Atakan'cım sen kendini garantiye al,en iyisi bir kurşun döktür kendine.Nazar var üstünde nazaaarAtamessi yazdı:merhaba herkeze bu haftada pek sık giremicem gibi görünüyor hafta sonu fundi zırh düşürmüştüm(yusufun hakkını yiyemem) seti tamamlamaya çok yaklaştığım için sevinmiştim haliyle ama sonrasında yanlışlıkla ibni ibni ceketi yanlışlıkla satmıştım ve moralim bozulmuştu sonrasında desteğe mesaj attım bana gelen cevap şu şekildeydi
Merhaba,
Bildiriminiz incelenmiş, NPC'ye yanlışlık satmış olduğunuz ceketiniz ikinci incelemenin ardından iade edilecektir. Bu iadenin yoğunluğa bağlı olarak iade edileceğini hatırlatmak isteriz.
Yaşanan aksaklığa gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
İyi eğlenceler.
bu yanıttan sonra moralim yeniden yerine geldimerak etmeyin en iyi şekilde aranıza dönücem
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
haklı buluşmada inşallah döktürürüz birlikteChardonnay yazdı:Atakan'cım sen kendini garantiye al,en iyisi bir kurşun döktür kendine.Nazar var üstünde nazaaarAtamessi yazdı:merhaba herkeze bu haftada pek sık giremicem gibi görünüyor hafta sonu fundi zırh düşürmüştüm(yusufun hakkını yiyemem) seti tamamlamaya çok yaklaştığım için sevinmiştim haliyle ama sonrasında yanlışlıkla ibni ibni ceketi yanlışlıkla satmıştım ve moralim bozulmuştu sonrasında desteğe mesaj attım bana gelen cevap şu şekildeydi
Merhaba,
Bildiriminiz incelenmiş, NPC'ye yanlışlık satmış olduğunuz ceketiniz ikinci incelemenin ardından iade edilecektir. Bu iadenin yoğunluğa bağlı olarak iade edileceğini hatırlatmak isteriz.
Yaşanan aksaklığa gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
İyi eğlenceler.
bu yanıttan sonra moralim yeniden yerine geldimerak etmeyin en iyi şekilde aranıza dönücem
![]()

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
bir anlam karmaşası olmuş son yazımda haklı buluşma değil haklı.Buluşma ... olacakta 

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
8 Mayıs'da ki buluşmadan mı bahsediyorsun ?
Yoksa fuar mı ?
Yoksa fuar mı ?
8 Mayıs'ta ki buluşmadan bahsediyorumChardonnay yazdı:8 Mayıs'da ki buluşmadan mı bahsediyorsun ?
Yoksa fuar mı ?

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Ooo...Siz yeter ki gelin,özel arabayla bile aldırırız ne demek 
Cep numaranı özel mesaj yoluyla at bana kaydedeyim,geleceğin kesinleşirse haberleşiriz
Cep numaranı özel mesaj yoluyla at bana kaydedeyim,geleceğin kesinleşirse haberleşiriz
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
mrblar dostlar güzel kardeşler öncelikle forumunuzu ilk ziyaret etme şansı buldum
ben BöRTeÇİNexSeRSri
güzel ve eglenceli bi oyun geçirmenizi diliyorum
öncelikle her durumda başarılarınızın devamını istiyorum saygı ve sevgilerimle iy iforumlar
DOSTLUK DAİMA ÖN PLANDADIR....
ben BöRTeÇİNexSeRSri
öncelikle her durumda başarılarınızın devamını istiyorum saygı ve sevgilerimle iy iforumlar
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.

Rahatsızlıkdan Dolayı Tekrardan özür dilerim.
İYİ FORUMLAR!
TEŞEKKÜRLER.

İYİ FORUMLAR!
StylxWeBCoDeR & StylxDeHŞeT & StylxATAxWHİTE
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Çok teşekkürler emre kardeşim saolasın...serserixemre yazdı:mrblar dostlar güzel kardeşler öncelikle forumunuzu ilk ziyaret etme şansı buldum
ben BöRTeÇİNexSeRSri
Bilgilendirme için teşekkürler gereken hassasiyet sağlanacaktır...Stylxataxwhite yazdı:Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.
İYİ FORUMLAR!
Umarım en yakın zamanda leyhinize sonuçlanır...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Şükrü kardeşim sevdiğim , takdir ettiğim bir dostumdur. Kendisinin başına gelen talihsiz olay Beni ziyadesiye üzmüştür. Umarım en kısa zamanda aradığı adalet ,iligili makamlar tarafından yerine getirilir. Bu olaylara karışanları şiddetle kınıyorum , Allah zerre şaşmaz adaletiyle hakılıyı hakısızı ayıracaktır.