Yakın zaman içerisinde yollamış olduğum bir çok Öneri/Talep'lere gelen cevaplar:
Yanıt :
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
İyi eğlenceler.
Artık böyle gelen cevaplardan bıktım ve aklımda şöyle soru işareti belirdi. Acaba Destek'te sadece 1 kişi mi var ve Kopyala/Yapıştır özelliğini kullanıyor diye ... + DESTEK + VERİN + BÖYLE + SONUÇLAR + OLMASIN +
Bütün cevaplar kopyala yabıştır hiç soruya bile baktıklarını düşünmüyorum
Gerçek olabilir diye düşünüyorum. Bana özel sanıyorum herkese aynıymış Acaba Öneri olmasına rağmen başka bir konu ile alakalı bir mesaj yollasak. Gelecek cevap ne olacak merak ediyorum
Tüm öneriler için, kalıp cümleler olacak tabi ki günde 10'larca hatta 100'lerce sadece öneri / talep okunmakta.Herkese ayrı şekilde cevaplar verilemez.Bunun için kalıp cümleler kullanılıyor '' Öneri Havuzu '' gibi, ama sanmayın ki önerilerimiz dikkate alınmıyor.Kalıp cümle bizlere gönderilip önerilerimiz havuza aktarılıyor.Dikkate alınmadığımızı düşünüyorsanız size dünkü gelen güncellemeyi örnek olarak gösterebilirim . '' Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da! '' bu güncelleme oyuncuların önerisi sayesinde oldu.
İkv belki gönderdiğiniz önerileri yada talepleri okumuyordur bile direk hazır mesajı kopyala yapıştır.
Allah aşkına bırakın elleriniz yorulsun biraz bir kaç cümlede kendiniz yazın yeter hazır mesaj yollayın millete
Daha fazla talebin değerlendirilmesi için hazırladığımız mesaj kalıplarından faydalanıyoruz. Bu demek değildir ki mesajlar okunmadan yanıtlanıyor veya alakasız bile olsa aynı yanıtlar veriliyor. Tam tersi! Bu işlem, daha fazla mesajın incelenip, daha fazla talebin yanıtlanması için oldukça önemlidir. Hazır mesajlarımızın yeterli olmadığı yerlerde, ilave cümleler elbette yazılabilir.
Kısaca, mühim olan talebinizin yada önerinizin incelenip incelenmemesidir. Hatırlatmak isterim ki gerçekleştirilen oyuncu önerileri de geçmiş zamanda aynı yanıtlar ile yanıtlandırılmışlardı.
İkv belki gönderdiğiniz önerileri yada talepleri okumuyordur bile direk hazır mesajı kopyala yapıştır.
Allah aşkına bırakın elleriniz yorulsun biraz bir kaç cümlede kendiniz yazın yeter hazır mesaj yollayın millete
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM -Menderesx -Türkxxkajmeran
Öneriler konusu gereği İKV içinde güncelleme yada ekleme gerektiren bir konudur. Bu yüzden herhangi bir önerinin gerçekten olup olmayacağı noktasında, önerileri değerlendiren arkadaşların net bir yorum yapılması imkansızdır. Bu kararı Sobee geliştirme ekibi verebilir. Bu yüzden öneriler bir havuzda toplanır bunlar buradan incelenir.
Su an hali hazırda kullandığımız en az 3 eklentiyi bizzat önermiştim ve banada aynı şekilde cevap gelmişti aslında bozulmuştumda yoksa okumadılarmı diye sonra gördümkü bu kuruntularım yersizmiş