Bilgilendirme *

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bilgilendirme *

Mesaj gönderen SHooT »

Iyı oyunlar kolay gelsın ,

Ben emin , su an ıtıbarı ile abdullah , fadlullah ve halılle butun ılıskılerımı kesmıs bulunmaktayım , para ıtem karakterler pay edıldı , suan MeGaxHuReyR bana aıt , yakın zamanda ismini değiştirecegim , artık SHooT da yokum . Vs devrıde burada bıter . ıyı oyunlar
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Bilgilendirme *

Mesaj gönderen rockipsiz »

Kardeşim ne oldu ya? Sebebi geçen ikimiz ws atarken Halil'in dalması mı?
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

rockipsiz yazdı:Kardeşim ne oldu ya? Sebebi geçen ikimiz ws atarken Halil'in dalması mı?
Yok artık :) Bız dostlugumuzu saglam temellerle kurduk ama herşey eskıyınce duzen tutmuyor kardeşim :) Anlaşmazlıklar oldu ne yapalım artık yolumuza ayrı devam edecegız .
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sivaslee »

Agabeyler Tek kelime ile :Dd Allahın sopası yoktur :))) Anlayana sivrisi sinek saz analmayana ne kadr s*oksan az:)

Ha bu cok iyi oldu çünkü emin yüzünden diğerlerinin adı çıkıyordu :)
Herkes burada!

Resim

IKV Hayran Sayfası Yöneticisi Cengiz KARABAĞ [Pcmanyaqı]
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Bizim dostluğumuz baki dir kimse boşa heves edip umutlanmasın :!: ben emin gibisini bulana kadar kaç kez dolandırıldım bu oyundaki dostluklar en büyük servetimdir :!: kim ne derse desin emin; adı gibi El-emin dir.Tanıdığım en güvenilir insandır şu koca meranda :idea: kaldı ki birbirlerini deli gibi seven karı kocalar bile bi gün gelip ayrılabilirler bizimde en az 1 senelik bir geçmişimiz var elbette ufak tefek anlaşmazlıklar çıkacaktır ama asla başkaları gibi birbirimize düşman olmayız malları pay ettik helalleştik ve yollarımızı ayırdık...

Ayrıca ortak olmamızın en büyük sebebi maddi imkansızlıklardı eğer ortak olmasak şuanki shoot olmayacaktı onu el birliğiyle dizdikten sonra bol bol vs atıp parasını çıkardı emin saolsun paramız bol oluncada ortaklığın anlamı kalmadı ;)

Son olarak eminin dostuda düşmanıda artık shoota pm atmıyacak eminin yeni çarına pm atıcak yani MeGaxHuReyR e

Bilginize...

Saygılarımla

Abdullah...
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.

Dostluğunuzun bakî kalması dileğiyle...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Eywallah ismailim emin ol lodos olduktan sonra ki lonca seçimimiz hani torbaya elini koyar bi kart çekersin ya :D aynen öyle olmuştu damdan düşercesine bilip bilmeden araştırmadan girdik... ama dediğin gibi her işte bi hayır vardır her konuda tecrübe edindik ve sonunda herşey yerli yerine oturdu artık tamamen bana ait bi çarım bi loncam ve senin gibi dostlarım var bu loncaya girmeminde en önemli sebebi yeni dostluklar edinmek hani bize verilen bi arkadaş listesi varya işte orayı açtığım anda hangisi açıksa istediğim kişiden istediğim miktarda hiç tereddüt etmeden item yada para aktarabiliyorsam işte o gün bu oyun benim için doruğa ulaşmıştır ;)
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rockipsiz »

SHooT yazdı:Eywallah ismailim emin ol lodos olduktan sonra ki lonca seçimimiz hani torbaya elini koyar bi kart çekersin ya :D aynen öyle olmuştu damdan düşercesine bilip bilmeden araştırmadan girdik... ama dediğin gibi her işte bi hayır vardır her konuda tecrübe edindik ve sonunda herşey yerli yerine oturdu artık tamamen bana ait bi çarım bi loncam ve senin gibi dostlarım var bu loncaya girmeminde en önemli sebebi yeni dostluklar edinmek hani bize verilen bi arkadaş listesi varya işte orayı açtığım anda hangisi açıksa istediğim kişiden istediğim miktarda hiç tereddüt etmeden item yada para aktarabiliyorsam işte o gün bu oyun benim için doruğa ulaşmıştır ;)
Emin o listede ben de var mıyım? :D
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

rockipsiz yazdı:
SHooT yazdı:Eywallah ismailim emin ol lodos olduktan sonra ki lonca seçimimiz hani torbaya elini koyar bi kart çekersin ya :D aynen öyle olmuştu damdan düşercesine bilip bilmeden araştırmadan girdik... ama dediğin gibi her işte bi hayır vardır her konuda tecrübe edindik ve sonunda herşey yerli yerine oturdu artık tamamen bana ait bi çarım bi loncam ve senin gibi dostlarım var bu loncaya girmeminde en önemli sebebi yeni dostluklar edinmek hani bize verilen bi arkadaş listesi varya işte orayı açtığım anda hangisi açıksa istediğim kişiden istediğim miktarda hiç tereddüt etmeden item yada para aktarabiliyorsam işte o gün bu oyun benim için doruğa ulaşmıştır ;)
Ben Abdullah dediğim gibi artık MeGaxSHooT a ben olacağım loncamdaki üyeleri yavaş yavaş tanıyacağım daha hiçbirinizle tanışma fırsatım olmadı ama eminim loncamın çoğu o listeye girecektir
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

rockipsiz yazdı:
Ben Abdullah dediğim gibi artık MeGaxSHooT da ben olacağım loncamdaki üyeleri yavaş yavaş tanıyacağım daha hiçbirinizle tanışma fırsatım olmadı ama eminim loncamın çoğu o listeye girecektir
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön