kurbaga ADLI FORUM ÜYESİ !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

kurbaga ADLI FORUM ÜYESİ !

Mesaj gönderen rapper »

Arkadaşlar sözü fazla uzatmayacağım .

kurbaga adlı forum üyesi her konuya :

bu oyuna harcadığız her saniye harcadığınız her kuruş boşunadır. bunu gidin ve şu anda başka oyunlar oynayan arkadaşlarınıza sorun. bu kadar acemice bir yönetim hiç bir yerde bulamazsınız. hele ki artık neredeyse her gün yeni bir online oyun çıkıyor ve rekabet çok yüksek artık. bu piyasada ikv hala böle amatörlüklerle hayatta kalmaya çalışıyor. ikvnin hala varolmasının nedenin oyuncularının vefası ve sabrıdır. ama oda artık tükendi. bu oyunu yapanlar pazarlayanlar kimse herşeyden önce oyuncuların birer müşteri olduğu unutuyorlar. zaten oyunucu yönetici sistemi zaten çok amatörce bir sistem. öyle yada böyle adeletsizliği doğuruyor. bir oyun yapıyorsanız parasını verip profesyonel dışarıdan yöneticileride getirip başına koyacaksınız. sonuç olarak : bu oyun yönetimi yaptığı bütün hataları oyuncuya ödettirir. bunu defalarca yaşadık ve gördük. başka bir oyunda bir etkinliğinin (ki ikvde 2 yılda bir falan yapılır) bir saat gecikmesinden sonra bile yönetim özür diler. ama ikvde reçeteler değişir. hala oyuncusunu anlamadan bir de aşağılayarak cevaplar verilir işte fark burda arkadaşlar. yapacağınız en güzel bir şey var.bırakın artık şu oyunu ve huzurunuz olsun.

eski teşkilat sakini

yazıyor ve anladığım kadarıyla insanları forumdan uzaklaştırmak ve ikv'den soğutmak için uğraşıyor.Arkadaşlar kurbaga adlı üyenin açtığı konulara bakmayın ve yazdığı yorumlara aldırmayın biz sonuna kadar ikv'ciyiz !

<<< Yönetimden kurbaga adlı FORUM ÜYESİ 'nin İP'sinin banlanmasını arz ederim >>>
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
kurbaga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: kurbaga ADLI FORUM ÜYESİ !

Mesaj gönderen kurbaga »

dostum ben hiç bir online oyun oynamıyorum şu anda sadece piyasanın durumunu ortaya koydum bunlar gerçeklerdir. bende bu oyuna çok emek harcadım. bende deli gibi oynadım bu oyunu. buradan tanıştığım arkadaşlarla hala görüşüyorum. ama siz böyle sustukça gerçekleri konuşmadıkça yönetim sizle dalga geçmeye devam edecektir. neden burda ötüyorum diye sorarsan hidra eklentisi gelince eski arkadaşlarım rica etti ve bir geceliğine oyuna girdim ve arkadaşım gözlerimin önünde ecel getireni eline aldı ve sonra elinden alındı silah. bende üzüldüm onun adına ve bu oyunda hiç bir şeyin değişmediğini gördüm. fikirlerimi söylemekte özgür olduğumu düşüyorum ama sen telaşlanma yönetimin böyle eleştirilere hiç tahammülü yoktur. birazdan tüm mesajlarım ve hesabım silinir. en iyi yaptıkları iştir.
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen nabuforum »

Dostum sen bu arkadaş bu kadar yüklenme bence. Başına gelince böyle bir talihsizlik eminimki 10 tane konuyu öyle bi açarsın ki foruma :) Arkadaş eski oyuncuyum demiş ve özgür(?) bir ülkede yaşıyor ki eleştirmekte hakkıdır. Üslubunca gelmiş forumda fikirlerini söylüyor. Bir gün seninde başına gelirse ki umarım ki öyle bir şey olmaz inşaallah ama gelirse de başına durumun ne kadar vahim olduğunu sende anlayacaksın. Umarım..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Marduk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marduk »

nabuforum yazdı:Dostum sen bu arkadaş bu kadar yüklenme bence. Başına gelince böyle bir talihsizlik eminimki 10 tane konuyu öyle bi açarsın ki foruma :) Arkadaş eski oyuncuyum demiş ve özgür(?) bir ülkede yaşıyor ki eleştirmekte hakkıdır. Üslubunca gelmiş forumda fikirlerini söylüyor. Bir gün seninde başına gelirse ki umarım ki öyle bir şey olmaz inşaallah ama gelirse de başına durumun ne kadar vahim olduğunu sende anlayacaksın. Umarım..

10 tane aynı içerikli konu açsın bakalım konuları kilitlenmiyor mu? :):) Çünkü Forum Kuralları'nın 3. Maddesi'ne* göre bu yasaktır.

*3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Saygılarımla;
Shumpsssxemre,Shumpsssxsihirss
Anubis Team....

Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)

Yolumuz:LODOS
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Marduk yazdı:
nabuforum yazdı:Dostum sen bu arkadaş bu kadar yüklenme bence. Başına gelince böyle bir talihsizlik eminimki 10 tane konuyu öyle bi açarsın ki foruma :) Arkadaş eski oyuncuyum demiş ve özgür(?) bir ülkede yaşıyor ki eleştirmekte hakkıdır. Üslubunca gelmiş forumda fikirlerini söylüyor. Bir gün seninde başına gelirse ki umarım ki öyle bir şey olmaz inşaallah ama gelirse de başına durumun ne kadar vahim olduğunu sende anlayacaksın. Umarım..

10 tane aynı içerikli konu açsın bakalım konuları kilitlenmiyor mu? :):) Çünkü Forum Kuralları'nın 3. Maddesi'ne* göre bu yasaktır.

*3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Saygılarımla;
Shumpsssxemre,Shumpsssxsihirss
Ağzına sağlık kardeşim .. Sanırım benim diyecek birşeyim kalmadı . ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön