JuSTLoV yazdı:Gökhan kardeşim canım ciğerim Seni sevmiyen ölsün diyorum kardeşim oyunu bırakmana üzüldüm artık ben kime canım sıkıldımı laf atıcam oyunu bıraksanda biliyorsun 1 tel kadar uzaktayım gel tekrar buraya saat 3.5 4 te kaldırıcam seni :D
Len Yürü git, Taaa İstanbul' lardan Batman' a Kadar Geldım, Bana Kahvaltı Diye Kaşarlı Tost Yedirdin :d Geber ! pis ' Ayı !
Ben seni int cafe sahibi biri diye biliyordum okul çağında össye hazırlanan biri diye değil bi ara bi konuda demiştin hatta şerruh ve takımı benim cafeye gelirler hepsini tanırım felan filan ya benim gibi çarı iki kişi kullanıyor yada ben yanlış anlamışım
SHooT yazdı:Ben seni int cafe sahibi biri diye biliyordum okul çağında össye hazırlanan biri diye değil bi ara bi konuda demiştin hatta şerruh ve takımı benim cafeye gelirler hepsini tanırım felan filan ya benim gibi çarı iki kişi kullanıyor yada ben yanlış anlamışım
İnternet CafeSi Olan Biri Okula Gidemez Mi ? İnternet Cafesi Olan Öss' ye Hazırlanmaz Mı ?
Şuan Sana Bu İletiyi Kendi Cafem' den Yazıyorum Koçum, Ayrıca ŞeRRuh' lardan 2 Side Az Önce Yanımda İdi...
Anladığını Bile Adam Gibi Dile Getirmekten Aciz Olan Sen, Allah' a Emanet Ol..
İyi defol git ozaman sen yumuşak dilden ne anlarsın birbirimizi ne kadar sevmesekte konunu kirletmemeye seviyeli bişeyler yazmaya çalıştım ama yine seviyeyi düşürdün bi çıktır git
İşlerimin Ve Derslerimin Yoğunluğundan Dolayı Zaman Ayıramadığım İkv' Oyununa Son Vermeye Karar Verdim, Türkiyede Ki Yaşam Standartları Belli, Güzel Bir Yaşam İçin Okuyup Bir Yerlere Gelmek Zorundayız ( Baba Tarafından Zenginleştirilmiş, Yani Temeli Zaten Sağlam Olanlar Hariç). Bu Nedenle, Zamanımın Bir Çoğunu Harçayan Bu Oyuna Son Verip Biraz Daha Kendi Hayatım İçin Bişiler Yapmam, Ben İçin Daha İyi Olucak....
İlk Geldiğim De Her Ne Kadar Kötü Olaylar Yaşamış Olsamda, Meran Bana Çok Şey Öğretti Ve Çok Sevdirdi Kendisini, Bana Yardımcı Olan Bütün Arkadaşlarıma Çok Tşk' ederim. Hepinizi Çok Özleyeceğim...
Çarımı ( GüLüMSe ) EminÖnü Sunucusun da Bulunan Arkadaşım Erol' a Veriyorum, Kendisi Büyük İhtimalle Çarı EminÖnü' ne Akatarıcaktır...
Her Hangi Biriniz De Bir Hakkım Kaldı İse Hepinizi Helal Olsun.. Benden Bi Alacağı Olan Varsa, Konuyu 1 Hafta Takip Edeceğim Burdan Bildirirse Ben Bişekilde Tahsil Ederim Kendisine...
Hepinize Başarılar Dilerim...
Sağlıcakla Kalın..
"Asil Meran' ın Sevecen İnsanlarına..."
tanıştığımız günü hiç unutmuyorum sen bana ben sana etmediğimiz küfür kalmamıştı
ne diyim GüLüMSe ' meye devam et gökhan
ALLAH'a Emanet Ol
..
Ferhat
çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
SHooT yazdı:İyi defol git ozaman sen yumuşak dilden ne anlarsın birbirimizi ne kadar sevmesekte konunu kirletmemeye seviyeli bişeyler yazmaya çalıştım ama yine seviyeyi düşürdün bi çıktır git