Oyunakı hata !!!
Oyunakı hata !!!
Oyunda bır hata oldu ve madenler paralar ıtemler gitti ve aynı zamanda junona gelmıstık mıgrattan atıldık ne olcak sımdı emeklerimize ???? Emek hırsızlıgından başka birşey degıl bu hatanın düzeltilmesını istiyorum...
GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmazRe: Oyunakı hata !!!
Saddo yazdı:Oyunda bır hata oldu ve madenler paralar ıtemler gitti ve aynı zamanda junona gelmıstık mıgrattan atıldık ne olcak sımdı emeklerimize ???? Emek hırsızlıgından başka birşey degıl bu hatanın düzeltilmesını istiyorum...
Bı oyun oynatmadınız tebrıkler size tebrikler bu kadar emegımız gıttı ne olcak şimdi
Re: Oyunakı hata !!!
Saddo yazdı:Oyunda bır hata oldu ve madenler paralar ıtemler gitti ve aynı zamanda junona gelmıstık mıgrattan atıldık ne olcak sımdı emeklerimize ???? Emek hırsızlıgından başka birşey degıl bu hatanın düzeltilmesını istiyorum...
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
-
AFxKaRTaNeM
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
AFxORUGA
AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA

AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Oyundan atıldığınız sıralarda yönetici anons kanalından defalarca ESC ile çıkış yapmanızı ve sunucuların kısa süre kapanacağını söyledi. Söylenenleri yapmayınca item kaybına uğramışsınız. Kusura bakmayında sizin hatanız yönetimin yapacağı birşey yok.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Çemberliden dolayımı oldu bu hata arkadaşlar
Ömerimx[(^) Ecel Getiren Full Bıçak Set ] 3 yıldız İstiklal
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
esc de neymiş yaa saçma işler yapıyorlar esc de alt f4 de aynı fonksiyonda çalışıyor. ayrıca anons kanalında hiç bir şey geçmedi
anons kanalındada hata var bazılarına görünür bazılarına görünmez nasıl bir iştir anlamadım gitti