tafo adamlara laf atma bak bizde bile ejder yokXxTayfunxX yazdı:Thrashmetal yazdı:Arkadaşlar düzgün bir lonca arıyorum
Birlik ve beraberlik içinde olacak
Az nüfuslu olacak
Şaheser konusunda yardımcı olacak(Sen beleşçisin diye algılamayın bunu )
ve son olarak Yardımsever olacak
Oyundan ve burdan bana ulaşınız /f Trashmetal
Bilalx Loncasına gıdın kardesım 2 kısı ejder uretmıs Sunucunun en kral loncasıdır![]()
![]()
LONCA ARIYORUM !!
- aken
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: LONCA ARIYORUM !!
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
senin gibi çok takıldımda bana elini atan olmadı sıkıldım artık oyundan zevk almıyorum şahesersizGHQSEN yazdı:Tek Takıl Dostum...Benim Gibi...
Ben, Keyfim ve Kahyası![]()
Eskiden Elit ve Nezih Loncalar Vardı...Yeniçeri, Cnqueror, Ata Gibi Loncalar Dağıldıktan Sonra Hiçbir Loncaya Kapağı Atmak Gibi Bir Düşüncem Olmadı Lakin Buna Layık Loncada Yok, Niçin Başkalarının Gereksiz Buyrukları Altına Giresin ki ?![]()
GHQSEN yazdı:Tek Takıl Dostum...Benim Gibi...
Ben, Keyfim ve Kahyası![]()
Eskiden Elit ve Nezih Loncalar Vardı...Yeniçeri, Cnqueror, Ata Gibi Loncalar Dağıldıktan Sonra Hiçbir Loncaya Kapağı Atmak Gibi Bir Düşüncem Olmadı Lakin Buna Layık Loncada Yok, Niçin Başkalarının Gereksiz Buyrukları Altına Giresin ki ?![]()
Atax ve yNçRx loncaları devam ediyor kardeş sürekli oyundayız...
Ayrıca yazıların için teşekkür.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Arkadaşlar bi daha söylüyorum güzel bi lonca istiyordum ama malesf cevap veren olmadı kaç aydır bu sunucuda oynuyorum ejdersizim oyundan artık zevk almıyorum gb lere şans eseri giriyorum kimileri 40-50 kez sığnak migrat atmıştır ama hayatımda ben migrat atmadım junonu kesemdim bende böyle bi lonca olsun istiyorum sığnak-migrat-hatta önümüzdeki zaman larda gekecek çemberlitaş ta bende olmak istiyorum :S
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
aken yazdı:tafo adamlara laf atma bak bizde bile ejder yokXxTayfunxX yazdı:Thrashmetal yazdı:Arkadaşlar düzgün bir lonca arıyorum
Az nüfuslu olacak
Bilalx Loncasına gıdın kardesım 2 kısı ejder uretmıs Sunucunun en kral loncasıdır![]()
![]()
qq bende ondan utanıyom zaten
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
üzülme nan bana geliyo ejderXxTayfunxX yazdı:aken yazdı:tafo adamlara laf atma bak bizde bile ejder yokXxTayfunxX yazdı:Thrashmetal yazdı:Arkadaşlar düzgün bir lonca arıyorum
Az nüfuslu olacak
![]()
qq bende ondan utanıyom zaten![]()
Ecelim var ama bi Ejder uretemedım haysiyetsizler Yuzunden 2 kere malzemeler çalındı qq
yoksa şimdiyeli sana bıle ejder uretmıstık :S