``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz 
Bir isim değişikliği de benden
Megaxblack => MeGaxPaNoRa
Megaxpanora => MeGaxHeLL
Korayım eklersin listeye
isimleri değiştirdik plusta çekip yakında kesin dönüş yapıcam
Megaxblack => MeGaxPaNoRa
Megaxpanora => MeGaxHeLL
Korayım eklersin listeye
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
Koray savaşçı üyelerimizi kırmızı büyücüleri mavi şifacıları yeşil renkte yaparsan daha güzel olur bence bide her üyenin reeldeki ismini bilsek mükemmel olur yani üyelerin yanına bide reeldeki isimlerini yazabilirsin ben loncamda bi tek seni bide kadiri tanıyorum ki üye listemiz her geçen gün artıyor birbirini tanımayan koca bir topluluk haline dönmekten korkuyorum büyümek güzeldir ama bağlar kopmadıkça
biliyorum biraz uğraşman gerek ama emin ol buna değer eğer seninde tanımadıkların varsa hepimiz sana özel msj atalım
Abdullah...
Abdullah...
SHooT yazdı:Koray savaşçı üyelerimizi kırmızı büyücüleri mavi şifacıları yeşil renkte yaparsan daha güzel olur bence bide her üyenin reeldeki ismini bilsek mükemmel olur yani üyelerin yanına bide reeldeki isimlerini yazabilirsin ben loncamda bi tek seni bide kadiri tanıyorum ki üye listemiz her geçen gün artıyor birbirini tanımayan koca bir topluluk haline dönmekten korkuyorum büyümek güzeldir ama bağlar kopmadıkçabiliyorum biraz uğraşman gerek ama emin ol buna değer eğer seninde tanımadıkların varsa hepimiz sana özel msj atalım
Abdullah...
Abdullah Önerin GüzeL Değerlendireceğim Fakat Şöyle Birşey Var Loncamızda Herkes Forumda Takılmıyor. Yani Foruma Dahi Hiç Girmemiş Arkadaşlarımız Var. Bu Sorunu Her Hafta Düzenlenecek Lonca Toplantılarıyla Aşacağımızı Umuyorum
Liste Değişikliğine Gelince ; Yakında Öyle Birşey Düşünüyoruz , Evet...
Önerin İçin Tekrardan Teşekkürler...
[/size]Liste Değişikliğine Gelince ; Yakında Öyle Birşey Düşünüyoruz , Evet...
Önerin İçin Tekrardan Teşekkürler...

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
Mürsel Listenin Son Halini Senin Vermeni İstiyorum Dershaneye Geç Kaldım :lol:

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Sevgili Arkadaşlarım,
Değişim programı sebebiyle 24 Mayıs'a kadar Çin'de olacağım. Süre içerisinde ortağım Cem oynamaya devam edecektir. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere ... :!:
Değişim programı sebebiyle 24 Mayıs'a kadar Çin'de olacağım. Süre içerisinde ortağım Cem oynamaya devam edecektir. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere ... :!:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Çin miCanceazi yazdı:Sevgili Arkadaşlarım,
Korayım benım charlarımdan Megaxassault'u ve owl'u çıkarırsan sevinirim onlar çalındı. 
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Büyük ısrarlar nedeniyle Xnazx Arkadaşımız loncamıza alınmış bulunmaktadır
, en yakın sürede isim değiştirecektir.Bu üye alımıyla birlikte üye alımlarımızı sonlandırmış bulunmaktayız.
Koray'ım isim değiştirmesi beklenen üyeler kısmına Kholpashalixfear , SoNxSıMoN'uda yazarsan yan yana sevinirim.Adamı loncaya aldık ismi forumda yok
, Yusuf'um kusurumuza bakma
.
Tolga'nın isimlerinide geçin listemize
, hayırlı olsun kardeşime
.
Koray'ım isim değiştirmesi beklenen üyeler kısmına Kholpashalixfear , SoNxSıMoN'uda yazarsan yan yana sevinirim.Adamı loncaya aldık ismi forumda yok
Tolga'nın isimlerinide geçin listemize
[YaLNıZSavaŞÇII]
can orda benim için çinlilere şöv tamam mıCanceazi yazdı:Sevgili Arkadaşlarım,
Tokerx