Yeniçerixdadawa ws İfliss (sancak)
- DragonKnife
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeniçerixdadawa ws İfliss (sancak)
Kardşe eline sağlık çok güzel olmuş hızlandırılmış versiyonda harika. 
İsim:TolgaBarış
Klan:Arz'ın Çocukları
Lonca:Kanunixx
Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49)
Sunucu:Tılsım

Klan:Arz'ın Çocukları
Lonca:Kanunixx
Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49)
Sunucu:Tılsım

güzel yorumlarınız için teşekkürler devamı gelecek inş. aklımda kadimi kesmek vardı son gücellemeye kadar mümkündü fakat artık zor gibi
keşke tembellik etmeseydimde gidip 8 saatte kesseydim :lol: belkide daha fazla sürerdi ama 2 şifa solucan kesim videomuda koyucam
ben solucanı kesiyorumda tek şifa olarak video çekmeyi beceremiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen
avcunu yala artist
iflisi tek başınıza gidip kesmeyi denediniz mi hiç
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
iflisi kestim kardeşim zor oldu ama gblerden sonraki verilen yeni özelliklerle çok rahat oldu saldırımın artması gibi gözlüğün gelmesi vs. vs. ama videosu yok artık o tür işlerle ilgilenmiyorum zamanı gelince belki başlarım bu tür işlere
ben de kesmeyi kafama koydum gittim yolda bir büyücü arkadaş beraber gidelim dedi tamam dedim gittik o buzu lanetliyi alıyordu 1100 civarı bir vuruşla canını 89 a kadar indirdim sonra arkadaş düştü fareler gibi ölün türünden bişi dedi tek attı iflisFrm28b yazdı:iflisi kestim kardeşim zor oldu ama gblerden sonraki verilen yeni özelliklerle çok rahat oldu saldırımın artması gibi gözlüğün gelmesi vs. vs. ama videosu yok artık o tür işlerle ilgilenmiyorum zamanı gelince belki başlarım bu tür işlere![]()
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
eskiden yaratıkların zırhı sıfırdı şimdi artmış olması gerekiyor.
anladımFrm28b yazdı:eskiden yaratıkların zırhı sıfırdı şimdi artmış olması gerekiyor.
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı