çevrimiçi çoklu oyuncu oyunlar arasında binek olmayan tek oyun istanbul kıyamet vakti
atmı kaplanmı ayımı biz neye binicez : )
oyun ata binecek kadar eski bir tarih değil ama kaplana ayıya binicek kadarda saçma değil ama klasik türde bir araba olursa yakışır die düşünüyorum ve bu şekilde bir örnek göstermek istiyorum
oyun çok takılır felan filan die düşünülecek olursakta 2 önerim var sadece eventlerde seçkin kişilere verilebilicek bir hediye olabilir
yada bu şekilde eski taksilerde olabilir istediğimiz yere bizi götürür ücretini alır
Hâklı olabilirsin; fakat göz kör değil ya görüyor, oyunumuz öyle bir oyun ki içerisine binek araba/hayvan binmesi olanaksız ve yakışmaz. Ama ben oyuna ilk başladığım tarih(2006) Eminönü meydanını çıkarken " Tramvay Rayı "görmüştüm ve yaklaşık 1-2 Saat bekledim orada (neden?) ; Tramvay ne zaman geçecek diye büyük bir merakla bekliyordum Eğer gelebilecek bir şey olursa o da,sadece eminönüye özel, " Tramvay " olabilir diye düşünüyorum. Ama böyle bir konuyu gündeme getirmek güzel bir şey
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
Bana göre şuan gelmemeli. Daha zamanı var gibi. Oyunumuz şuan gelişme aşamasında ve tam gelişmeden gelmesi yanlış olur. Evet eklentiler beklentisindeyiz ancak gelişme safhasında olan bir oyuna yapılam eklentiler özenle seçilmelidir. Şüphesiz bu durum gidişatı olumlu/olumsuz etkiler.
Buqrahan yazdı:ben oyuna ilk başladığım tarih(2006) Eminönü meydanını çıkarken " Tramvay Rayı "görmüştüm ve yaklaşık 1-2 Saat bekledim orada (neden?) ; Tramvay ne zaman geçecek diye büyük bir merakla bekliyordum
zaten oyunda teknolojiyi kullanmaya başladık tesla gözcü, zırhlar vs. at oyuna saçma gelebilir ama uçan bir kaykay olabilir uçan dediğimde örneğin 2.00 hız verir ve yüksekliği karakterlerin diz hizasının yüksekliği kadar olabilir