yeni sunucu her oyunda kar yaratır şuanda ikvnin boş olma nedenlerinden en büyüğü hala Betaya oynamasıdır.Düşünün
Adam yeni üyelik açtı çevresi 0 kastı kastı zar zor 49 oldu azcık itemleri var şimdi gelişme zamanı fakat şöyle bir engel var
1)yeraltında item düşürme devri kapandı nerdeyse max itemler eskisi gibi vuramıyor buda daha az canavar kesimi ve daha az item düşmesi demek yada kesici delici gibi özelliklerden canavar potansiyeli sınırlıyorlar, tabi artık o kadarda pahalıya gitmiyor burdan düşen itemler bunu eledik.
2)şaheser üretimi için parası yok maden çekmesi lazım iyi hoş eskiden maden başında sabahlardık ama şimdi madenler değişik değişik yerlerde çıkıyor koşuşturmacalar falan eğer bide büyücü veya şifacıysan yandın karşı klandan adam yakalıyor durdurma fln yada savaşçı depar atıyor geçiyor seni bir sürü tantana 1gün 2gün sonra yoruluyor insan bunuda yapamıyor.(tabi herkesin işi gücü bi çalışma hayatı var hepde oyunda duramaz)
3)çevre yok şaheser yok e seni grup bölgesine alırlarmı hayır! adam tanıdıklarını alıyor grup bölgesinden düşürüyor itemlerini bizim gariban eli boş.klan savaşlarında bişey yapamıyor adam kesemiyor e nerde kaldı oyun zevki yok çevresinede tavsiyede bulunmuyor doğal olarak sonuçta elde var 0. Kaç yıldır aynı adamlar oynuyor haksızmıyım kaç kere mısır çarşında hiç tanımadığınız adam görüyorsunuz elbet bi yerlerden aşinalığınız olur hep aynı adamlar.
malesefki bunları hala göremiyor yönetim eskiden oyunda oynayan ve çeşitli sebeplerden oyuna ara vermiş ama tekrar başlamak isteyen yada oyunda eski sunucularda ustalaşmış ama yeni sunucuda kendini geliştirmek isteyen ve yeni başlayacaklar için KARAKTER TRANSFERİ İZİN VERİLMEYEN bir sunucu açılmalı.Tabi buda rekabetten gelecek plus gelirlerini söylemiyorum bile. İKV YETER ARTIK ANLA VE BİRŞEYLER YAP BU İŞ BÖYLE GİTMEZ.
yorumlarınızı lütfen empati kurarak yapınız sizin çok iyi çarlarınız olabilir ama ikvnin gelişmesi için daha çok çaylak gerekir:)
yeni sunucu
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
Re: yeni sunucu
Ya ben anlamadım sorun ney , 3. kez okuyorum ya bende bi problem var yada metinde 
Biri özetlesin şunu
Biri özetlesin şunu
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni başlayanalrın sorunlarını dile getirmiş arkadaş ve bunun yeni bir sunucuyla hallolabileceğini 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
Yeni sunucu açılsa ne olcak karakter transferi ile 3 5 kişi gider oraya orada imparatorluklarını kurarlar...
Bazı şeyler doğru gibi gözüksede başka hataların başlangıcını tetikler... :shock: :shock:
Siz bunları boşverin.. kadım dostluklar kurun... bakın o zaman her zorluk kolayca ortadan kalkıcak :geek: :geek:
Şahsi düşüncem; bazı şeyler arz telple alakalıdır. oyundaki oyuncu potansiyeline göre gerektiği kadar sunucu bence mevcut..
Bazı şeyler doğru gibi gözüksede başka hataların başlangıcını tetikler... :shock: :shock:
Siz bunları boşverin.. kadım dostluklar kurun... bakın o zaman her zorluk kolayca ortadan kalkıcak :geek: :geek:
Şahsi düşüncem; bazı şeyler arz telple alakalıdır. oyundaki oyuncu potansiyeline göre gerektiği kadar sunucu bence mevcut..

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
malesef herkes öyle dost canlısı olmuyor bu oyunda geniş kapsamlı düşünemiyorsunuz hala birde sunucu transferine kapalı demiştim
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Daha Çok Oyuncu Kaybedıyorlar
Bunun Farkına vardı Yönetim herbir yerde İstanbul Kıyamet Vaktı Reklamı ıle donatıldı
sonuç 0 Malesef
Kader :?
Bunun Farkına vardı Yönetim herbir yerde İstanbul Kıyamet Vaktı Reklamı ıle donatıldı
sonuç 0 Malesef
Kader :?
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
KADER DEĞİL! yanlış adımlar atılıyor yeni başlayan oluyor ama bırakıyor sunucu kapasitesinin arttırmak zaten başlı başına yanlış bir işti akşamları bankada ws atamıyoruz diyen çok adam var sunucu kapasitesini tekrar eski haline çevirip Sunucular arası karakter transferi yasak olan normal bir sunucu açılması lazım ozaman bu reklamlarında etkisiyle oyun bir patlamaya tanık olur FAKAT
acele edilmesi lazım yazın birçok genç yeni oyunlara başlıyacak bazılarıda İkv'ye. Yeni sunucu açılırsa onları oyunda tutabiliriz yanılmıyorsam 1 ay bişey kaldı acele edilmeli!!! GM DUY SESİMİZİ
acele edilmesi lazım yazın birçok genç yeni oyunlara başlıyacak bazılarıda İkv'ye. Yeni sunucu açılırsa onları oyunda tutabiliriz yanılmıyorsam 1 ay bişey kaldı acele edilmeli!!! GM DUY SESİMİZİ
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum
- Katilxaral
- İri Fare Avcısı
eğer ikv desteğe bu konuyla ilgili mesajlar atarsak oyunun gelişimi için katkıda bulunuruz hem bu gelişim ileride bizim içinde yeni eklentilere zemin hazırlayacak