Destekten Hep Aynı Cevapları alıyoruz Ama Neden ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SelamiKelaynak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Destekten Hep Aynı Cevapları alıyoruz Ama Neden ?

Mesaj gönderen SelamiKelaynak »

Resim

Yakın zaman içerisinde yollamış olduğum bir çok Öneri/Talep'lere gelen cevaplar:

Yanıt :
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.

Artık böyle gelen cevaplardan bıktım ve aklımda şöyle soru işareti belirdi. Acaba Destek'te sadece 1 kişi mi var ve Kopyala/Yapıştır özelliğini kullanıyor diye :)... + DESTEK + VERİN + BÖYLE + SONUÇLAR + OLMASIN +

OYUN BİTTİ!..
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Re: Destekten Hep Aynı Cevapları alıyoruz Ama Neden ?

Mesaj gönderen xxJUN »

Aynen Bilader destek ekibinden gelen cevapları ezberledim artık http://www.istanbuloyun.com/support.aspx#first adresine yazmak yerine kendim cevaplıyorum :mrgreen:

Bütün cevaplar kopyala yabıştır hiç soruya bile baktıklarını düşünmüyorum
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
SelamiKelaynak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SelamiKelaynak »

xxJUN yazdı:Aynen Bilader destek ekibinden gelen cevapları ezberledim artık http://www.istanbuloyun.com/support.aspx#first adresine yazmak yerine kendim cevaplıyorum :mrgreen:

Bütün cevaplar kopyala yabıştır hiç soruya bile baktıklarını düşünmüyorum
Gerçek olabilir diye düşünüyorum. Bana özel sanıyorum herkese aynıymış :) Acaba Öneri olmasına rağmen başka bir konu ile alakalı bir mesaj yollasak. Gelecek cevap ne olacak merak ediyorum :D
Kullanıcı avatarı
GencfbxJohnson
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GencfbxJohnson »

Tüm öneriler için, kalıp cümleler olacak tabi ki günde 10'larca hatta 100'lerce sadece öneri / talep okunmakta.Herkese ayrı şekilde cevaplar verilemez.Bunun için kalıp cümleler kullanılıyor '' Öneri Havuzu '' gibi, ama sanmayın ki önerilerimiz dikkate alınmıyor.Kalıp cümle bizlere gönderilip önerilerimiz havuza aktarılıyor.Dikkate alınmadığımızı düşünüyorsanız size dünkü gelen güncellemeyi örnek olarak gösterebilirim . '' Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da! '' bu güncelleme oyuncuların önerisi sayesinde oldu.

İyi Eğlenceler..
Kullanıcı avatarı
jiyan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen jiyan »

size bişey söyleyeyim mi?

İkv belki gönderdiğiniz önerileri yada talepleri okumuyordur bile direk hazır mesajı kopyala yapıştır.
Allah aşkına bırakın elleriniz yorulsun biraz bir kaç cümlede kendiniz yazın yeter hazır mesaj yollayın millete
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Daha fazla talebin değerlendirilmesi için hazırladığımız mesaj kalıplarından faydalanıyoruz. Bu demek değildir ki mesajlar okunmadan yanıtlanıyor veya alakasız bile olsa aynı yanıtlar veriliyor. Tam tersi! Bu işlem, daha fazla mesajın incelenip, daha fazla talebin yanıtlanması için oldukça önemlidir. Hazır mesajlarımızın yeterli olmadığı yerlerde, ilave cümleler elbette yazılabilir.

Kısaca, mühim olan talebinizin yada önerinizin incelenip incelenmemesidir. Hatırlatmak isterim ki gerçekleştirilen oyuncu önerileri de geçmiş zamanda aynı yanıtlar ile yanıtlandırılmışlardı.

İlginiz için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cantanem »

Anlamıyorsun kardesım Para yetersız dıyorlar :D
jiyan yazdı:size bişey söyleyeyim mi?

İkv belki gönderdiğiniz önerileri yada talepleri okumuyordur bile direk hazır mesajı kopyala yapıştır.
Allah aşkına bırakın elleriniz yorulsun biraz bir kaç cümlede kendiniz yazın yeter hazır mesaj yollayın millete
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Öneriler konusu gereği İKV içinde güncelleme yada ekleme gerektiren bir konudur. Bu yüzden herhangi bir önerinin gerçekten olup olmayacağı noktasında, önerileri değerlendiren arkadaşların net bir yorum yapılması imkansızdır. Bu kararı Sobee geliştirme ekibi verebilir. Bu yüzden öneriler bir havuzda toplanır bunlar buradan incelenir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Su an hali hazırda kullandığımız en az 3 eklentiyi bizzat önermiştim ve banada aynı şekilde cevap gelmişti aslında bozulmuştumda yoksa okumadılarmı diye sonra gördümkü bu kuruntularım yersizmiş :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byreal »

Otomatik yanıt sistemiyle kontrol ediliyor hiçbir emailiniz dikkat çekmedikçe yöneticiler tarafından okunmuyor bunu bilin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön