yeni sunucu

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yeni sunucu

Mesaj gönderen Katilxaral »

yeni sunucu her oyunda kar yaratır şuanda ikvnin boş olma nedenlerinden en büyüğü hala Betaya oynamasıdır.Düşünün

Adam yeni üyelik açtı çevresi 0 kastı kastı zar zor 49 oldu azcık itemleri var şimdi gelişme zamanı fakat şöyle bir engel var
1)yeraltında item düşürme devri kapandı nerdeyse max itemler eskisi gibi vuramıyor buda daha az canavar kesimi ve daha az item düşmesi demek yada kesici delici gibi özelliklerden canavar potansiyeli sınırlıyorlar, tabi artık o kadarda pahalıya gitmiyor burdan düşen itemler bunu eledik.
2)şaheser üretimi için parası yok maden çekmesi lazım iyi hoş eskiden maden başında sabahlardık ama şimdi madenler değişik değişik yerlerde çıkıyor koşuşturmacalar falan eğer bide büyücü veya şifacıysan yandın karşı klandan adam yakalıyor durdurma fln yada savaşçı depar atıyor geçiyor seni bir sürü tantana 1gün 2gün sonra yoruluyor insan bunuda yapamıyor.(tabi herkesin işi gücü bi çalışma hayatı var hepde oyunda duramaz)
3)çevre yok şaheser yok e seni grup bölgesine alırlarmı hayır! adam tanıdıklarını alıyor grup bölgesinden düşürüyor itemlerini bizim gariban eli boş.klan savaşlarında bişey yapamıyor adam kesemiyor e nerde kaldı oyun zevki yok çevresinede tavsiyede bulunmuyor doğal olarak sonuçta elde var 0. Kaç yıldır aynı adamlar oynuyor haksızmıyım kaç kere mısır çarşında hiç tanımadığınız adam görüyorsunuz elbet bi yerlerden aşinalığınız olur hep aynı adamlar.

malesefki bunları hala göremiyor yönetim eskiden oyunda oynayan ve çeşitli sebeplerden oyuna ara vermiş ama tekrar başlamak isteyen yada oyunda eski sunucularda ustalaşmış ama yeni sunucuda kendini geliştirmek isteyen ve yeni başlayacaklar için KARAKTER TRANSFERİ İZİN VERİLMEYEN bir sunucu açılmalı.Tabi buda rekabetten gelecek plus gelirlerini söylemiyorum bile. İKV YETER ARTIK ANLA VE BİRŞEYLER YAP BU İŞ BÖYLE GİTMEZ.

yorumlarınızı lütfen empati kurarak yapınız sizin çok iyi çarlarınız olabilir ama ikvnin gelişmesi için daha çok çaylak gerekir:)
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: yeni sunucu

Mesaj gönderen VicTorY »

Uzun Süredir İKV Hakkında Düzgün Bir Paylaşım Görüyorum :) Destekliyorum .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
kopya72
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kopya72 »

Güzel bir konu. Arkadaş Gayet doğru söylüyor...
Tüpcü(48)
Byjohnny(49)
Kullanıcı avatarı
Redbullxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Redbullxunruly »

1.sı madenler hakkında guncelleme herkesın ıstegı uzerıne geldı mavı topaz 30 m ye kadar cıkıyordu su an 3 m daha ne ıstıyorsun hemde cok kolay cıkıyor gıt 1 haftada cek saheserını uret gır gb lerıne bu kadar basit cok abartıyorsun adammı kesıyor gec klansız bır carına cek madenını bak keyfıne bu kadar basit..

Redbullxunruly ReDBeerxUnruLy
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

herkes öyle yapamıyor işte senin sorunun bu ben kendim için söylemiyorum daha yeni başlamış adamlar için empati neden kuramıyorsun anlayamadım
Kullanıcı avatarı
Redbullxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu soyledıklerının hepsı yenı gelmısler ıcınde geceerlı adam yenıgelır gıder em e ıtemını dusurur gıder cıkar klandan gıder madenını ceker gıder saheserını uretır ve gb lerede gırer bu herkes ıcın ayrı kısıden kısıye degısmeyen bırsey yani

Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yapamıyor adamlar senin dediklerin lafda kalır kaç kişi var çevresinden yardım almadan şaheser üreten vardır ama sayılı tekrarlıyorum empati duygusu sen ben kaç yıldır oynuyoruz bu oyunu ama herkes öyle değil ilk başladığın halini düşün
Kullanıcı avatarı
Redbullxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bende oyuna baslayınca ılk basladıgımda onlardan farkım yoktu bende maden cektım urettım saheserlerımı bıze havadan gelmedı madenler:..

Kullanıcı avatarı
executioner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen executioner »

cok dogru diyorsun kardesim seni tamamiyle desteklioyrum ya İKv ?
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

destekleyen herkese teşekkür ederim

bu arada red şimdi ile ilk başladığımız günler arasında çok fark var yazımı tam anlamadın sanırım sen online oyunları güzel oynuyor yada bu oyun için tüm incelikleri biliyor olablrsn ama şuanda herkes öyle değil, yeni yeni gelişenler, eski ustalar, oyuna yaz tatilinde yeni başlayacaklar ve diğerleri için herkesin eşit başlayacağı bir sunucunun neresi kötü anlayamıyorum

“Genel Sohbet” sayfasına dön