Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Yönetim en başda akçe uygulamasını getırdi iyi hoş getirdi dedık ılk zamanlarda ucuz ucuz ucuz sonradan yine tabi attı kazıgı yok neymıs sunucu karekter aktarımı aynı zamanda ısım degıstırme 5000 akceymıs yanı 50 lıra abıcım sadece koy sunucu aktarımını 1995 akce yap sılah yukseltme gıbı rahatca kullanalım onu geçtim Isım degıstırme hakkı 2o lıraya denk gelıyor lan zaten 3 aylık plus + ısım 3o lıra sen kımı kandırmaya calısıyon bıde pluslar var tabı dukkanda 1 aylık 11 lıra gıbı bışı 3 aylık 29 lıra ama ne hıkmetse 3 aylık de ısım degıstırme yok aynı fıyattayken ısım degıstırmelıyle. sonra maden artıcılar al en fazla cıft paket cıkıyor ama safı sabahdan aksama kadar bekle belkı 1 tane cıkıyor. sonra sıgınak mıgrat yagma artırıcı afedersınız ama nah arttırıyor sansını tam tersı dusuruyor galıba alan bır bınde pışman almayan keyfını suruyor. Demesı şu ki bu akçe ışı boş ış anca bu oyunu oynayan insanları bıktırmaya yarar. Bazı arkadaşlar yıne diyecektir bu yazının altına fıyatlar uygun sacma seyler yazma felan baban darpane gıbı paramı basıyorda oyle dıyon dıye sımdıden cevabı verıyım sonra polemık olmasın hadı unuttum bısı varsa sızde eklersınız benden bu kadar...
Yönetim Kendini Çok Zeki Sanıyor Galiba ...
- xxxkorsanxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Re: Yönetim Kendini Çok Zeki Sanıyor Galiba ...
AKÇE BOŞ,Sende COŞxxxkorsanxxx yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Yönetim en başda akçe uygulamasını getırdi iyi hoş getirdi dedık ılk zamanlarda ucuz ucuz ucuz sonradan yine tabi attı kazıgı yok neymıs sunucu karekter aktarımı aynı zamanda ısım degıstırme 5000 akceymıs yanı 50 lıra abıcım sadece koy sunucu aktarımını 1995 akce yap sılah yukseltme gıbı rahatca kullanalım onu geçtim Isım degıstırme hakkı 2o lıraya denk gelıyor lan zaten 3 aylık plus + ısım 3o lıra sen kımı kandırmaya calısıyon bıde pluslar var tabı dukkanda 1 aylık 11 lıra gıbı bışı 3 aylık 29 lıra ama ne hıkmetse 3 aylık de ısım degıstırme yok aynı fıyattayken ısım degıstırmelıyle. sonra maden artıcılar al en fazla cıft paket cıkıyor ama safı sabahdan aksama kadar bekle belkı 1 tane cıkıyor. sonra sıgınak mıgrat yagma artırıcı afedersınız ama nah arttırıyor sansını tam tersı dusuruyor galıba alan bır bınde pışman almayan keyfını suruyor. Demesı şu ki bu akçe ışı boş ış anca bu oyunu oynayan insanları bıktırmaya yarar. Bazı arkadaşlar yıne diyecektir bu yazının altına fıyatlar uygun sacma seyler yazma felan baban darpane gıbı paramı basıyorda oyle dıyon dıye sımdıden cevabı verıyım sonra polemık olmasın hadı unuttum bısı varsa sızde eklersınız benden bu kadar...
İşe yaramaz AKçeler Pluslar palavra palavra
İstanbul Hırsızlar Vakti
- xxxkorsanxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
- Yasakask
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Merhabaxxxkorsanxxx yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar...
İlk önce akçe ile sunucu değiştirme konusu hakkında yorumumu yapayım; eger orda 5000 akçe yani 50TL den çok çok düşük bi fiyat olursa emin olun insanlara güveni iyice azalır.Birisi çıkar arkadaşının itemini çalar o adama hırsız damgası vurulur bu sunucuda adamın 3 karakteri varsa o adam sadece 60 tl ile bir başka sunucuya geçer. Ama bu 50TLgibi bir mebla olunca 3 veya 4 karakter için 150-200TL gibi bir fiyat çıkar ortaya ki buda oyun için ayrılacak paranın biraz üstüne çıkar. ikinci olarak migrat item çıkartma şansı ; kim ne derse desin ben bu item çıkartma şansına inanmıyorum alan ile almıyan nerdeyse bir ve burda kişinin kendi şansıda daha önemli bir insan gerçek manada şanslıdır ilk kesişinde plussuz artırıcısız karakterine zırh düşürür en iyisinden bir diger adam üstü full dizildiri devamlı plusunu alıyordur bir çok kesişinde ya kendinde olan itemden düşürür ya işine yaramıyan diger itemi düşürür veya eli boş döner burda kişinin kendi şansı daha üstündür.
Üçüncü olarak isim değiştirme hakkı bence uygun bir fiyattan geldi

- 846can
- Salgın Koruyucusu
xxxkorsanxxx 11 May 2011 22:41
==)=)
Şifacıdelınuretn OguL Alpaslanbeyx
Lonca Karargah
Ne para - Ne keder .Ben aşık oLmuşum be peDer xD
xxxkorsanxxx
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Hayırdır bi sorunmu var lan ?
xxxkorsanxxx 11 May 2011 22:41
Şifacıdelınuretn OguL Alpaslanbeyx
Lonca Karargah