Arkadaşlar öncelikle canınızı sıkıcaksam, zamanınızı alıcaksam özür dilerim.
Aklıma takılan birşey var; Süpercan, I Can Football gibi Soobe Studios oyunlarının aşırı derecede reklamları yapılıyor. Ama tam aksine İstanbul Kıyamet Vakti oyununun diğer belirttiğim oyunların yarısı kadar bile tiraja sahip değil.
Gerçekten bir düşünün, günde bu oyuna başlayan kaç kişi var ? Ve kaç kişi sıkılmadan sonuna kadar devam ediyor oyanamaya ?
Bir ortamda oyunun ismini söyledik mi, " o ne , hiç duymadım, O OYUN OYNANIR MI (!)" gibi sözler sarfediliyor.
700 bin oynayandan bahsediliyor. Bu 700 bin kişinin hiç mi Facebook sayfası yok ? Sadece 19 bin kişi beğenmiş oyunu yazık.
Her neyse ben konuyu daha fazla uzatmıcam ama Sobee Studios ayrımcılık yapıyor. O oyunları İKV den kazandıkları parayla yaptıklarını unutmasınlar.
Reklam ve tanıtıma önem verin ! Destek verelim arkadaşlar.
Reklam ve tanıtıma önem verin ! Destek verelim arkadaşlar.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Re: Reklam ve tanıtıma önem verin ! Destek verelim arkadaşlar.
Harun kardeşim 700.000 oyuncu tanımlaması bana inandırıcı gelmiyor. Neden diye soracak olursan her oyuncunun kendine ait en az 2 hesabının olduğunu düşünecek olursak ve 19 bin beğeni x 2 hesap = 38 bin kişi ederki bu bize lanse edilen rakamın 18'de 1'i eder. objektiflikten uzak bir hesap oldu eski forumdan beri yer verdiğimiz bir gerçek var İKV yönetimi oyuna can veren ve oyunun gerçekten yükselmesine gönüllü katkıda bulunmuş olan Beta oyuncularını kaybetmeye devam ediyor. Belki yok denecek kadar az kişi beta dönemini yaşadığı halde bu oyuna destek vermeye devam ediyor. Sonradan gelen arkadaşlar beta dönemindeki dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı bizden duyduğu ile kalıyor yaşayamıyor. Velakin bu oyunda geçirdikleri zaman bir süre sonra eğlenceden çok onlar için yüke dönüşmeye başlıyor.
Demem o ki İKV yönetimi getireceği yeniliklerde bizi dinlemeli bizimde isteklerimiz doğrultusunda oyunda bu gibi değişikliklere yer vermelidir. Oyuncusunu küstüren yönetim olarak İKV sayfasına not düşen bu yönetim bu tavrını değiştirerek eski beta oyuncularına ulaşmalı ve onları tekrardan oyunu şahlandırmak için davet etmelidir. Reklam kendiliğinden gelecektir. Bu yapılabilir.
Vesselam..
anektod
Demem o ki İKV yönetimi getireceği yeniliklerde bizi dinlemeli bizimde isteklerimiz doğrultusunda oyunda bu gibi değişikliklere yer vermelidir. Oyuncusunu küstüren yönetim olarak İKV sayfasına not düşen bu yönetim bu tavrını değiştirerek eski beta oyuncularına ulaşmalı ve onları tekrardan oyunu şahlandırmak için davet etmelidir. Reklam kendiliğinden gelecektir. Bu yapılabilir.
Vesselam..
anektod
Bu Bir Oyun..
Aynen öyle abicim.
Dediğim gibi oyuna bir günde gerçekten başlayan kaç kişi var ?
Dediğim gibi oyuna bir günde gerçekten başlayan kaç kişi var ?
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Süpercan acılmadan önce 2 bin küsür beğenisi vardı facebookta şuan 21 bin küsür 1 hafta bile olmadı süpercan cıkalı 

GodFreyxKorsaNx
Destek için teşekkürler. Ekleme yapayım, dolaştığımız sitelerde Süpercan oyununun ciddi anlamda reklamları var !StoryLine yazdı:Süpercan acılmadan önce 2 bin küsür beğenisi vardı facebookta şuan 21 bin küsür 1 hafta bile olmadı süpercan cıkalı
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
anektod2 yazdı:Harun kardeşim 700.000 oyuncu tanımlaması bana inandırıcı gelmiyor. Neden diye soracak olursan her oyuncunun kendine ait en az 2 hesabının olduğunu düşünecek olursak ve 19 bin beğeni x 2 hesap = 38 bin kişi ederki bu bize lanse edilen rakamın 18'de 1'i eder. objektiflikten uzak bir hesap oldu eski forumdan beri yer verdiğimiz bir gerçek var İKV yönetimi oyuna can veren ve oyunun gerçekten yükselmesine gönüllü katkıda bulunmuş olan Beta oyuncularını kaybetmeye devam ediyor. Belki yok denecek kadar az kişi beta dönemini yaşadığı halde bu oyuna destek vermeye devam ediyor. Sonradan gelen arkadaşlar beta dönemindeki dostluğu, kardeşliği, yardımlaşmayı bizden duyduğu ile kalıyor yaşayamıyor. Velakin bu oyunda geçirdikleri zaman bir süre sonra eğlenceden çok onlar için yüke dönüşmeye başlıyor.
Vesselam..
anektod
matematik hocan sana ii matematik öğretememiş
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
süpercanın içinde SOBEE TÜRK TELEKOM TTNET var doğal bişey
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
İKV'de TTNET, mynet, Sobee var. Ama destek yok. Demek istediğim şu, elinde bulunan bütün nakiti şu oyuna yatırıp reklam yapsınlar. Eminim ki güzel bir reklamla kat kat daha fazla gelir elde ederler.kaan679050 yazdı:süpercanın içinde SOBEE TÜRK TELEKOM TTNET var doğal bişey
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- MannScHafT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
İstanbul Kıyamet Vakti'ne Reklam İstiyoruz Bizde Kanal d de Atv de TNT de Showda reklam isiyoruz.
LÜTFEN OYUNUMUZA SAHİP ÇIKALIM
teşekkürler
LÜTFEN OYUNUMUZA SAHİP ÇIKALIM
teşekkürler
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Hala aklınız basmıyor mu arkadaşlar bu oyun online oyun su anda bu oyununun suncuları o kadar yoğunlupğu kaldıracak durumda değil sizin düşündüğünüzü sobee düşünmüyor mu sanıyorsunuz ? Akıl mantık diye birşey var haftasonları oyuna azcık yüklenme oluyor sunucular başlıyor kasılmaya neymiş reklam yapılsınmış oyuna giremiyoruz diyede forumda konular açarsınız
Kesinlikle bu şekilde devam etmeli Reklam su an için yapılmamalıdır .gerekli gelişimi sağladıktan sonra bu dediklerinize katılıyorum !
Kesinlikle bu şekilde devam etmeli Reklam su an için yapılmamalıdır .gerekli gelişimi sağladıktan sonra bu dediklerinize katılıyorum !