XxFiRaRiXkRaLxX

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Firarixkral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

XxFiRaRiXkRaLxX

Mesaj gönderen Firarixkral »

sabah char da kzuenim vardı cıktı kp kasmaya basladım düştüm girdim hesabınız blok yemiştir diyo neden niçin ne kadar yediğim belli değil yardımcı olabilir misiniz ??? :oops:
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: XxFiRaRiXkRaLxX

Mesaj gönderen JouRney »

Aldığınız ceza ile ilgili e-mail adresinize bilgilendirme gelmesi gerekmektedir.
Eğer mail yoksa cezanız hakkında bilgi almak istiyorsanız ;

[İKV Destek] yazısına tıklayın. Bildirim tipini Ceza-İtiraz olarak ayarlayın ve formu doldurun.
2009-2013
Firarixkral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ya akıl sır ermiyo ne bilgi veren var nede acıklama yapan ama hesabım block e durumda bana neden oldugunu kanıtlamalarını rica ediyorum :=(((( :oops:
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Desteğe mail atarsan üstü kapalı bi sekilde cevap atarlar ve sağlıklı bi iletişim kuramazsın ...Bir GM veya yöneticinin özel msn adresini bul ordan iletişime gec daha sağlıklı olur :) 'ben öyle yapmıstım :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Firarixkral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ya sorun bnm gm bulmam değil kardeş her bu sorunu yasayan bu kadar sıkıntı cekmek zorunda mı gm arkadasın varsa iyisin yoksa rezil misin bu oyun böle mi gm lerin amacı ne ayrım yapmamak gereken suca gerektiği cezayı vermek ben sucumu bile bilmiyorum daha hesabım block halde tek sucum eğer oda sucsa sözde gm lerden birinin arkadasını klan da kesmem ws de yenmem egerr sucum buysa hiç gerek yok zaten haram olsun o kadar zamanım aldıgım pllss lar akceler :=((( :oops:

“Genel Sohbet” sayfasına dön