Küçük Kahraman HALİT GİRMENÇ'in Anısına

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Küçük Kahraman HALİT GİRMENÇ'in Anısına

Mesaj gönderen Splash »

Resim
--Halit Girmenç,İstanbul Kıyamet Vaktinin En Küçük Kahramanlarından Biridir...Halit Girmenç,Banyodayken Şohpen Zehirlenmesiyle Hayata Gözlerini Vurmuştur...Onu Ölümsüzleştirmek İçin Bu Konuyu Açayım Dedim..
Bu Konu da Onunla İlgili Düşünceleri,Onunla İlgili Bilgileri Aktaracağız.Ayrıca Halit Girmenç'in En Büyük Hayali
Oyun Betadayken Hepimizde Biliyorduk ki Rütbe Sıralaması Vardı.İşte Bu Sıralamada Mareşel Rütbe Olmak Onun
Hayaliydi.Babası Doğan GİRMENÇ onun Bu Dileğini Yerine Getirmiş,Oğlunun Emanetine Sahip Çıkmıştır..
Halit Girmenç'in Annesi(AYşe Girmenç) in Ağzından;
s.a arkadaşlar ben 14 gün önce oğlumu kaybettim şohpen zehirlenmesinden ben eşim ve kızım hepimiz evdeydik ben kendim yaktım suyunu açtım girdi ben de çamaşırlarınıayarladım 10 dakika olmadı banyoda yavrumu buldum ve oglum 12 yaşına yeni girmişti ve 8 yıldır lösemi tedavisi görüyordu son 3 ay önce tedavi bitti ve birdaha gelmeye gerek kalmadığını söyledi hocalarımız vadesi burayakadarmışdiyorum ama kendimi suçlamaktanda birtürlü vazgeçemiyorum şohpende 17 senedir hiç arıza vermemişti bana allah rızası için yardım lütfen bana ve eşime şafaatçi olacagını ve biliyorum buşekildeki ölümlerin şehitlik mertebesinde olduğunu ama yinede kendimi suçlamaktan vazgeçemiyorum lütfen yardım edermisiniz..
Ayşe Girmenç Yaşanan Bu OlayDan Sonra Gerçekten Çok Üzülmüştü.Yukarıdaki Yazı Bir Forum Sitesinden ALıntıdır.
Yazan İse Halit gİRMENÇİN Annesi Ayşe Girmenç'tir...
İstanbul Kıyamet Vaktinde SObee Destek Ekibi Halit Girmenç'i Unutmamış Oyundaki Bir Efsunun Adını
Halit Girmenç Olarak Değiştirmiştir...
Heryerde Halit Olarak Bilinen Halit Girmenç'in Diğer Adı İse ANIL dIR...
Halit Girmenç Oyunun En Küçük Kahramanlarından Birisidir.Oyununu En Güzel Bir Biçimde Oynayarak KimilERİNE
Ders Kimilerine İse DÜşünmeyi Öğretmiştir...
Halit Girmenç'in Babası(Doğan GİRMENÇ)in Ağzından;
Oğlum Halit GİRMENÇ’i hayatını kaybettiğinin ilk yılında rahmetle ve özlemle anıyoruz.Geçen bu zaman içerisinde beni yalnız bırakmayarak acılarımı paylaşan dostlarıma,tüm İKV oyuncularına ve hiçbir zaman unutmayacağım büyük bir özveri ile oğlumun ismini bir efsuna vererek ölümsüzleştiren İKV Sobee yönetimine teşekkür ederim.
Yine yağmur yağıyor dışarıda seni kaybettiğim gün gibi,
ne ağır nede tuzlu biraz gözlerinden akan yaşlar gibi.
Neden hayat bize mutlu olma şansı vermedi,
herzaman ağlamaklıyım herzaman hüzünlü
şimdiki gibi...
Puma
Doğan GİRMENÇ
Yukarıdaki Yazı İse İstanbul Kıyamet Vakti Resmi Forum Sayfasından ALınmıştır.Doğan Girmenç Oğlunun Vefatının
Üzerinden 1 Yıl Geçtikten SOnra Onu ANmak Adına Bir Konu AÇmıştır..
Doğan Girmenç,Halit Girmenç in Rütbesini Oyunu EN Güzel Bir Biçimde Kullanarak Mareşel Yapmıştır...Kimilerine
Abi,Kimilerin Kardeş Olmuştur Doğan Girmenç..Kahraman Baba Doğan Girmenç Kısa Bir zamn İçerisinde
Mareşel Olmuş Ve Oğlunun İsteğini Yerine Geitmriştir...Buyrun Bir Resim;

Resim
KONUYU Açmakta Tereddüt Ettim...Belki Birileri Laf ATar Diye....
Ama Bence Bu Forumda En Gereksiz Konu 15-30 Sayfa Oluyorsa Bu Konu 100 Sayfa Olmalıdır...

MEKANIN CENNET OLSUN KÜÇÜK KARDEŞİM HALİT GİRMENÇ
Not 1:Lütfen Konuya Gereksiz Yorum Yapacak Kişiler Girmesin.
ÖNEMLİ BİLGİ:
Halit Girmenç'in Karakteri Pumaa Olup Teşkilat Sunucusunda Bulunmaktadır.
Halit Girmenç'in Kabri ASRİ MEZARLIĞındadır...
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Küçük Kahraman HALİT GİRMENÇ'in Anısına

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Evet acı bir durumdu gerçekten olay yaşandıktan sonra bütün teşkilat oyuncuları (başta dadaşkent loncası olmak üzere) Kendisine yardım etmiştik. Çok kısa bir süre içinde 6.5 milyon kp ye ulaştık fakat merhumun isteğinide geciktirmemek adına yetkililere istekte bulunduk onlar da bizi kırmadılar. Doğan abi de arada girer gözlük dağıtır bizlere.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

IISehrazatII yazdı:Evet acı bir durumdu gerçekten olay yaşandıktan sonra bütün teşkilat oyuncuları (başta dadaşkent loncası olmak üzere) Kendisine yardım etmiştik. Çok kısa bir süre içinde 6.5 milyon kp ye ulaştık fakat merhumun isteğinide geciktirmemek adına yetkililere istekte bulunduk onlar da bizi kırmadılar. Doğan abi de arada girer gözlük dağıtır bizlere.
Bu da Onun Yardımseverliğinin Göstergesidir...
Kullanıcı avatarı
OzguLbEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OzguLbEY »

Resim
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Doğan abi ayşe abla başınız tekrar sağolsun allah kimseye evlat acısı göstermesin bu konuyu ilk geçen sene okumuştum ve doğan abinin oğlu için mareşal olması beni duygulandırmıştı allah tekrar tekrar rahmey eylesin...
Halit kardeşimin kabirini nur mekanını cennet eyler inş.ALLAH'ım...
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Kelimelerin bile kifâyetsiz kaldığı bir anda, Doğan abime ve Ayşe ablama bizim diyebileceğimiz tek şey, Oğullarına Allahtan rahmet ve akrabalarına Sabır vermesini dilerim. Hayat'ının baharında dünyaya gözlerini kapayan kardeşimin de mekanı cennet olur inşallah.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Cin Avcısı

Mesaj gönderen sasmaz »

Buqrahan yazdı:Kelimelerin bile kifâyetsiz kaldığı bir anda, Doğan abime ve Ayşe ablama bizim diyebileceğimiz tek şey, Oğullarına Allahtan rahmet ve akrabalarına Sabır vermesini dilerim. Hayat'ının baharında dünyaya gözlerini kapayan kardeşimin de mekanı cennet olur inşallah.
KELİMELERİN BOĞAZDA DÜĞÜMLENDİĞİ AN TEKRAR BAŞLARI SAĞOLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Mekanı cennet olsun küçük kardeşimizin, Allah yakınlarına sabır versin.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

Bazı Arkadşalar Benim Bu Konuyu Açmamın Nedeni Sorabilir...Söyledim Ben Halit Girmenç'in Akrabası
Felan Değilim.Sadece Hergün Oynadığımız Bu Oyundaki Bir kardeşimizin Anısına Bu Konuyu Açmak İstedim.
Yapılan Veya Yapılacak Yorumları EMinim Ki Cennetin Bir Köşesinde Okuyordur...
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Harunyus yazdı:Mekanı cennet olsun küçük kardeşimizin, Allah yakınlarına sabır versin.
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön