37 level savaşçıma Babi Alideki demirci dilekten
''Horoz Gagası Misali Çarşı Sokağı Menşeili Platin Zırh'' aldım
Max hasar olarak 104 vermesi gerekirken 21 veriyor
-Çıkarıp,taktım.
-Örs yaptım.
-Oyundan gir çık yaptım.
Ama hala aynı bir fotoğrafta koyuyorum buyrun:
Benim mi bir hatam var yoksa bu işte bir yanlışlık mı var?
Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Hata değil çarşı itemi 20 seviye olduğu için 10 seviden sonra hasarları düşmeye başlar zırhın seviyesinin 37 olması seni aldatmasın itemin seviyesi 20 olduğu için hasarlar düşüyor.
Bende zırhın seviyesine göre düşünmüştüm aslında aklıma da gelmedi değil fakat 37 levelde o zaman çarşı itemin olmasının mantığını çözemedim ondan dolayı bu konuyu açma gereği duydum.
Teşekkür ediyorum.
Reiz yazdı:Bende zırhın seviyesine göre düşünmüştüm aslında aklıma da gelmedi değil fakat 37 levelde o zaman çarşı itemin olmasının mantığını çözemedim ondan dolayı bu konuyu açma gereği duydum.
Teşekkür ediyorum.
20 seviyelik bir efsunu 37 seviye bir eşyaya koymanın mantığını çözemedim :roll: eskiden hasarı düşmüyordu ama bence o zırhı veya o efsunu kaldırmaları lazım en azından oyuncuların yanılmaması için.
Reiz yazdı:Bende zırhın seviyesine göre düşünmüştüm aslında aklıma da gelmedi değil fakat 37 levelde o zaman çarşı itemin olmasının mantığını çözemedim ondan dolayı bu konuyu açma gereği duydum.
Teşekkür ediyorum.
20 seviyelik bir efsunu 37 seviye bir eşyaya koymanın mantığını çözemedim :roll: eskiden hasarı düşmüyordu ama bence o zırhı veya o efsunu kaldırmaları lazım en azından oyuncuların yanılmaması için.
Evet,kesinlikle öyle yapılmalı.
Ben kaç senedir bu oyunda aktif bir şekilde rol alıyorum ben bile tam düşünemedim böyle olacağını ki yeni oyuncular ne yapsın?
Bu ve buna benzer bir çok yanlış itemin varlığı bir gerçek , savaşçılarda büyü itemleri , büyücülerde ise hasar itemleri mevcut. En yakın güncelleme ile sona ermesi en mantıklı olur.
ISTANBULFATIHI yazdı:Bu ve buna benzer bir çok yanlış itemin varlığı bir gerçek , savaşçılarda büyü itemleri , büyücülerde ise hasar itemleri mevcut. En yakın güncelleme ile sona ermesi en mantıklı olur.
Evet özellikle düşük seviyelerde başa gelen bir durum bu;
şifacıya,savaşçıya büyü buz veya fiziksel hasarlı item düşmesi gibi.
Herkese çok teşekkür ediyorum,konu cevaplandığına göre aktifliği kalmamıştır.
Saygılar.