&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Günaydın gençler ve daima genç kalanlar,hayırlı hafta sonları dilerim hepinize 
sanada günaydın onur sağolasın sanada iyi hafta sonlarıChardonnay yazdı:Günaydın gençler ve daima genç kalanlar,hayırlı hafta sonları dilerim hepinize

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Teşekkürler Atakancım,ürettin mi ayakkabıyıAtamessi yazdı:sanada günaydın onur sağolasın sanada iyi hafta sonlarıChardonnay yazdı:Günaydın gençler ve daima genç kalanlar,hayırlı hafta sonları dilerim hepinize
üretmez miyimChardonnay yazdı:Teşekkürler Atakancım,ürettin mi ayakkabıyıAtamessi yazdı:sanada günaydın onur sağolasın sanada iyi hafta sonlarıChardonnay yazdı:Günaydın gençler ve daima genç kalanlar,hayırlı hafta sonları dilerim hepinize

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Vaay..Helal sana,hayırlı olsun çok sevindim.Büyü şifa kaç olduAtamessi yazdı:üretmez miyimChardonnay yazdı:Teşekkürler Atakancım,ürettin mi ayakkabıyıAtamessi yazdı:sanada günaydın onur sağolasın sanada iyi hafta sonlarıChardonnay yazdı:Günaydın gençler ve daima genç kalanlar,hayırlı hafta sonları dilerim hepinizeayakkabıyı ürettim gözlüğüde aldım m2.5 mor
sağolasın onur bende sevindimChardonnay yazdı:Vaay..Helal sana,hayırlı olsun çok sevindim.Büyü şifa kaç olduAtamessi yazdı:üretmez miyimChardonnay yazdı:Teşekkürler Atakancım,ürettin mi ayakkabıyıAtamessi yazdı:sanada günaydın onur sağolasın sanada iyi hafta sonlarıChardonnay yazdı:Günaydın gençler ve daima genç kalanlar,hayırlı hafta sonları dilerim hepinizeayakkabıyı ürettim gözlüğüde aldım m2.5 mor

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar .
Forum sayfamıza uğrayıp selam veren ,hal hatır soran tüm kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum .
Forum sayfamıza uğrayıp selam veren ,hal hatır soran tüm kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum .
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Bu arada bir projem olacak ,müsait bir zamanda team speak ten açıklayacağım .
istanbula 2. boğazı yapıcaz abiCesurzade yazdı:Bu arada bir projem olacak ,müsait bir zamanda team speak ten açıklayacağım .

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Aticim artik köprü filan hikaye yeni proje isinlama systemi
2015 de Cesurzade isinlama tesisi kurulacak.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*