Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

Bu konu (konular) oldukça fazlalaştı.Forum yönetimi konuları
birleştiriyor, farkındaysanız.Bu şikayetlere çözüm bulunmazsa İKV ÇÖKER.Diyorum ve evet çöker.

Gelelim konuya...Şaheserlerin, Yeraltı bölgesi açıldııqında silahtar istemekteydı.Bende üretim puanlarına vermemıstım.26 seviye bir karekter kasıp recete materyal vb. herseyı tamamladım.Lakin aktarılamaycaqını öqretim ve de üretim ve toplama puanlarıda 49 olduqunu örendim.Ben oyuna başlar bu böyle şu şöyle olcak diye başlamadım.Bu vaktimizi zamanımızı güzelce gecırmemızı saqlayan bir OYUN.Ama oyunda harbiden ciddileşenler var ve gercekten emek verenler var.Bunların hakkı yeniyor.Bende uqrastım sonucu bu muydu ?

Önerim ise bu şaheserler zaten karakterlere zimmetli kalacak (bağlı kalacak) 49 seviye istemesıne ne gerek var anlamadım.Recete desen o da aktarılmıyor 49 seviye olmasının ne mantıqı var ?0 seviye olsa herkezın içip üretse, zaten Kadım Hidra'yı kesmek ölüm.Üretimide zorlastırmak cok sacma.

Hadi diyelım o öneriyi beğenmediniz.Hesaplarda ''3. Kasa'' adı verebıleceqımiz bankada 3. bölüm olsa ve hesaptaki bütün karekterlerin eşyalarını verip/alabileceqı bı bölüm olsa güzel olmaz mı ? Her hesapta 4 karekter hakkı var elbet 1 tane boş vardır.Olmayanlarda şaheserleri göze alarak sılsınler olsun o kadar da.Eqer böyle giderse İKV'nin sonu kötü.

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
Hocam yazmısn bu ıs maharet ıster bu ıs uzmanlık ıster dıye sanırım sende eskı bır oyuncusun ve tahmın ettıgım arkadasın Sana sunu soyleyeyım ıstedıgn teste gırleım senın bılgınle benım bu oyun hakkındakı bılgım kafa kafaya gıder oda sen su an oyuncu olmadıgın ıcın yoksa zaten kıyas kabul etmem.. Ulasılması zor sılah demısın buyur bırgun oynadıgım sunuculara gel kasamıza beraber baklaım kac adet sah eser aynı anda uretıcek materyal var depomda (hıdra eklentı esyaları harıc ) hA URETIP KULLANMAKMI SIKARIM 3 GUN GENE KASARIM ama olay bu degıl sızlerın benım anladıgım kadarıyla onlıne oyunları ısı gucu olmayan aylak avare takımı oynuyor kabul edıp o muameleyı cekmenız .. Bır karar alırız dogda olsa yanlısda bunlar yer hesabındasınız ama sunu unutmayın hocam bır seyı uretmek ısın kolayı bır seyı satıp pazarlamak ve zırvede tutabılmek ısın zorudur.. bır gun ıstersen bırde cv gondereyımde .. Kısa bır oyun cu profılıde olusturma sansın olur... Oyuzden saygı cercevesınde sızler bu ısın yapım ve yonetım ekıbındeysenı bızlerın sızlere gostemk zorunda oldgumuz saygıyı lutfedıp sızlerde bızlere gosterceksınız...
Esya baglama konusunda Yanlıssınız... Amac guvenlıkse lutfen bıraz daha cıddı kararlar alın orneklerı reklam etmeyelım burdan :)
Recetelerın degısımı konusnda yanlıssınız.. Oyun ıcınde aksaklık gorulur bunlar yasıyan platformlar eklenır cıkar uzar ama oyunun temel taslarından ve ılklerınden olan bır lansmanı 8 ay mıllete reklam edıp 1 gunde bu sekılde degıstıremesınız.. Buda satıs ve pazarlamanın temel kurallarındandır.. aranızda okuyan ark bılır belkı :)
Ve son olarak bu bır temenı bunla belkı alakası yok ama oyunda cesıtlıklık olsun yapım ekıbı arkadaslarım .. bu nedır sevıyoruz dıyınce hergun kuru fasulye pılavda verılmezkı ... eSKIDEN KADRO YOK DENIYORDU SANIRM ODA ASILDI BIR ETKINLIK TAKVIMI YAPIM aksıyon yapın hersey lvl hersey ıtem degılkı amac hos vakıt gecırmek....Yaratıklar oyuna basladıgım gunde aynı formattı 49 olduk kendını tekrarlıyan bır durumda ben acıkcası yeratı glerıekn cok farklı format beklıyordum yaratıklar ıcın ates hasarı veren bır yaratık ola daha renklı olmazmı 5 lvl tuftuf le 40 lvl cının ne farkı var guc ve hp farkı harıcınde... Bunlarıda destekde defalarca paylastık ama bırde fırsat elımıze gecmısken tekrar edelım dedım ...
Uzun olasa lutfedım yapım ve yonetım ekıbınde olan ark okursa sevınırm.. Amac kımseyı suclamak zan altında bırakmak degıl bız musterı sız hızmet satan arkadaslarsınız bu tanıma netlık kazandırmatı sadece .. SAYGILALAR
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Erolbey67
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Erolbey67 »

Arkadaşlar,Plus almayin ozaman anlar Yonetim bizim degerimizi saçma saçma seyler yaptiniz bir gun açiçam agzimi yumacam gozumu.Oyundaki tum haksizliklari anlaticam ozaman hangi yuzunuzle girikcesiniz.
Kullanıcı avatarı
redsxkbdlz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen redsxkbdlz »

ya benim anlamadııgm illa recete niye vermek zorundasınızki yani recete verince cokmu bi iş oluyor ya bunu başka yollarıda var ya diyosunuz (tabi lafta icraatta degil) sizin istekleriniz veya eleştirileniz onemli diye bi kere sorularıma cevap vermiyosunuzki her soruyo ( YAKINDA ) başka bişey yok ha gelellim şahaser silahlara cok basıt aslında yapmanız gereken ama nedense hiç mantıklı iş yapmıyorsunuz bize recete verceginize biz magzemeleri rusteme veelim o bize silah versin ve o silah sadece o cara kalsın başka bi cara vermesin madem zorlıcaksınız bizi bole yapın veya toplama seviyesi koymayın 49 lvl çarı şart koşun yada bu benzer kombinasyonlar varken siz diyosunuzki yeni car kasın..? bi kafanıız kaldıırn bakın başka yerde nasıl yapılıyor nasıl oluyor diye bi bakın..? bu kdar emek ve para harcıyan insanlarla dalga geçer gibi biirniz serverlıra girdiig zaman adam gibi sorulara cevap verse adam gibi acıklama yapsa bu sorunların hiç biir olmıcak bole giderse bırakın gelişmeyi yerinde sayar yerinde
*REDSXKBDZL*

***REDSXTEAM***
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

En çok da ne yüzle oyuna gireceksiniz onu merak ediyorum
Gerçi nadiren uğruyorsunuz o ayrı.
Bölgede bas bas bağırıyordunuz emeklerinizi koruyacaz herşey sizin için olacak vsvs ....
Ama gördük ki siyasetçi gibisiniz bütün vaatle boş çıkıyo :)
Her güncellemede daha bi emekzede olduk
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lastsamurai »

sallayan yok arkadaşım u konu ile alakalı bir sürü konu actım alayı silindi

her ay düzenli olarak para ödemeye devam edin fakat asla sesinizi cıkarmayın

akıllı olun (;

bizlere yönetimin bakış acısı korkarım bundan öteye gecmez...

en iyi onlar bilir en iyisini onlar yapar hata ya da kusur olamaz oldugunu söyleyen yanılır ya da sacmalar tıpkı bu konuya 175 yorum yapan bizler gibi zaten kaç kişi oynuyorsa (;
Lastsamurai / Eminönü
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lastsamurai »

Durumdan Magdur Olanların Plus Almayarak Protesto Etmeleri Gerektigini Düşünüyorum...

Nasıl Olsa Yönetim Ne Karar verse sürü misali eyvallah diyerekten devam ediyoruz

üc kurusluk keyif alamaz olduk oyundan amac eglenmek güya ama stres ettik yalandan (;

resmen sallayan yok bu kadar milleti sanki biz ödeyen degil tahsil eden tarafız..!

ciddiyetsizlik hat safhada..!
Lastsamurai / Eminönü
Kullanıcı avatarı
Komplocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Komplocu »

Diss atmayın diyeceklerime desteklemiyorum size kimse demedi 45 de bırakın diye silah 49 lwl gmler bi lütuf yapdı lokmandandan madendende üretebiliyoruz hala sıfırlansın fln diyorsunuz iyikide ticarete konulmuyor konulsaydı zararını hepimiz öderdik piyasa alt üst olurdu
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Arkadaşlar burada oluşan bir yanlış olsa bile bence şikayetimizi yanlış yollarla bildiriyoruz. Bugün birşeye şahit oldum. Bulunduğum sunucuda olanlar biliyodur içinde bolca kp olan çarım çalındı. Forumda astık kestik ama sonradan anladımki yanlış bi tutummuş bu. Sadece onlardan bana şu 3-4 gündür 11 tane mail geldi konuyla alakalı. Yani işin özeti en az onlarda bizim kadar duyarlı. Şikayetlerimizi ikvdesteğe yollarsak inanın en gereksiz konuya bile cevap veriliyor. Siz hangi oyunda GM'lerle birebir yollarla iletişim kurabiliyorsunuz ? Buda İKV'nin farkı..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Şikayetlerimizi sadece buraya yapmıyoruz her türlü yolla da dile getiriyoruz arkadaşlar şüpheniz olmasın . Siz de her mesajın aynısını bir de gerekli yerlere gönderin. Biz böyle yapıyoruz.Ve biliyoruz ki okuyorlar ve şu an düşünüyorlar.
Ama bunu da blitsizler buraya bir hamle bekliyoruz burda haklı olrak bu forumun kuruluş amacı ve işleyiş essası böle olmalı bu nedenle var.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön