[quote="firewall"]Yöneticiler mayısın ortası fln demedi böyle saçma bi fikre nasıl kapıldın :?:
bu sadece oyuncuların kendi tahminleridir[/quote]
Forumu pek takip etmediğin burdan belli ..
Bilmeden yorum yapma ..!
[quote="Kronik35"]Yahu şimdi sen burdan seslendin yönetimde geleceği günü söylermi?=) ne zaman geç gelirse o kadar iyidir eksikleri olan tamamlaması için fırsat.[/quote]
Yönetim bana ne zaman çıkacağı hakkında bilgi versin demedim.
Cümlelerimi tam oku daha sonra yorum yapmaya ÇALIŞ ..
Sakin ol ben Dünya bilinmiş Rehabilite ustası Japon Tut Ski Yan Çek Şimdi Biraz rahatla öyle bir konuştunkıHakkımı Aradım Meşgul Çaldı- O hiç oralı olmadı çünkü o buralıydı :mrgreen:
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
forumu takip etmiyen ben miyim yoksadan kafadan birşeyler sallıyan senmisin :?:
o yazıyı koyarsan sevinirim forumu takip etmediğim için hiç bi yerde bulamadım
firewall yazdı:forumu takip etmiyen ben miyim yoksadan kafadan birşeyler sallıyan senmisin :?:
O Mevlüt Dinç'in röportaj gezilerinden birinde söylediği bir söz. Bu aralar okul okul dolaşıyor biliyorsundur. Yazılı olarak bulman mümkün değil arkadaşım.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
firewall yazdı:forumu takip etmiyen ben miyim yoksadan kafadan birşeyler sallıyan senmisin :?:
O Mevlüt Dinç'in röportaj gezilerinden birinde söylediği bir söz. Bu aralar okul okul dolaşıyor biliyorsundur. Yazılı olarak bulman mümkün değil arkadaşım.
o röpartajda mayısta geliştirmesini bitirmeyi planladıkları söyleniyordu hatırlattığın için saol
fakat mayıs ayında gelecek enmiyordu
o röpartajda mayısta geliştirmesini bitirmeyi planladıkları söyleniyordu hatırlattığın için saol
fakat mayıs ayında gelecek enmiyordu
Mayıs'ta geliştirilmesinin bitmesi demek Mayıs'ta testlerine başlanması demek. E testler de 1 milyar yıl sürmez. E ngeç Haziran'a kadar sürer değil mi ?
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa