her hangi bir yetkili şu soruya cvp versin lüften

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: her hangi bir yetkili şu soruya cvp versin lüften

Mesaj gönderen HardStyle »

Son güncellemede en çok dile getirilen sorunlardan bir tanesi de bu oldu Şaheser 'in bir karakterde sabitlenmesi, birilerinin madenleri esir alarak bu Şaheserlerden nemalanmasının ve hırsızlığın önüne geçmek adına. Ancak hepimizin de bildiği bir gerçekte şu ki, en yüksek seviye maden 45 olunca oyuncuların %80 'i puanlamalarını bunu baz olarak yaptığından, " 49 " şartı nedeniyle bu Şaheser Silahları istediği karakterine üretemeyecek olması.

Bunun için çözüm olarak önerebileceklerime gelecek olursak,

I. Reçeteler ufak bir güncellemeyle ( Silahtar, Zırhçı, Madenci, Lokman, Sarraf ) 45 Seviye yapılarak, oluşan bu tepkiler bertaraf edilebilir.

II. GBM tarzı bir makina mısır çarşısına konularak, oyuncuların üretimlerini bu makina üzerinde yapmaları sağlanabilir.

III. Son olarak ve en afaki öneri olaraksa, kullanıcı hesabı üzerinde 3 ncü bir kasa oluşturularak kişinin charından, aynı hesap üzerindeki bir başka charına aktarım yapılmasının önü açılabilir.

İyi eğlenceler..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Yeni karakter kas I'am sory :D
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zodiak2009 »

veym2 yazdı:Merhaba
ilkönce ben bu büyücüyü 3 senedir oynuyorum ve bi ara oyuna ara vermiştim onun için bu madencilik fln zevkine dağıtım hepsine 3er 5er ve bu sebepten ben nasıl üreticem ejder asayı bakın burda resim koydum toplamaıcıları fln :)
Resim
Merhabalar Şuan için bundan herkez yakınıyor ama elbetki bunada çare düşünülüyor'dur .
En son zodiak2009 tarafından 23 Oca 2010 11:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Büyücü kasmak o kadar basit mi giy almanları kas savascı gibi olmuyor dostum ben sahsen büyücü değilim ama bir kere kasmayı denedim kafayı yedim ayrıca adamın receteleri rütbesi varsa nolcak ?? Emek silmek senin için basit belki ama o insanlar için değil :!:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön