İSTANBUL KIYAMET VAKTİ WORLD WAR[anektod]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Malazgirt Loncası

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ WORLD WAR[anektod]

Mesaj gönderen anektod2 »

Daha Heyecanlı, Daha Zevkli, Etkileşimi Daha Fazla, Sürekli Rekabet İçerisinde, Oyunun Ustalarından, Namını Yürüten Biri Olmayı Kim İstemez ki ?

O zaman sizi bugün Türkiyede, gelecekte Dünyada, kalitesi ve Bir Türk Oyunu olması ile Türkiyeninde adını duyurabileceği bir Projeye davet ediyorum.

"İstanbul Kıyamet Vakti World War"

Bu Proje ile hedeflenen, az kişi tarafından büyük hayallerle ele alınmış ve gitgide büyümekte olan İstanbul Kıyamet Vakti oyununu, Dünyada Online Oyun sektörünün öncülerinden olan oyunlar ile rekabete girmesi için destek vermektir.
Biz Oyuncular olarak düşünüp taşınıp ham fikirleri olgunlaştırıp forum kanalı ile paylaşarak yönetimin alacağı kararlarda etkin rol alan bir gönüllü destek ekibi olacağız. Oyun içerisinde gördüğünüz hatalar, düzeltilecek eksiklikler, oyun içi iyileştirmelerle ilgili vereceğimiz önerilerle ve oluşan beyin fırtınasında ortaya çıkacak yararlı önerileri yönetimin görmesini sağlayacağız.

ÖRNEKLEMELER

Mesela karakterimiz oyuna başladığında 20 li yaşlarda olabilir.

20 seviyeden sonra her 2 seviyede 1 yaş alabilir.
22 seviye karakter-21 yaşında
24 seviye karakter-22 yaşında
26 seviye karakter-23 yaşında
28 seviye karakter-24 yaşında
30 seviye karakter-25 yaşında
32 seviye karakter-26 yaşında
34 seviye karakter-27 yaşında
36 seviye karakter-28 yaşında
38 seviye karakter-29 yaşında
40 seviye karakter-30 yaşında
42 seviye karakter-31 yaşında
44 seviye karakter-32 yaşında
46 seviye karakter-33 yaşında
48 seviye karakter-34 yaşında
50 seviye karakter-35 yaşında
...

şeklinde olabilir. Ve karakterin her yaşta
Güç/Zeka/Bünye/Beceri Puanları, (20 seviyeden sonra her bir seviye atlamakla yükselebilir*),
Dirençleri: Üzerinde herhangi bir efsun olmadan karakterin kendinde var olan dirençler, (Karakter Seviyesi arttıkça dirençlerin yükselmesi*),
Oyun Tecrübesi (Karakter Seviyesi arttıkça büyülere direnebilmesi gibi + lar getirecek olan yeni bir uygulama*),
*Ustalık Seviyesi(Çıraklık,kalfalık,ustalık): Seviye atlamak için karakterin o seviyede göstermiş olduğu performans ve yaratıklara karşı uygun olan yetenekleri kullanma, uygun olan efsunları kullanma, karakterin seviyeyi ne kadar zamanda atladığının hesaplanması gibi ....temel ölçülendirmeler ile karakterin oyun içindeki konumunun belirlenmesi. (Kim istemez ki bir zamanlar faaliyet gösteren "En İyi 100 Oyuncu Listesi" ndeki gibi bir listede üst sıralarda bu sayede yer almayı.)
...

Oyunun varolan dengelerini altüst ederek herkeste bildiği şeyleri geliştirme gibi bir ihtiyaç uyandıracak olan bu yenilikler vaad edilen güncellemelerden önce oyunun kalitesi ve oynanabilirliği açısından yararlı olacaktır. Grup bölgeleri geldikten sonra tabiri caizse arkadaşlarımızla yada tek başımıza item kasamaz olduk. Herkesin tek bir amacı var efsun dizmek. Öncesinde reçetelereden piyasada kimsede olmayan bir ceketi üretip güçlü olmaya çalışmak oyunda sadece bir kaç tane olan kolyeden düşürmek için gecelerce loxanceleslerde, kemikkafalarda zırh, hortlaklarda yüksek seviyeli efsun aramak... Özlenmeyecek gibi değil.

Türkiyenin en büyük online oyunu olan İKV (şuan hayal gibi görünsede)

"İstanbul Kıyamet Vakti World War" (İstanbul Kıyamet Vakti Dünya Savaşı) gibi bir orjinal isimle dünyaya açılması...

neden olmasın ??

Önerinin geliştirmesi için desteklerinizi bekliyorum.

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Re: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ WORLD WAR[anektod]

Mesaj gönderen W0IkaN »

zeki mürende bizi görecekmi :)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Proje fena değil, hazırlamışsın emeğine sağlık. Uygulamaya girer mi, girmez mi tartışılır.

Oyunun dünyaya açılması konusunda; yaklaşık 2 yıl önce Mevlüt Dinç'in bir röportajını izlemiştim.
Mevlüt Dinç, röportajda dünyaya açılmak konusunda ;

" İlerde oyunu farklı ülkelere de yaymayı düşünüyoruz, ingilizce versiyonunu çıkarabiliriz " gibi bir şey söylemişti.

Türk Oyunu'nu, İstanbul Kıyamet Vakti'ni dünya çapında duyurmak için yapılabilecek şeylerden birisi bu.
Mevlüt Dinç zaten dünyada ün kazanmış bir oyun yazarı. İstanbul Kıyamet Vakti'nin dünya çapında
ses getirmesini sağlayacaktır bence.
Projenin diğer konularına gelecek olursak;

" En İyi 100 Oyuncu Listesi, Ustalık Seviyesi " önerisine katılıyorum.

Oyunun eski zamanlarında yapılanlar çok özleniyor, umarım eskiye dönmek için güzel uygulamalar yaparlar..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

W0IkaN yazdı:zeki mürende bizi görecekmi :)
Artık tadı kaçtı
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

JouRney yazdı:Proje fena değil, hazırlamışsın emeğine sağlık. Uygulamaya girer mi, girmez mi tartışılır.

Oyunun dünyaya açılması konusunda; yaklaşık 2 yıl önce Mevlüt Dinç'in bir röportajını izlemiştim.

" İlerde oyunu farklı ülkelere de yaymayı düşünüyoruz, ingilizce versiyonunu çıkarabiliriz " gibi bir şey söylemişti.

Türk Oyunu'nu, İstanbul Kıyamet Vakti'ni dünya çapında duyurmak için yapılabilecek şeylerden birisi bu.
Mevlüt Dinç zaten dünyada ün kazanmış bir oyun yazarı. İstanbul Kıyamet Vakti'nin dünya çapında

Oyunun eski zamanlarında yapılanlar çok özleniyor, umarım eskiye dönmek için güzel uygulamalar yaparlar..

Desteğin için teşekkür ederim. Farklı ülkelerdeki server ların kendi içinde olabileceğini düşünüyorum. Bu bir süreç. Tabii ki bunlar zamanla olacak şeyler. "tamam proje güzel, hemen uygulamaya geçiyoruz.. :) " tarzı birşey beklenemez. Ama seninde söylediğin gibi bu süreçte yer almak/almayı istemek bu oyuna gönül vermiş biz İKV oyuncularının hakkı.
Ve umarım birgün "İSTANBUL KIYAMET VAKTİ WORLD WAR" bu ve benzeri (İçinde İSTANBUL geçsin isterim) isimle dünya piyasasında yerini almış bir oyunu görürüz.

Destek ve öneriyi geliştirmek maksatlı, mesajlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Perceus »

Yaş Ve Karakter Gelişimini Bende Belirtmiştim Kısa Bir zaman Önce Aynı FikirLere Sahibiz Kardeşim :D :D ;)

Hatta Konu Linki ;

viewtopic.php?f=46&t=61908&p=582631#p582631

:D
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Perceus yazdı:Yaş Ve Karakter Gelişimini Bende Belirtmiştim Kısa Bir zaman Önce Aynı FikirLere Sahibiz Kardeşim :D :D ;)

Hatta Konu Linki ;

viewtopic.php?f=46&t=61908&p=582631#p582631

:D

Evet farkettim kardeşim ortak bir görüşe sahip olmamız güzel. Bu demek oluyor ki İstanbul Kıyamet Vakti için bu bir gereklilik haline dönüşmeye başladı. Oyun içerisinde bunu hisseden bir çok arkadaşımın olduğuna eminim zaten bu fikirde sen ve benim gibi arkadaşların dikkatini çekmiş olacak ki forumda buna destek arıyoruz. Herşey bir Türk oyunu, Bizim oyunumuz olan İstanbul Kıyamet Vaktinin oyuncularının sesine kulak vererek onların oyun içindeki gerekli gözdüğü zorunluluk haline dönüşmüş olan güncellemeleri ve varsa hataları düzeltmeleri için.

Desteğiniz için teşekkürler.

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Güzel ve geliştirilerek daha da güzel hale getirilebilecek bir proje.
Oyunun dünya ya açılması için atılabilcek güzel bir adım.
Ustalık seviyesi ve Yaş olayı gerçekten güzel düşünülmüş ve uygulanması gayet olumlu tepkiler alabilcek bir düşünce.
Emeğine sağlık...
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaan679050 »

JouRney yazdı:Proje fena değil, hazırlamışsın emeğine sağlık. Uygulamaya girer mi, girmez mi tartışılır.

Hiçbirşey Eskisi Gibi Olmayacak :)

saçmalamayalım arkadaşlar dünyaya yayılırsa oyun oyunun hilesi çıkar sahtekarlığı artar şu an bile cheat engine ile hile yapılabiliyo

bi ara en iyi oyuncular vardı ztn
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

KaraXHayalet yazdı:
W0IkaN yazdı:zeki mürende bizi görecekmi :)
Artık tadı kaçtı
seni allah görsün arkadaşım ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön