Yönetim Menekşe Madeninden Elini Eteğini Çek !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Country
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yönetim Menekşe Madeninden Elini Eteğini Çek !!!

Mesaj gönderen Country »

Son birşey biz bu kadar bunları yazıyoruz ama Menekşe'den çekildimi eller acaba :) veya yönetimin umrunda oluyormu mrkta kaldım birazdan kesin konuyu silerler :D zorlarına gider gerçekleri dile getirmek )))))))))
İstanbul Hırsızlar Vakti
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

İmzan süpermiş :D :D :D :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
relaxveyaefendy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen relaxveyaefendy »

konfucyus yazdı:
herşey arz talep meselesi zamanında mavi topaz için herkes bu isyanı yapıyordu. mavi topaz iyileştirince insanların isyan çıkarması için başka birşey lazımdı oda menekşe elması oldu :)

eee bi yerde ne kadar çok arz varsa o kadar çok para demektir. kişiler kurumlar ve kuruluşlar hep bu şekilde ayakta kalmaya çalışırlar. önce insanların ağzına bir parmak balı çalarlar sonrada bal kabını bırakın kaşığını parayla satmaya çalışırlar. bunları söylediğin zamanda cahiller cehaletlerini kendilerine verilen yetkileri kullanarak ört bas etmeye çalışır. bilmem ne derece anlatabildim. :twisted:

Dangerousss yazdı:r.
zamanında bunun isyanını çok yaptım. her konu açıldığında test takımına alınan kişilerin ne kadar yanlış bir seçim olduğunu defalarca dile getirdim. isterseniz tekrar burda açıklayayım;

test takımı kurulduğu an meteor dönemi idi yani 39 seviyede. ve ne hikmettir ki test takımı 49 seviyeyi test etmeye başladığı andan itibaren oyun içerisinde önceden hiç bir işe yaramıyor diye ucuz fiyata satılan Şelit - Ganoderma - Akik - Sibiryalı - Menekşe Elması gibi 3ncü derecede saf madenler bir anda tavan yaptı... nedeni gayet basit Test Takımının Saygıdeğer BİLGİLİ (!) oyuncuları 49 seviyede gerekli olacak olan materyalleri kişisel çıkarları için oyun içerisindeki arkadaşlarına aktardılar...

herkesin dikkatini çekmiştir. sığnak ve migrat gelmeden önce tanesi 1000 - 2000 - 3000 lira olan ökse otu - topaz - krizoberil gibi iksir için kullanılacak malzemeler BİLGİLİ (!) test takımı üyeleri arkadaşlar tarafından denenmeye başlanan sığnak ve migrat eklentileri ile bir anda piyasaları 10000 - 15000 lere fırlamıştır.

şimdi çemberlitaş eklentisi gelmesi yakındır. bakalım kim hangi madenleri arayacak :lol: :twisted:

diğer bir yönden ele alırsak;

sevgili BİLGİLİ (!) test takımı arkadaşlar gerek oyun içerisinde gerekse forumda sorulan cevaplara vermiş oldukları bilgisizce cevaplar inanın beni o kadar çok güldürüyor ki ama bunlar TEST TAKIMI, ARGE ekibi... dirençlerden anlamayan sadece yüksek hasar verildiği zaman karakterin süper olduğunu sanan bir ekip işte

konu hakkında bilgi sahibi olduğunu idda eden TEST TAKIMI, ARGE ekibi yada FORUM denetmeni varsa buyrun hodri meydan derim.

bilmemek ayıp değildir... öğrenmemek ayıptır...

not: bu yazıdan sonra forum hesabıma 1 hafta hava değişimi gelir :lol:

[/b]
Sonuna Kadar bu yazıya Destek..!!

not : 1 kaç gün hava değişimide bana gelir :lol:
Ferhat

Resim

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!

ÇALANDA SÖYLEMİYOR !

! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !

ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!

ADANA DEMİR SPOR *
Kullanıcı avatarı
Country
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Country »

Bakın Benim Yazılarıma Sansür geliyor Ne o İKV Yönetimi size gerçekleri söyleyip Topa Tutmamdan mı korkuyorsunuz Neden yazılarımı Engelliyorsunuz "İstanbul SANSÜRCÜLER Vakti" Al Burdan YaK :))))))))))
İstanbul Hırsızlar Vakti
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

relaxveyaefendy yazdı:
konfucyus yazdı:
herşey arz talep meselesi zamanında mavi topaz için herkes bu isyanı yapıyordu. mavi topaz iyileştirince insanların isyan çıkarması için başka birşey lazımdı oda menekşe elması oldu :)

eee bi yerde ne kadar çok arz varsa o kadar çok para demektir. kişiler kurumlar ve kuruluşlar hep bu şekilde ayakta kalmaya çalışırlar. önce insanların ağzına bir parmak balı çalarlar sonrada bal kabını bırakın kaşığını parayla satmaya çalışırlar. bunları söylediğin zamanda cahiller cehaletlerini kendilerine verilen yetkileri kullanarak ört bas etmeye çalışır. bilmem ne derece anlatabildim. :twisted:

Dangerousss yazdı:r.
zamanında bunun isyanını çok yaptım. her konu açıldığında test takımına alınan kişilerin ne kadar yanlış bir seçim olduğunu defalarca dile getirdim. isterseniz tekrar burda açıklayayım;

test takımı kurulduğu an meteor dönemi idi yani 39 seviyede. ve ne hikmettir ki test takımı 49 seviyeyi test etmeye başladığı andan itibaren oyun içerisinde önceden hiç bir işe yaramıyor diye ucuz fiyata satılan Şelit - Ganoderma - Akik - Sibiryalı - Menekşe Elması gibi 3ncü derecede saf madenler bir anda tavan yaptı... nedeni gayet basit Test Takımının Saygıdeğer BİLGİLİ (!) oyuncuları 49 seviyede gerekli olacak olan materyalleri kişisel çıkarları için oyun içerisindeki arkadaşlarına aktardılar...

herkesin dikkatini çekmiştir. sığnak ve migrat gelmeden önce tanesi 1000 - 2000 - 3000 lira olan ökse otu - topaz - krizoberil gibi iksir için kullanılacak malzemeler BİLGİLİ (!) test takımı üyeleri arkadaşlar tarafından denenmeye başlanan sığnak ve migrat eklentileri ile bir anda piyasaları 10000 - 15000 lere fırlamıştır.

şimdi çemberlitaş eklentisi gelmesi yakındır. bakalım kim hangi madenleri arayacak :lol: :twisted:

diğer bir yönden ele alırsak;

sevgili BİLGİLİ (!) test takımı arkadaşlar gerek oyun içerisinde gerekse forumda sorulan cevaplara vermiş oldukları bilgisizce cevaplar inanın beni o kadar çok güldürüyor ki ama bunlar TEST TAKIMI, ARGE ekibi... dirençlerden anlamayan sadece yüksek hasar verildiği zaman karakterin süper olduğunu sanan bir ekip işte

konu hakkında bilgi sahibi olduğunu idda eden TEST TAKIMI, ARGE ekibi yada FORUM denetmeni varsa buyrun hodri meydan derim.

bilmemek ayıp değildir... öğrenmemek ayıptır...

not: bu yazıdan sonra forum hesabıma 1 hafta hava değişimi gelir :lol:

[/b]
Sonuna Kadar bu yazıya Destek..!!

not : 1 kaç gün hava değişimide bana gelir :lol:

Bu yaşadıklarını çok iyi hatırlıyorum.Örneğin kriprazın popüler olduğu dönemlerde henüz akik çıkmıyordu.Bu akik kripraz çekenlere çok nadir Menekşeden bile nadir :) olarak çıkmaya başladı.Daha sonra 39 seviyenin gelmesiyle ganoderma ve şelitte öne çıktı.39 sonlarına doğru ise bu madenlerin alıcıları bir anda tavan yaptı.Daha dün bankada duran gereksiz şeyler ne hikmetse birden değerlenmeye başladı.Bu tecrübeyi bende yaşamıştım.Adını tam hatırlamıyorum ama Kızıl zümrütleri sürekli benden alan bir kişi hatırlıyorum.Ve bu olaylar çok manidardır 49 seviseyinden hemen önce yaşanıyor :!:

Bunları zaten yeterince ele almışsın.Söz etmeye gerek yok ama şu artırıcılar ve Forumda düzenlenen o muhteşem ( :!: ) etkinliklerden söz etmek istiyorum.Sarraf artırıcıya gelince kullanmış biri olarak gerçekten yararını gördüm.Görmedim diyemem fakat sebebi bilinmez bu sarraf artıcıları yüklediğimizde topaz madenlerine bir şey oldu :!: Topaz madenleri artık yeni açılan Dükkanın hayrına mıdır bilinmez sürekli mavi çıkarmaya başladı.Bunun nedeni de tabii ki bizlerin almış olduğu sarraf arttırıcılara bağlandı.Ne yazık ki durum pekte öyle değil 8-) İsteyen buyursun denesin sarraf artıcı olmayan bir karakteriyle 1 gün boyunca nasıl arttırıcı varken çekiyorsa o şekilde mavi topaz çekmeye çalışsın.Sonucu göreceğine eminim.Çünkü ben gayet güzel bir şekilde gördüm.Haa gelelim bu arttırıcının yararı yok mu sorusuna.Bence tek yararı 2 torba çıkararak 2 günde çekilecek madeni 1 günde çıkarması.Yani zamandan tasarruftan başka verdiği hiç bir etki olduğunu düşünmüyorum ki verseydi bu kadar insanın Elmas madeninden isyan edeceğini düşünmüyorum.

Gelelim forum etkinliklerine :twisted: Gerçekten başlı başına bir düzmece gibi geliyor bana.Oyunda birileri bunun fiyatını 40 m yapıyor.Tamam anladık zor çıkıyordur 3.saftır dedik,kabul ettik.Peki neden bu fiyat patlayınca dükkandan 3'er 5'er Menekşe dağıtılmaya başlandı :roll: Tamam Yönetim belkide piyasayı düşürmek oyundaki bozuk olan elmas madenlerini (bunları kim neden bozuyor orası çok şüphelidir :mrgreen: ) bir şekilde dengede tutmak için yaptı diyelim.Ama ben hiçte böyle bir şey görmedim.Yönetim verdikçe piyasa coştu.Peki bunları da geçelim.Forumda sorulan sorulara verilen cevaplara ne demeli :!: Sorular gerçekten zor ve acayip sorular.E normaldir işin ucunda Menekşe elmas var sonuçta.İyide arkadaşım sen nasıl oluyorda o soruya roman gibi cevabı maximum 10 saniyede yazıyorsun :?: Attın diyelim de madem bu kadar iyi sallıyorsun git piyango falan oyna köşeyi dön.Zaten 1 doğru verilen cevaptan sonra ctrl+c devreye giriyor :) Tüm herkes o cevabı kopyala yapıştırdan yapıyor hediyeyi kapan kapıyor.Bazı kişilerin bu tür etkinliklerde kayrıldığını düşünüyorum şahsen. Kazananlara ve verdikleri cevaplara vs dikkat ederseniz forumda dediklerime hak verebilirsiniz.Ayrıca geçen 23 nisanda yaşadığım olaydan sonra o etkinliklerde gerçekten adam kayrıldığını kendi gözlerimle görmüş bulundum.

Ve bu arada dikkat ettiniz mi bilemeyeceğim Çemberlitaş geliyor ya oyunda yine bir kıpraşmadır sürüyor :!: 15 binden alınan normal madenler mi toplanan çeşitli görev itemleri mi dersin...

Lafı çok uzatmaya gerek yok.Ben bu oyunu 25 lvl sınırı olduğu günden beri oynuyorum.Charların 0 lanmasından sonra 29 lvlin gelmesinden sonra bu olaylar yavaş yavaş başladı.Destek ekibi kurulduğu günde "İstanbul Kıyamet Vakti" gerçekten gelmiş oldu :roll: Demek istediğim şu oyunu zevk alarak oynamaya çalışıyorum fakat her geçen gün sürekli sorunlar,sürekli oyunu yönettiğini sanan kimseler tarafından oyundan hiç bir zevk alamıyorum.Eskiden oyun çok daha güzeldi emin olabilir herkes.Sadece Eminönü haritası herkese yetiyordu.Oyunda ne istiyorsanız yapın,istediğini kayırın veya oyunun hakimi olun hiç biri umurumda değil ama 2 kuruşluk oyun zevkimizin içine etmeyin tek isteğim bu.Bu yazıları yazarken inanın ne ellerim yoruldu ne de canım sıkıldı.Bunları yazan Lise 1 öğrencisidir.İsteyen alaya alabilir ama küçük yaştan beri oynadığım bu oyunda edindiğim bir kaç tecrübeyi paylaşmak istedim sadece.Umarım okuyanın canınıda sıkmam ama okuyan kişilerin kayrılan kişiler olmadıkça canının sıkılacağınıda sanmam.Bu yazıyı en iyi 25 lvl den beri oynayanlar anlar.Daha çok şey içimde dökülmeyi bekliyor belki ama bu kadarı gerçekten yeterli.

Ve sayın yönetim gerçekten kaç yıldır oynadığım bu oyunda küçücük bir değerim varsa yazdıklarıma saygı duyar ve bu yazıya dokunmassınız :!:

SAYGILARIMLA KiNgHaKkI
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
Systems
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Systems »

Arkadaşlar afedersiniz ama , 3 sayfa dolusu yazı yazılmış, herkes isyan etmiş, oyundan nefret eder hale gelmiş ama yönetimden tek bir cevap bile yok. yani demek istediğim adamlar sanırım "it ürür kervan yürür" modunda takılıyorlar ki sallamıyorlar bukadar yazıyı. o yüzden yazı yazarak değil icraat yaparak tepki gösterinki birşeye yarasın. burda 30 sayfa yazsanda adamın umurunda olmaz. bir tuşa basar hepsi silinir.
İsyan mı edeceksiniz? almayın bakalım 1-2 ay plus ondan sonra nasıl her sorununuza yardımcı oluyorlar görün. ama öyle 1-2 kişi değil, topluca herkes şikayetçi madem bu olaydan, herkes kararlaştırcak diyecekki kardeşim 1 ay hiçbirimiz plus almıyoruz, eğer sorunlar devam ederse sonraki ay da almıyoruz. Bunu kararlılıkla yapın, o zaman sonuçları ne olacak ben size söyleyeyim.
1- Oyundaki saçma olayların büyük çoğunluğu kullanıcıların istediği yönde düzeltilicek,
2- Bazı fiyatlar çok saçma onlar ucuz olacak, (Teşvik Kampanyası )
3- Oyunun sahibinin yönetim değil, oyuncular olduğunu anlayacaklar.

bu sayıları daha çok uzatabiliriz. kısacası anlamıştır herkes ne demek istediğimi, kimse ölmez bir ay plus olmadan oynasa. Madem bunca kişi şikayetçisiniz, açın bir konu orda planlayıp topluca yapın bu dediğimi. O zaman sonuç alırsınız.

NOT: Bunu herkes kararlaştırınca kesin içinizden birkaç tane kendini zeki sanan kişilik yoksunu çıkıp hazır kimsede plus yokken ben alayımda onlardan önde olayım bol bol herşeyi çekeyim vs şeklinde düşünüp plus alacaktır. Onlar bugün kar ettim sanarlar ama bir süre sonra kendileri dayanamaz hale gelirler bu olaya. bırakın yapsınlar, siz kararlı olun herşey çözülür.

Systems
Kendimi Öldürüp İntihar Süsü Vereceğim...!
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ShackLee »

Bu oyundan Ne bekLıyorsunuz kı Ha DıyeLım kı bana Gore 49 Levellerın geLmesı Bıraz zevkLı oLdu Ama Su Sıgınak ve Mıgrat meseLesı Canımı Sıkmaya BasLadı Sımdı KarakterLer hep Buyucu ve Sıfacı Neden SavascıLar yok? İşte bu Yonetımın MeseLesı buna bır MudaLe yapın Zten Su CemberLı tasın geLmesıde emınım kı İyice Oyundan Nefret ettırecekLerdır...

Su Mıgrat ve Sıgınaga Savascıları Sokacak bırşey Dusundum Yonetım bunu Yaprsa Savascı ArakdasLarımız mutLu oLabıLırLer ŞöyLeki Sıgınk ve Mıgrata En az 1 Savascı Gırmek Zorunda oLacaqını Cıkarsınlar En Azından SavascıLarda ItemLerını DusertırLer

Bu oyun ıcın Daha başka Bırşey Demıyorum Yonetım öLdürdü Bu oyunu...

SaygıLarLa//Psyche
Eminönü

Control

“Genel Sohbet” sayfasına dön