Bir de arkadaşlardan bazı duyumlar aldm . Silah yükselttiğin silahı işportacı vb. satınca silah yükseltmen geri yükleniyo dediler. Bu doğrumu acaba :?: :?: :?: :?:
Silah yükseltme ve maden süreleri hk.
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Silah yükseltme ve maden süreleri hk.
Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki madenler için 20 - 25 dk çok uzun süreler . Acaba nasıl bir çözüm olur diye düşündüm. Dükkana maden süre paketi gelebilir . 10 dk lik / 5 dk lik vb. şekilde . Çoğu insan için kolay hale gelebilir oyun .
Bir de arkadaşlardan bazı duyumlar aldm . Silah yükselttiğin silahı işportacı vb. satınca silah yükseltmen geri yükleniyo dediler. Bu doğrumu acaba :?: :?: :?: :?:
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Re: Silah yükseltme ve maden süreleri hk.
İlk sorunuzu cevaplayabilirim;
Oyunda bulunan madenler çoğaltıldığında süreleri 20 dakikaya çıkmıştı. Fakat sonradan bu süre 10 dakikaya indirildi.
Oyunda bulunan madenler çoğaltıldığında süreleri 20 dakikaya çıkmıştı. Fakat sonradan bu süre 10 dakikaya indirildi.
2009-2013
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı

Journey o soru değildi bi öneriydi. Madenlerin süresini 5 dk inmesi için dükkanda paket satılması daha iyi olur bundan bahsediyorum. :shock:
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Pardon yanlış anladım ben. Ama şunu da unutmayalım, eskiden maden süreleri 5 dakikaydı.
Şimdi 10 dakika ve daha çok maden var. Süreyi tekrar 5 dakikaya indireceklerini zannetmiyorum.
...
Silah Yükseltme yapılan silahı işportaya sattığınız zaman Silah Yükseltme geri gelmez.
Şimdi 10 dakika ve daha çok maden var. Süreyi tekrar 5 dakikaya indireceklerini zannetmiyorum.
...
Silah Yükseltme yapılan silahı işportaya sattığınız zaman Silah Yükseltme geri gelmez.
2009-2013
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı

Tmm saol
Diğer gelcek yorumlarada bakalımda 
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Bekleme süreleri paketle değiştirilmez çünkü kişiye yönelik bekleme süreleri yapmaları İMKANSIZ gibi bunun için herhalde kişi başına 1 sunucu düşer:)