Yoo ben Serserixkratos a söledim zaten Dismoti al buda sana die bi yorum atmısta ona yazdımfurkaneryilmaz81 yazdı:DiSMoTi yazdı:Bunun benimle ne alakası var dostum anlıyamadım?? Benim bir yamuğumu belgelersen gel koySerserixkratos yazdı:
para için yapmıyacağın şey yok özellıkle kendını kız olarak tanıtman neyse Bunları Sızın cocukLuğunuze Verıyorum ve yıne Ben hakLı çıkıyoRum ıyı oyunLar . .
DİSMOTİ KARDEŞ LAFIM SANA DEĞİL KUSURA BAKMA SERSERİXKRATOS DİYE BİR ÇOCUĞA SÖYLEDİM ONU
Katalin'dan kısa bür süreliğine veda... Kendinize iyi bakın.
Re: Katalin'dan kısa bür süreliğine veda... Kendinize iyi bakın.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
peki kardeşim uğraşmaya değmez adamlar boşver şikayet et gitsin
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Ben hakLı Çıktım Konu Kapandı İyi Forumlar
: Acısada öLdürmez ya 
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Merhaba,
Tartışmanın devamı halinde konuda tartışma ortamı hazırlayan kişi veya kişilere moderasyon uygulanacaktır.Bilginize
Tartışmanın devamı halinde konuda tartışma ortamı hazırlayan kişi veya kişilere moderasyon uygulanacaktır.Bilginize
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Oyun ile Gerek hayata olan şeyin ne allaksı var. Oyun içersinde Pan ceket ti indiren ilk veya tek insanmı ki ?.Serserixkratos yazdı:
para için yapmıyacağın şey yok özellıkle kendını kız olarak tanıtman neyse Bunları Sızın cocukLuğunuze Verıyorum ve yıne Ben hakLı çıkıyoRum ıyı oyunLar . .
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg