sanıyorumki solucanda olan tartısmayı tam olarak anlamamıs kendı uzerınden yorumlamıssın yanında bulunan arkadasına sormanı rıca edıyorum ılk satasma kım tarafından geldı ne dendı ve ben tarafından nasıl yorumlandı.
sonra msxeda carda bulunan murat bu duruma kufurle yanıt verdı ve yalcın olaya dahıl oldu sana karsı kırgın olmamızla bırlıkte dusmanlık yapabılecek karakterde ınsanlar yok etrafımda altı ustu oyun ,bır allahın selamıdır olmassada olmaz herkez bakar keyfıne oyununa .
iyi oyunlar
Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
İleti edaxmaral 11 May 2011 19:37
sanıyorumki solucanda olan tartısmayı tam olarak anlamamıs kendı uzerınden yorumlamıssın yanında bulunan arkadasına sormanı rıca edıyorum ılk satasma kım tarafından geldı ne dendı ve ben tarafından nasıl yorumlandı.
sonra msxeda carda bulunan murat bu duruma kufurle yanıt verdı ve yalcın olaya dahıl oldu sana karsı kırgın olmamızla bırlıkte dusmanlık yapabılecek karakterde ınsanlar yok etrafımda altı ustu oyun ,bır allahın selamıdır olmassada olmaz herkez bakar keyfıne oyununa .
iyi oyunlar
O tartışma nasıl başladı nasıl gelişti ve bitti hiç bilmiyorum sadece Türkiyemxdehşet in kubilayın atışmalarını sizin ona cevaplarına tanık oldum.Lonca sözcüsünün'' bu kışkırtmayı kim çıkartıyor biliyorum'' yazısını heralde kaçırmışın.Ve akabinde zaten bu forumda yazdığım yazı üzerinede hezeyanlı bir yaklaşım içerisinde olduğunuda yazıma yaptığı açıklamayla gösterdi.Yaklaşık dokuz aydır aranızda yokum bu zaman zarfında benle ilgili bu stresin neden kaynaklandığı üzerine normal bir açıklama yapamıyacam.Bölgeler zorkenki çekilen sıkıntıların benden kaynaklandığı üzerine bir bir yazdıklarına gülüp geçiyorum.Tek tek bulup uyguladığımız şeylere sen kendin şahitsin kimin fikri uygunsa onu yapıyorduk.Lonca sözcülüğü ağır iş.Forumda benle atışıp boy ölçüşmek her babayiğidin harcı değil.Adam gibi ne yazacaksa yazsın.Sanki ben o tartışmadan sonra loncaya gelmişim bana sen çıkarıldın beyanında bulunulmuş gibi forumda açıklama yap.Lonca lideriyle tartışıp ona herkesin önünde laf söyleyip sonra loncaya bişey olmamış gibi gelen varmıki oyunda bilmiyorum.Ama karar almışsınız ihraç kararı şimdi bana ulaştı bende kabul edeyim problem değil.Estergon için yaptıklarımı inkar edemiyeceklerden biri Murat biride sensin.Emeğimizin kaymağını yiyenlere keşke sen ve Murat cevap verseydiniz..Bundan sonra kendi halimde bu oyuna devam edecem.Benden yana bir sıkıntı çıkmaz.Bana sataşılırsada bildiğin fikret işte.Yılın yarısı susturulmuş.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Selamlar;
Geç olmuş güç olmuş sonuçta herkesin vardığı nokta aynı olmuş.
Umarım bundan sonra o yada bu vesile ile kimse birbirinin ayağına basmaz.
Anlaşılan herkes için en iyisi zaten olmuş…
Geç olmuş güç olmuş sonuçta herkesin vardığı nokta aynı olmuş.
Umarım bundan sonra o yada bu vesile ile kimse birbirinin ayağına basmaz.
Anlaşılan herkes için en iyisi zaten olmuş…
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Selamlar;
Bu akşam saat 20:30 sularında Liderimizden gelen talimat doğrultusunda Miğrat yapmayı planlıyoruz. Online sayımızın çok olması durumunda 1 Miğrat 1 de Sığnak grubu da ayarlaabiliriz.
Tüm aile üyelerimize duyurulur.
Bu akşam saat 20:30 sularında Liderimizden gelen talimat doğrultusunda Miğrat yapmayı planlıyoruz. Online sayımızın çok olması durumunda 1 Miğrat 1 de Sığnak grubu da ayarlaabiliriz.
Tüm aile üyelerimize duyurulur.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Sn Eş Başkanım;
Planlama birmimizin yapmış olduğu çizerge doğrultusunda etkinliklerimiz de boş kadr şu an dolu gözükmekte, ancak Eş Başkan olmanızdan ötürü size birşeyler ayarlıyacağım
Siz şimdiden oyundaki üyelerimizi organize ederseniz (efenim size zahmet olcek ammma:D) işimizi kolaylaştırmış olursunuz.
Keyifli forumlar.
Planlama birmimizin yapmış olduğu çizerge doğrultusunda etkinliklerimiz de boş kadr şu an dolu gözükmekte, ancak Eş Başkan olmanızdan ötürü size birşeyler ayarlıyacağım
Siz şimdiden oyundaki üyelerimizi organize ederseniz (efenim size zahmet olcek ammma:D) işimizi kolaylaştırmış olursunuz.
Keyifli forumlar.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
:mrgreen: :mrgreen:
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- forumxestergon
- Acemi Savaşçı
ddxh
EsTeRgOnxşahin & EsTeRgOnxefsane[/color[*]EsTeRgOnXulvi][/b]
[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
- forumxestergon
- Acemi Savaşçı
:mrgreen: :mrgreen: :geek:
EsTeRgOnxşahin & EsTeRgOnxefsane[/color[*]EsTeRgOnXulvi][/b]
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Sizlerin de bildiği üzere her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan ulusal bayramımız, 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının
Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir.
Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Kurtuluş Günümüzü, Türk Gençliğine armağan etmiştir.
Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz.
Sizlerin de bildiği üzere her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan ulusal bayramımız, 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının
Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir.
Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Kurtuluş Günümüzü, Türk Gençliğine armağan etmiştir.
Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan