Foruma Her Girdiğimde Dükkanda Yeni Bi Eklenti Görüyorum İsim Değiştirmeler Sİlah Yükseltmeler Ayı'sından Kangal'ına Birçok Güncelleme Geldi Peki Çemberlitaş Nerede
Önerim= Herşeyin Paraya Döndüğü Oyunda Ben Çemberlitaşa Para İle Girmeye Rağzıyım Yeterki Getirin Belki Paralı Giricez Dersek Getirirsiniz
1,5 Haftadır Desteğe Bir Mesaj attım...Hala Cevap Yok...
Ama 2.HafTaya Kadar Cevap Vermezlerse Ben Elimde Baklavayla Oraya Gitmesinide Bilirim..
Adamlar Dükkan Da Milleti kazıklıcaz Die Maillerede Bakmıolar
Valla Arkadaşlar Bende Anlamadım Neden Böle Desteğe Toplu Mail Atalım Dicem Yanıt Gelmiyor Bari Artık İsteklerimizin Karşılığında Para Ödicez Dersek Belki Ozaman İstekelrimiz Sonuçlanır Askerden Geleli 1.5 Yıl oldu Çemberlitaş Dediler Dükkan Çıktı ( Yakında Sspermarket Olucak ) Bi Çemberlitaş Gelmedi Artık Sıkıldım Bişeyleri Beklemekden Güncelleme Gelene Kadar Oyuncu Kalmıcak Güncelleme Getircekler
Ben şunu farkettim dükkan geldiğinde
Önceden sıgınağa ve migrata ejderli büyü aranıyor
Şimdi:Sıgınağa ve migrata ^Ejderli büyü aranıyor
*****Yani anlıyacağınız gibi çemberli taştada silah yükseltenler girecek ^ejderli*asaflı*ecelli veya latifli bir çoğumuzda akçe alıpta silah yükseltemiyenlerde var(parası olan yaşar)
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ [kalktı]
İSTANBUL TİCARET VAKTİ [OLDU)
tüm oyunlar gibi bu oyunuda paraya döktüler yakında ikv dükkanda ful alternator ^ejderli büyücü 5999 akçe derlerse şaşırmayın ( silah yükseltme 1995 akçe DipNoT :az daha fiyat düşürseler oyun kapanacakmış)
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Arkadaşlar Öncelik Değişti ... Oyunun İlk Zamanlarında Öncelik Oyunculardı: Çünkü Kalkınması Lazımdı Oyunun Ve Bizim İsteklerimiz Gerçekleşiyordu. Oyun İçinde Sürekli Yönetici Vardı Ama Şimdi Tabiri Caiz İse Bizi Sallayan Olmadığı İçin Yöneticiler Sadece Etkinlik Zamanında Geliyor İşini Bitiriyor Ve Gidiyor. Bişey Sorduğunda Cevab Olarak Mail Atın Yada Değerli Dükkanımızda Bakın Oluyor...Bi Güncelleme Gelicek Dediler (ÇeMbErLiTaŞ) Sanki Oyunu En Baştan Yazıyolarmış Gibi Aylardır Bekliyoruz İnsanlar Paso Bişeyler Alıyor Dükkandan Onlarda Bişeye Yaramıyor Zaten Neyse Kıssadan Hisse Oyunun Tadı Tuzu Kalmadı Keşke 39 Lwl de Kalsaydıda Eskisi Gibi İstekli Oynasaydık
Bela okumak istemiyorum ama artı yeter verdiğim paraya yazık hepsinin Allah Belasını Versin 700 Küsür madalya oldu arttırıcı marttırıcı hikaye Hakkımıda helal etmiyorum inşallah burnunuzdan gelecek