arkadaşlar bugün rasgele girdiğim eminönü sunucusundaki karakterime bankadayken bu nickte bir kişi çıktı karşıma.
Geçenlerde okumuştum çalındı diye bende foto aldım sunucu arası karakter taşımış olabilir diye.
İşte fotoğrafı;
istkvxmunise yazdı:arkadaşlar bugün rasgele girdiğim eminönü sunucusundaki karakterime bankadayken bu nickte bir kişi çıktı karşıma.
Geçenlerde okumuştum çalındı diye bende foto aldım sunucu arası karakter taşımış olabilir diye.
İşte fotoğrafı;
o adam yıllardır e.ö. de neyden bahsediyorsun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Demek istediğim bu karakter mi çalındı yoksa çalındıysada eminönüne geçmiş olabilir demek istedim. Eminönünde oynamadığım için bu kişinin önceden eminönünde oynadığını bilebilir miydim ?
Bu olay sürekli başıma geliyor diğer serverlerden arkadaşlar gelip senin şu sunucuda charın var mı orada oynuyor musun vs vs. gibi konuşmaları oluyor.
Eski arkadaşların bildiği gibi oyunun ilk açıldığı BETA sürümünden itibaren bir tek e.ö. sunucusunda oynadım başka sunucularda char açmadım.
Diğer sunucular e.ö. sunucusundan daha sonra açıldığı için diğer sunucularda açılan xKeRTeNKeLeBeKx nickleri benim nickimi taklit eden ya da beni daha önce görmemiş olan arkadaşlardır.
xKeRTeNKeLeBeKx nick'i , isim değiştirmeyle değiştirilmemiş olup orjinal BETA ismidir...