CAR HIRSIZLIKLARI ve YÖNETİM
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
CAR HIRSIZLIKLARI ve YÖNETİM
hırsızlıklara bir önlem alunmadı ve halen alınmıyor bu sebepten ki korkarım yakında ikv boş kalacak sevdiğimiz insanlar oyunu bırakıyor yönetim paradan başka birşey düşünmüyor yok ayı yok kangal üretip para tuzağı hazırlıyor bunları hazırlayacağınıza oyuna dadanmış bir kaç hırsızı temizlemeye vaktinizi harcasanız çok daha iyi olacak. çok mu zor bu insanların ip adreslerini bulup oyundan tamamen uzaklaştırmak ?????
- Redbullxunruly
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: CAR HIRSIZLIKLARI ve YÖNETİM
Destek ekibinin böyle bir yetkisi olabilirmi sence sen oyunda bir adama küfretsen hatta bölge klan kanalına küfür etsen adam gelıp senın ıp nı bloklayabılırmı buna yetkisi olabıirmi sence sifrenı kımseye verme dıye kac seferdır uyarıyorlar.verme caldırma bu kadar basit...
Redbullxunruly ReDBeerxUnruLy
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
belli daha çocuksun sen babasınnı IP simi lan bu hemen girecek bulacak kapatacak yasak ip bakmaları yasak oynamaları yasak IP lere hiç bir şekilde dokunamazlar bu 1 cisiserkanlule yazdı:hırsızlıklara bir önlem alunmadı ve halen alınmıyor bu sebepten ki korkarım yakında ikv boş kalacak sevdiğimiz insanlar oyunu bırakıyor yönetim paradan başka birşey düşünmüyor yok ayı yok kangal üretip para tuzağı hazırlıyor bunları hazırlayacağınıza oyuna dadanmış bir kaç hırsızı temizlemeye vaktinizi harcasanız çok daha iyi olacak. çok mu zor bu insanların ip adreslerini bulup oyundan tamamen uzaklaştırmak ?????
2cisi üye olurken bilgilerin tamamem gizlidir tabi sen vermediğin sürece ki sen veriyorsan buda onları alakadar etemz
bence bu 2 madde yeter

Hırsızlıklara Önlem
1= Sanayi Malı Gibi millete Kanıp Şİfre Vermıyecen
2= Çar satıp keklenmıyecen
3= Kır Dizini Otur PC nin başına Daha ergen sefilisiniz u kadar oyun yeter :twisted:
3= Kır Dizini Otur PC nin başına Daha ergen sefilisiniz u kadar oyun yeter :twisted:
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Doğruyu söyle, komik olduğunu mu düşünüyorsun? :|9zaza yazdı:Hırsızlıklara Önlem
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
KARANLIĞI LANETLEMEKTENSE BİR MUM YAK HERŞEYE BOŞ TARAFTAN BAKMAxxxTaTaNgAxxx yazdı:Doğruyu söyle, komik olduğunu mu düşünüyorsun? :|9zaza yazdı:Hırsızlıklara Önlem
BULMUŞ BÖYLE Bİ ADAM HAYATINI YAŞA
BIRAK BENDE
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
İyi Forumlar.
Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
İyi Forumlar.
Koray YAR
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Arkadaşım kendi suçunuzu yönetime atmayın. Senin şifreni İKV sistemine sızı çalarlarsa anca ozmn yönetim suçludur. Ha bunu başarabilecek insanda sanmamki ufak charlarla uraşsın
. Numaraları yemeyin. Adamın biri Erdoğanx diye char açıyo sonra mesaj olarak (GM) diye başlayan mesaj atıyo
bunu yiyip şifre veriyolar.
Başka bi yol orda burda İKV hilesi işte ikvde paraydı itemdi fln içn bu dosyayı indirin çalışıtırın diyo indirip çalıştırıyosunuz...vb. Böyle gidiyo bu liste.
İlk uyarı : BİZZAT Mevlüt DİNÇ senin şifreni istese bile vermiceksin
İkinci Uyarı: Hİleymiş şuymuş buymuş aramayacaksın artık oyunu oyun gibi oynayacaksın
Şimdi sen bu hataları yaparken yönetim ne yapsın???
Başka bi yol orda burda İKV hilesi işte ikvde paraydı itemdi fln içn bu dosyayı indirin çalışıtırın diyo indirip çalıştırıyosunuz...vb. Böyle gidiyo bu liste.
İkinci Uyarı: Hİleymiş şuymuş buymuş aramayacaksın artık oyunu oyun gibi oynayacaksın
Cafeden oynuosanız aldığınız Gazoza dikkat edin bide Cafe sahibinin ismini Öğrenın "N" ile başlamasın :twisted:TeknoBYraM yazdı:Arkadaşım kendi suçunuzu yönetime atmayın. Senin şifreni İKV sistemine sızı çalarlarsa anca ozmn yönetim suçludur. Ha bunu başarabilecek insanda sanmamki ufak charlarla uraşsın. Numaraları yemeyin. Adamın biri Erdoğanx diye char açıyo sonra mesaj olarak (GM) diye başlayan mesaj atıyo
bunu yiyip şifre veriyolar.
Komik...████████████] 99%
Manyak..█████████████]100%
MüSLüMGüRSeX [ Anka]
oRHaNBeNCeGaY [(^) Prezer(Latif)]
Tüp Bebeğinin Gazını Tüpçüden Aldıran Balici
Atatürk ne Demiş [4-4-2]

Manyak..█████████████]100%
Gizlenmiş İçerikGöster
oRHaNBeNCeGaY [(^) Prezer(Latif)]
Tüp Bebeğinin Gazını Tüpçüden Aldıran Balici
Atatürk ne Demiş [4-4-2]