Hidra Eklentisi Yayında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: Hidra Eklentisi Yayında!

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Biri "yenilik" mi, dedi? :D
iKV MiLLETiNiN iNSANLARINA hayırlı olsun!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AlpaslaN »

xdafnex yazdı:Bana kalırsa Mevlüt Dinç TTnet'in yeni projeleriyle ilgilenmekten İKV'ye vakit ayıramıyor.yeni eklenti tamamen acemi(çaylak) programcıların elinde,işimiz çok zor arkadaşlar hemde çok zor,bu acemi program yapımcıları ustalığa ulaşana kadar Allah bize sabır versin ne diyelim.
Vallahi Defne bu konuda çok haklısın bu fikirleri kim ortaya atıyor
işleyişi nasıl yuruyor ve işleyişi takip ediliyormu bilmiyorum ama.
Fikirden çıkacak sonucu değerlendirmiyorlar bu bariz bir gerçek
Başladığımız gunden bu yana millete ikv sevgisi aşılama çabası içindeydik hep ve onlarca insana sevdirdik bu oyunu
Bu kısır döngüye yönetimin acil bir ilaç bulmasını öneriyorum.
Bu hatanın varlıgını yok saymak ve buna sırt dönmek meselesini düşünmek bile istemiyorum.
Çünkü bu tavır ikv Yönetimine Savundugumuz İkv Yönetimine Sığmaz.
Madem bu silah aktarılamaz satılamaz öyleyse meslekleri sıfırlayın!
Mesleklerımden herhangi biri 49 değil diye.Ben bu eşyayı neden uretemıyorum ya
Madem öyle level sevıyesı koymayın her meslege seçenek sundugunuz gibi.
Madem her sınıf a açmışsınız her levelede açın nasıl bir kısır döngü bu.
Yada Kendi hesabı içerisinde aktarabilsin kardeşim itemi bi başkasına veremesin bunları ben bu acizliğimle düşünebiliyorken koca koca yönetim ekibi nasıl düşünemiyor hayret ediyorum.
Hem ne hakla benim bin bir zahmet verip ürettiğim itemi sattırmama aktarmama engel oluyorsun.
Madem engel oluyorsun bana neden çıkış yolu göstermıyorsun duyarlı ikv yönetiminin dikkatine
Ben bu charımı sevıyorum kardeşim bir başka charıma uretmek istemıyorum bana çıkış yolu gösterın.
Sizden Rica Ediyorum ...
Resim
"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Mortingen yazdı:Hidra eklentisi yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilere hayırlı olsun.

tüm boş vakitlerini ayıran gerçek oyunculara ise hedayesi kol saati..
imzan süper ama sonunada şunu ekle meranda coşuyorum :)
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

O bot lar forumu google sıralamasında yukarıya çekmek için konulmaktadır yeni bir forum olduğundan ;)
Bilmediğiniz konularda yorum yapmaya bayılıyorsunuz.

Ayrıca Hidra eklentisi gayet güzel zaten herkes çok rahat keserse nerede kaldı bunun zevki ?
Ayrıca sobee de çaylak diye tabir ettiğiniz kimse yoktur hepsi deneyimli geliştiricilerdir ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

Yapıcı olduğu müddetçe yapılan tüm eleştrilerin dikkate alındığını bildirerek başlamak istiyorum.
Lakin sizlere/bizlere bu oyunda 3 yılı aşkın zamandır vakit geçirme imkanı sağlayan bir ekibe "çaylak, acemi" demenizdeki mahiyeti anlayabilmiş değilim; keza bu eleştrilere saygı da duysak herhangi bir güzel amaçla yazıldığını düşünmemekteyiz.

Bildiğiniz üzere hepimiz Türkiye'de benzerlerinin ilk ve lider öncüsü bir oyunun kullanıcıları, müdavimleri ve yöneticileriyiz. Bu birlik ve bütünlüğün bu düzeyde olabilmesi ise gecesini gündüzüne katıp bir artımız fazla olsun diye uğraşan o beğenilmeyen ekibin eseri. Elbette ki kimi kişiler tarafından beğenilmeyen yanları olacaktır, lakin hoşnut olunamayan bu durum dahi belirli çerçeveler dahilinde olmadır.

Büyük emek verilen İstanbul Kıyamet Vakti oyununa büyük emek veren sizler; her zaman karesinde alternatif çözümler üretmeyi başarabilmiş bir güruh'u temsil ediyorsunuz. Temsil ettiğiniz/ettiğimiz değerler arasında ben hakaret kelimesinin yeri olmadığını düşünüyorum. Biz ki başkalarının penceresinden bakmayı bırakıp, kendi kimliğimizle protesto amaçlı da olsa tavrımızı net ve bir o kadar saygılı bir biçimde ulaştırmayı başarabilirsek; bilinmelidir ki çok daha farklı yerlerde olacağız.

Teşekkürler,
Kindar
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Şikayetlerini anlıyorum çoğu şeyden bende şikayetçiyim ama doz konusunda biraz abartıyorsunuz.Sizin ki eleştiri şikayeti aşıp hakaret boyutuna geliyor.Şimdi çıkıp biz yalaka değiliz senin gibi diceksiniz ama umrumda değil bu oyunda o kadar hata var ki sorun bazen neden oynuyorum diye soruyorum kendime çünkü bir avuç insanın başarısı emeği bulunmakta elimden geldiğince katkıda bulunmak için oyundayım,bundan iyisini bir türk olarak yapamıcağımı bildiğim için oynuyorum.Bu oyunda inanılmaz dostluklar ortamlara tanık olduğum için oynuyorum.Ve bana ne derseniz deyin umrumda değil siz hakaret boyutunda eleştirenler daha iyisini yapında görelim :!:
Resim
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

Bizim En Cok Şikayetçi Oldugumuz konu Forumda Yetkililerin Konulara Bakip Cıkması Bi Soruya cvp Vermiyorlarki Nerde boş bi iş varsa o konuda bütün yöneticiler var !!
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

AlpaslaN yazdı:
xdafnex yazdı:Bana kalırsa Mevlüt Dinç TTnet'in yeni projeleriyle ilgilenmekten İKV'ye vakit ayıramıyor.yeni eklenti tamamen acemi(çaylak) programcıların elinde,işimiz çok zor arkadaşlar hemde çok zor,bu acemi program yapımcıları ustalığa ulaşana kadar Allah bize sabır versin ne diyelim.
Vallahi Defne bu konuda çok haklısın bu fikirleri kim ortaya atıyor
işleyişi nasıl yuruyor ve işleyişi takip ediliyormu bilmiyorum ama.
Fikirden çıkacak sonucu değerlendirmiyorlar bu bariz bir gerçek
Başladığımız gunden bu yana millete ikv sevgisi aşılama çabası içindeydik hep ve onlarca insana sevdirdik bu oyunu
Bu kısır döngüye yönetimin acil bir ilaç bulmasını öneriyorum.
Bu hatanın varlıgını yok saymak ve buna sırt dönmek meselesini düşünmek bile istemiyorum.
Çünkü bu tavır ikv Yönetimine Savundugumuz İkv Yönetimine Sığmaz.
Madem bu silah aktarılamaz satılamaz öyleyse meslekleri sıfırlayın!
Mesleklerımden herhangi biri 49 değil diye.Ben bu eşyayı neden uretemıyorum ya
Madem öyle level sevıyesı koymayın her meslege seçenek sundugunuz gibi.
Madem her sınıf a açmışsınız her levelede açın nasıl bir kısır döngü bu.
Yada Kendi hesabı içerisinde aktarabilsin kardeşim itemi bi başkasına veremesin bunları ben bu acizliğimle düşünebiliyorken koca koca yönetim ekibi nasıl düşünemiyor hayret ediyorum.
Hem ne hakla benim bin bir zahmet verip ürettiğim itemi sattırmama aktarmama engel oluyorsun.
Madem engel oluyorsun bana neden çıkış yolu göstermıyorsun duyarlı ikv yönetiminin dikkatine
Ben bu charımı sevıyorum kardeşim bir başka charıma uretmek istemıyorum bana çıkış yolu gösterın.
Sizden Rica Ediyorum ...
ALpinde dedigi gibi bu gidişle ben ve loncam oyunu bırakmak zorunda kalacagız biz bıraktıktan sonra kendileri tek basına istedikleri gibi oynarlar oyununu ben ve tüm tanıdıklarıma sorupta aldıgım cvp şu

YÖnetimin TAVRI: İşine geliyorsa oyna yoksa KAYBOL ...!!
DAFNE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen DAFNE »

;) ;)
AmisosxxEmmi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı