Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Teşkilat sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Mesaj gönderen edaxmaral »

sanıyorumki solucanda olan tartısmayı tam olarak anlamamıs kendı uzerınden yorumlamıssın yanında bulunan arkadasına sormanı rıca edıyorum ılk satasma kım tarafından geldı ne dendı ve ben tarafından nasıl yorumlandı.
sonra msxeda carda bulunan murat bu duruma kufurle yanıt verdı ve yalcın olaya dahıl oldu sana karsı kırgın olmamızla bırlıkte dusmanlık yapabılecek karakterde ınsanlar yok etrafımda altı ustu oyun ,bır allahın selamıdır olmassada olmaz herkez bakar keyfıne oyununa .

iyi oyunlar
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti edaxmaral 11 May 2011 19:37
sanıyorumki solucanda olan tartısmayı tam olarak anlamamıs kendı uzerınden yorumlamıssın yanında bulunan arkadasına sormanı rıca edıyorum ılk satasma kım tarafından geldı ne dendı ve ben tarafından nasıl yorumlandı.
sonra msxeda carda bulunan murat bu duruma kufurle yanıt verdı ve yalcın olaya dahıl oldu sana karsı kırgın olmamızla bırlıkte dusmanlık yapabılecek karakterde ınsanlar yok etrafımda altı ustu oyun ,bır allahın selamıdır olmassada olmaz herkez bakar keyfıne oyununa .

iyi oyunlar

O tartışma nasıl başladı nasıl gelişti ve bitti hiç bilmiyorum sadece Türkiyemxdehşet in kubilayın atışmalarını sizin ona cevaplarına tanık oldum.Lonca sözcüsünün'' bu kışkırtmayı kim çıkartıyor biliyorum'' yazısını heralde kaçırmışın.Ve akabinde zaten bu forumda yazdığım yazı üzerinede hezeyanlı bir yaklaşım içerisinde olduğunuda yazıma yaptığı açıklamayla gösterdi.Yaklaşık dokuz aydır aranızda yokum bu zaman zarfında benle ilgili bu stresin neden kaynaklandığı üzerine normal bir açıklama yapamıyacam.Bölgeler zorkenki çekilen sıkıntıların benden kaynaklandığı üzerine bir bir yazdıklarına gülüp geçiyorum.Tek tek bulup uyguladığımız şeylere sen kendin şahitsin kimin fikri uygunsa onu yapıyorduk.Lonca sözcülüğü ağır iş.Forumda benle atışıp boy ölçüşmek her babayiğidin harcı değil.Adam gibi ne yazacaksa yazsın.Sanki ben o tartışmadan sonra loncaya gelmişim bana sen çıkarıldın beyanında bulunulmuş gibi forumda açıklama yap.Lonca lideriyle tartışıp ona herkesin önünde laf söyleyip sonra loncaya bişey olmamış gibi gelen varmıki oyunda bilmiyorum.Ama karar almışsınız ihraç kararı şimdi bana ulaştı bende kabul edeyim problem değil.Estergon için yaptıklarımı inkar edemiyeceklerden biri Murat biride sensin.Emeğimizin kaymağını yiyenlere keşke sen ve Murat cevap verseydiniz..Bundan sonra kendi halimde bu oyuna devam edecem.Benden yana bir sıkıntı çıkmaz.Bana sataşılırsada bildiğin fikret işte.Yılın yarısı susturulmuş.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;
Geç olmuş güç olmuş sonuçta herkesin vardığı nokta aynı olmuş.
Umarım bundan sonra o yada bu vesile ile kimse birbirinin ayağına basmaz.
Anlaşılan herkes için en iyisi zaten olmuş…
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selamlar;
Bu akşam saat 20:30 sularında Liderimizden gelen talimat doğrultusunda Miğrat yapmayı planlıyoruz. Online sayımızın çok olması durumunda 1 Miğrat 1 de Sığnak grubu da ayarlaabiliriz.
Tüm aile üyelerimize duyurulur.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

süper bana yer varmı müdürüm :D :D
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sn Eş Başkanım;
Planlama birmimizin yapmış olduğu çizerge doğrultusunda etkinliklerimiz de boş kadr şu an dolu gözükmekte, ancak Eş Başkan olmanızdan ötürü size birşeyler ayarlıyacağım :D
Siz şimdiden oyundaki üyelerimizi organize ederseniz (efenim size zahmet olcek ammma:D) işimizi kolaylaştırmış olursunuz.
Keyifli forumlar.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

:mrgreen: :mrgreen:
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
forumxestergon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen forumxestergon »

ddxh
EsTeRgOnxşahin & EsTeRgOnxefsane[/color[*]EsTeRgOnXulvi][/b]

[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
Kullanıcı avatarı
forumxestergon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen forumxestergon »

:mrgreen: :mrgreen: :geek:
EsTeRgOnxşahin & EsTeRgOnxefsane[/color[*]EsTeRgOnXulvi][/b]

[imghttp://www.upload.gen.tr/resim.php/www/hwng1v0a/162462457121665_162461517121759_21600_1947_b.jpg.html[/img]
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Sizlerin de bildiği üzere her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan ulusal bayramımız, 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının

Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir.

Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Kurtuluş Günümüzü, Türk Gençliğine armağan etmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan

“Lonca İletişim” sayfasına dön