Yardım lütfen.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Yardım lütfen.

Mesaj gönderen Nevizade »

Şimdi avea hattıma 40 TL yüklettim.Sonra Akçeleri IKV500 - IKV1000 - IKV2500 şeklinde akçeleride hesabıma yükledim toplamda 4000 akçe oldu.Sonra karakter adı değiştirme ürününü satın al dedim ve hesabımdan 1995 akçe eksildi ilk karakterimin adını değiştirdm diyelim sonra karşımıza direk e-pin , şifre çıkıyor değil mi? Sonra o e-pin , şifreyi karakter adı değiştirme bölümünden 2 karakteriminde adını değiştirdim 4000 akçeden geriye 10 akçe kaldı , girip adımı değiştirim gönder diyeceğim ondan sonra bu karakter adım anında değişir mi? daha yapmadım yapınca böyle mi olacak?
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Yardım lütfen.

Mesaj gönderen JouRney »

Selam,

Çok basit bir işlem. Adım adım anlatıyorum ;

• İKV DÜKKAN 'a giriyorsunuz.

• [Karakter İsmi Değiştirme ürününü] alıyorsunuz, sonra [Kullan] diyorsunuz.

• Karşınıza bir form çıkacaktır. Formda sunucunuzu seçiyorsunuz, daha sonra sunucuda bulunan karakterlerinizin ismi çıkacaktır. Değiştirmek istediğiniz karaktere tıklıyorsunuz.

• Yeni isminizi yazıyorsunuz.(büyüklü/küçüklü farketmez)

• XXX sunucusunda bulunan [Nevizade] karakterinin ismini [xXxNevizadexXx] yapmak istediğinizden emin misiniz ?

• [Evet] seçeneğine tıklıyorsunuz, ardından oyuna girip yeni isminize bakabilirsiniz.

(İşlem hemen gerçekleşiyor)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Nevizade »

JouRney yazdı:Selam,

Çok basit bir işlem. Adım adım anlatıyorum ;

• İKV DÜKKAN 'a giriyorsunuz.

• [Karakter İsmi Değiştirme ürününü] alıyorsunuz, sonra [Kullan] diyorsunuz.

• Karşınıza bir form çıkacaktır. Formda sunucunuzu seçiyorsunuz, daha sonra sunucuda bulunan karakterlerinizin ismi çıkacaktır. Değiştirmek istediğiniz karaktere tıklıyorsunuz.

• Yeni isminizi yazıyorsunuz.(büyüklü/küçüklü farketmez)

• XXX sunucusunda bulunan [Nevizade] karakterinin ismini [xXxNevizadexXx] yapmak istediğinizden emin misiniz ?

• [Evet] seçeneğine tıklıyorsunuz, ardından oyuna girip yeni isminize bakabilirsiniz.

(İşlem hemen gerçekleşiyor)
Sağolasın gerçekten kolaymış denedim şimdi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Hayırlı olsun :)
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön