asim3428 yazdı:İkv çok bozdu, baya bozdu yani, öyle böyle değil inanılmaz bozdu, çok fazla bozdu yani o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani, bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, dahada bozdu, artık bozmasın dedik, iyice bozdu bozdu artık inanamadık, bozdu bozdu gitti yani İkv nin bıraktım ben İkv yi, daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz heralde dedim ben, ben bi yerde durucak bunun bozulması dedim ama yine bozdu :mrgreen: :mrgreen:
ÇeMBeRLiTaŞ [aRaŞTıRMa] HeRŞeY BuRaDa!!!!
- IIxMykonSxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇeMBeRLiTaŞ [aRaŞTıRMa] HeRŞeY BuRaDa!!!!

- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Bu hesaplama bana bahçelinin hesabını anımsattı.. :mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:Çemberlitaşta kaç harf var? 11
Çemberlitaş bir grup bölgesidir grup 4 harfli 11x4=44
IKV bir oyundur 3 harfli 44-3=41
...'nin 41. yılı kutlu olsun.
2009'un 2 sıfırını sil 2 + 9 = 11 yapar.. 2009'un 2 sıfırını kaldır 29 yapar
29+11=40 buda milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü kutlu olsun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
En son XxDeLiKRaLxX tarafından 15 May 2011 14:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Şahsi tahminim olarak; ÇemberliTaş'ın girişi, Grup Bölgesi - Sığınak'tan olabilir...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
XxDeLiKRaLxX yazdı:Bu hesaplama bana bahçelinin hesabını anımsattı.. :mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:Çemberlitaşta kaç harf var? 11
Çemberlitaş bir grup bölgesidir grup 4 harfli 11x4=44
IKV bir oyundur 3 harfli 44-3=41
...'nin 41. yılı kutlu olsun.
2009'un 2 sıfırını sil 2 + 9 = 11 yapar.. 2009'un 2 sıfırını kaldır 29 yapar
29+11=40 buda milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü kutlu olsun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bende onu yaptım zaten ama 2011 yılında 41. yılları oluyor.
Sığınaklardan veya İflisin oradan değil bana kalırsa giriş
Sığınaklardan ve İflisin oradan
Çemberlitaşa güç gidiyor bana kalırsa
Sığınaklardan ve İflisin oradan
Çemberlitaşa güç gidiyor bana kalırsa
FLaT