Aslında senin söylediğin üstünlük gösterme olayı oyunun en temel taşlarından birisi. Oyunun amacı zaten kişilerin kullanmış olduğu farklı yada aynı sınıf karakterlerle birbirine üstün gelmeye çalışması şeklinde özetlenebilir. Bizim kastetmeye çalıştığımız şey ise Kişinin çok çalışarak kendini geliştirmesi klan olarak yada lonca olarak yada kişi bazında oyunda karakter kullanmak yolunda daha bilinçli ve "Çıraklık - Kalfalık - Ustalık" seviyelerinden birini Hakkı ile kazanmış olmasıyla gelen saygınlığını ileride belki yönetime seçilerek, belkide bulunduğu sunucunun önde gelenlerinden olması ile taçlandırmasının önünü açmak olacaktır. Altını çizerek belirtmek istiyorum "USTA" diye tabir ettiğimiz seviye hakedilmemiş emek verilmemiş bir mertebeden ziyade kişinin iyi ve kaliteli bir oyuncu olduğunun göstergesi olacaktır. İstanbul Kıyamet Vaktinin dünyaya açılması yolunda çok iddialı konuşmayayım ama bunun bir gereklilik olduğunu düşünüyorum.Buqrahan yazdı:
İlk demiş olduğun: " İlerde oyunu farklı ülkere de yaymayı düşünüyoruz, ingilizce versiyonunu çıkarabiliriz " yazmış olduğun yoruma katılıyorum; fakat ikinci olarak bahsettiğin: " En İyi 100 Oyuncu Listesi, Ustalık Seviyesi " önerisi hiçte hoş değil bence; eğer böyle bir konu meydana çıkabilir ise oyun daha çok tartışma ve üstünlük gösterme'ye doğru gidebilir ve böyle bir şey olmasını kimse istemez. Ama en iyisini Yöneticilerimiz bilir ve onlar bir yenilik ortaya çıkarırken, üyeleri düşünerek, herkesi düşünerek ortaya çıkarıyorlar ve bu doğrultu da en iyisini yapacaklarından eminim...
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
Düşüncelerinizi en güzel biçimde bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
anektod