayatla çünkü bazen gerçekleri görmek yerine doğrularını göstermek daha mühimdir mutluluk adına ...Bakıp Fey-z aldıkları kişi olurum bakıp dert yandıklarım uğruna !.. Anlayana ''DaBBeLa'' kısaca..
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
"DağLar SemaLar bu söze titrer, NasıL Dayansın buna kafirLer, Er meyDanınDa yiğitLer Kükrer ALLahuekber!.."
BeLaxOttoMan..
BeLaxOttoMan..
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
selamun aleyküm tüm TLOO kardeşlerime,abilerime,ablalarıma...
Handan kesme için bir taktik buldum ve toplantı yapıp anlatmak isterim tabi özgür iznin olursa ???
bide EROL ABİ OYUNA DÖN
Handan kesme için bir taktik buldum ve toplantı yapıp anlatmak isterim tabi özgür iznin olursa ???
bide EROL ABİ OYUNA DÖN
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
YanındadırLar , güLerLer , sevinirLer hatta yeri geLir ağLarLar seninLe , kendı sıkıntıLarını anLatırLar sana senin sıkıntıLarını dinLerLer , kendiLerine bu şekiLde yer ettikLerini sanırLar yanında . Her an yanında oLdukLarından bahsederLer , her düşüncene , kararına saygı duydukLarından bahsederLer . Oysaki hep ardındadır asıL çevirdikLeri , sen ağLarken yanında ağLar , arkasını dönünce sırıtır ağLamayı koLayca yapabiLen diğer yüzü sahte insanLar .dabbela yazdı:Osmanlı Ümmettir , Düşmanı Boldur.. Loncaya Gelir gelmez hissedildi yanıbaşımdaki fay hatlarının titreşimleri.. Fazla sürmedi 1-2 gün içinde çıktı hepsinin gerçek yüzleri ortaya . Azrailin ölüm anında gözükmesi gibi insanoğluna.. Görmek istemedikleri , akıl dahi edemedikleri şeyler çıkardım ortaya ummadıkları anda yakaladım onları . Aslında niyetim bu değildi sadece farklılık , değişim biraz olsun monoton hayattan kurtulmak .. Ben kimseye bakmazken kendi hayatımı yaşayıp sürdürdüm gelecek planlarımı hiç ama hiç uzun vadeli yapmadım dostluklarımı arkadaşlıklarımı kardeşliklerimi hatta beni sewmeyenleri bile umursamadım ne büyütmek nede küçültmek için girişimlerde bulunmadım . Ben kendim oldum onlar benim kendi olmamı ve şahsımın onlara vaadettiklerini , verdiklerini , kazandırdıklarını kaybettirdiklerini , öğrettiklerini sewdiler ama gün geçtikçe görüyorumki benim görmeyen gözlerimin üstünde nazarı bol dualarla yaklaşan gözler varmış hissettim !.. Şaşırdım kendimi bu kadar değerli görmemiştimki hiç şimdi yaptığım en ufak icraatin dahi takip edilip gözlendiğini farkettim şimdi dahamı dikkatli dawranmalı kafaya takıp takıp ? yoksa yoluma dewam mı etmeliyim gerçekleri umursamayıp ?
ÇıkıverirLer boş bir anında , çünkü hep tetiktedirLer düşündükLerini gerçekLeştirebiLmek için en uygun zamanı bekLerLer . Hep onLarın istedikLerini yapmanı ; karşıda oLup onLara zarar vermektense yanLarında oLup sus pus bi köşede oLmanı isterLer . KorkarLar senden , senden ve yapabiLecekLerinden ! Çünkü biLirLer gerçek yüzLerinin eLbet birgün ortaya çıkacağını . Kimi zaman bir başkasından öğrenirsin sırtına yemeye hazır oLdugun bıçağı , kimi zamanda karşında görürsün eLi bıcakLı sözde dostLarını . SöyLeyecek tek söz : " Yolumda iLerLerken çiğnedikLerime sorun beni onLar anLatır size biLmedikLerinizi !! " .
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
İlahi AdaLeT
Öğrenmek isteyenler özele geLsin .Anlatılacak olanların vakti geldi , geçiyorda ... [ Herkes DahiL ]kalenderoglu yazdı:SöyLeyecek tek söz : " Yolumda iLerLerken çiğnedikLerime sorun beni onLar anLatır size biLmedikLerinizi !! "