Umarım Sizlerinde Yüzünüz GüLüMSe' me Eksık Olmazrelaxveyaefendy yazdı:Gulumse yazdı:Merhaba Arkadaşlar;
İşlerimin Ve Derslerimin Yoğunluğundan Dolayı Zaman Ayıramadığım İkv' Oyununa Son Vermeye Karar Verdim, Türkiyede Ki Yaşam Standartları Belli, Güzel Bir Yaşam İçin Okuyup Bir Yerlere Gelmek Zorundayız ( Baba Tarafından Zenginleştirilmiş, Yani Temeli Zaten Sağlam Olanlar Hariç). Bu Nedenle, Zamanımın Bir Çoğunu Harçayan Bu Oyuna Son Verip Biraz Daha Kendi Hayatım İçin Bişiler Yapmam, Ben İçin Daha İyi Olucak....
İlk Geldiğim De Her Ne Kadar Kötü Olaylar Yaşamış Olsamda, Meran Bana Çok Şey Öğretti Ve Çok Sevdirdi Kendisini, Bana Yardımcı Olan Bütün Arkadaşlarıma Çok Tşk' ederim. Hepinizi Çok Özleyeceğim...
Çarımı ( GüLüMSe ) EminÖnü Sunucusun da Bulunan Arkadaşım Erol' a Veriyorum, Kendisi Büyük İhtimalle Çarı EminÖnü' ne Akatarıcaktır...
Her Hangi Biriniz De Bir Hakkım Kaldı İse Hepinizi Helal Olsun.. Benden Bi Alacağı Olan Varsa, Konuyu 1 Hafta Takip Edeceğim Burdan Bildirirse Ben Bişekilde Tahsil Ederim Kendisine...
Hepinize Başarılar Dilerim...
Sağlıcakla Kalın..
"Asil Meran' ın Sevecen İnsanlarına..."
tanıştığımız günü hiç unutmuyorum sen bana ben sana etmediğimiz küfür kalmamıştı
ne diyim GüLüMSe ' meye devam et gökhan
ALLAH'a Emanet Ol
..![]()
GüLüMSe :) GİDER, ALLAH' a EMANETSİNİZ...
Re: GüLüMSe :) GİDER, ALLAH' a EMANETSİNİZ...
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
aNaRcHy yazdı:Allah'a emanet ol ve devamlı GüLüMSe.
Sağ' olsın CuRe' Amca...
Kendini bize muhteşem üslubuyla sevdiren adaşıma; hayatında bu ve tüm karşılacağı sınavlarda Allah'ın yardımcı olmasını diliyorum. Kendine iyi bak

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Seni zaten ReeLde de gördüğüm için abartılı bişi yazmıcam buraya
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Tryagain yazdı:Kendini bize muhteşem üslubuyla sevdiren adaşıma; hayatında bu ve tüm karşılacağı sınavlarda Allah'ın yardımcı olmasını diliyorum. Kendine iyi bak![]()
Çok Sağ' ol Adaş, Allah Cümlemizin Yar Ve Yardımcısı Olsun..
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Gulumse yazdı:SHooT yazdı:İyi defol git ozaman sen yumuşak dilden ne anlarsın birbirimizi ne kadar sevmesekte konunu kirletmemeye seviyeli bişeyler yazmaya çalıştım ama yine seviyeyi düşürdün bi çıktır git![]()
Yumuşak DilUmarım Dİlin Gibi Değilsindir
Haci şaka maka bi yana iyi adam ı kaleye resmen ShooT la mışınGulumse yazdı:SHooT yazdı:Ben seni int cafe sahibi biri diye biliyordum okul çağında össye hazırlanan biri diye değil bi ara bi konuda demiştin hatta şerruh ve takımı benim cafeye gelirler hepsini tanırım felan filan ya benim gibi çarı iki kişi kullanıyor yada ben yanlış anlamışım![]()
İnternet CafeSi Olan Biri Okula Gidemez Mi ? İnternet Cafesi Olan Öss' ye Hazırlanmaz Mı ?
Şuan Sana Bu İletiyi Kendi Cafem' den Yazıyorum Koçum, Ayrıca ŞeRRuh' lardan 2 Side Az Önce Yanımda İdi...
Anladığını Bile Adam Gibi Dile Getirmekten Aciz Olan Sen, Allah' a Emanet Ol..
Ne Sevene Düşmanım
BiLGeKaGaN yazdı:Seni zaten ReeLde de gördüğüm için abartılı bişi yazmıcam buraya![]()
![]()
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Yolun açık olsun ama bu konunun gidişatıyla bize cevap vermekten oyundan kopamayacaksın gibi görünüyor 
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
DeathxShock yazdı:Yolun açık olsun ama bu konunun gidişatıyla bize cevap vermekten oyundan kopamayacaksın gibi görünüyor
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Güle güle
Ara ara paylaşım falan yap hep monoton geçmez bu forum
Ara ara paylaşım falan yap hep monoton geçmez bu forum
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2