sianfeamx yazdı:Sa tılsımın değerli insanları...
Hepimizin ortak sorunu olan insanlıktan nasibini almamış Treyxalici ve Cavres şerefsizleri ban yiyene kadar oyunu brakıyorum...annesi ölmüş bir insana edilen küfürleri ben hazmedemiyorum daha fazla... söyliyecek çok sözüm edecek çok küfürüm koyacak çok fotoğrafım var ama bu forumdaki değer verdiğim insanlara saygımdan SUSUYOR ve VEDA ediyorum...
Kalın sağlıcakla... Yakında bu konuda kilitlenir 7 gün daha forumdan uzaklaştırılırım ve lanet olası düzen devam eder gider..
Safa ÖZTÜRK
Not:aksi bildirilmediği sürece hiç bir carda ben olmayacağım..
Bakalım ne kadar sözünün erisin kaç gün girmiyeceksin oyuna
Hepimizin ortak sorunu olan insanlıktan nasibini almamış Treyxalici ve Cavres şerefsizleri ban yiyene kadar oyunu brakıyorum...annesi ölmüş bir insana edilen küfürleri ben hazmedemiyorum daha fazla... söyliyecek çok sözüm edecek çok küfürüm koyacak çok fotoğrafım var ama bu forumdaki değer verdiğim insanlara saygımdan SUSUYOR ve VEDA ediyorum...
Kalın sağlıcakla... Yakında bu konuda kilitlenir 7 gün daha forumdan uzaklaştırılırım ve lanet olası düzen devam eder gider..
Safa ÖZTÜRK
noldu bakıyorumda çok sevindin ne ayaksın alicinin kapı komşusumusun???
Verdiğim sözü tutarım sen kafanı rahat tut..dert etme beni...sen gibiler anlayamaz gerçi bu durumu sözün arkasında durmayı.. onur, gurur vardır bizde..şunuda bil bu konuyu sen açmış olsaydın sanada destek verirdim ama dedim ya sen anlayamazsın bu durumu ha birde istersen kına yollarım sana,heralde bunu anlarsın az yakmamışsındır bu kafayla
Safa ÖZTÜRK
Alem Senin Gibi soysuz köpeklerle dolu yasakaşk seni milletide kendine benzetme bence herkes sen deil sözünü tutmasın.
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.'' Yıldırım Bayezid
Safa ÖZTÜRK
Alem Senin Gibi soysuz köpeklerle dolu yasakaşk seni milletide kendine benzetme bence herkes sen deil sözünü tutmasın.
kimse söz verdimde tutmamışım merak ettim ws atıp parasınımı vermedim yoksa birine zırh sözü verip junonamı götürmedim ne zaman kim görmüş sözümden döndügümü
Bahsettiğiniz şahıslardan en az sizin kadar nefret ediyorum .
AĞAÇTAN MAŞA APTALDAN PAŞA OLMAZ DEMİŞLER
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Hayırlı olsun verilen cezalar.. açıkcası pek tatmin etmedi bu cezalar..özellikle aliciye ban değilde sus verilmesi..ve dün Sinemle beraber avukata gittik olayları fotoğraf larlar üzerinden konuştuk.. Dava açabileceğimiz(fotoğraflarda bize isim isim küfür ediliyor) ve büyük ihtimallede haklı bulunacağımıza karar verdik ve dilekçemizi hazırladık..bu sabah
LEPRECHAUN yazdı:Umarım bu durum onlar için caydırıcı olur...Sınırsız Ban Atılmaması Destek ekibinin İyi niyetini gösterir...Aslında bu cezalar bu şahıslara verilmiş son şanstır.
bu yorumu gördüm ve sinemle aldığımız kararla bizde son bir şans vermeye karar verdik..
eğerki bu durumların tekrarı olursa emin olunki bir dahaki konu başlığı Treyxalici ve Cavres e dava açıldı olacaktır..