Ona bakacak olursak 4 ayagı var ama 6kısılık grupta herkeze dusuor...Onasıl oluor;??
Kadim Hidra Pençesi
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Pençesi
Sacmalık Falan Deıl Aslında O Madenlerı Oturur..en fazla 1 ay ıcınde hepsını toplarsın....Dıer lıderlık mucevher gıbı seylerı de yaparsn...Ancak Saheser sılahların Saheser olmasını Kadım Hıdra Saglıyor....
Ona bakacak olursak 4 ayagı var ama 6kısılık grupta herkeze dusuor...Onasıl oluor;??

~~Barış~~
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
solucanında 2 tane ayağı var ama 1 tane liderlik sembolü düşüyor :?: Slyrapxottoman dediğin gibi grup 6 kişi olunca
olduğu olay nasıl oluyor
olduğu olay nasıl oluyor
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bir sürü kişi içinden sana 1 tane düşmesi bile bir mucize
.
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
ayaklan ne alaksi war anlamadım
D:
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Mummy yazdı:ayaklan ne alaksi war anlamadımD:
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
evet ya ne saçmalıktır resmen 2 tane çarın olmak zorunda mecbur degil ki millet 2 çar kasmaya kaldırılsın1 tane olsun

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
HARBİ SAÇMMALIK BENCEDE 2 SAAT KESİYON VE 1 PENÇE DÜŞÜYO :?: :?:
ÇAR 1:
ÇAR ADI:Erenkhan
SUNUCU:MERAN
LEVEL:30
SINIF:SAVAŞCI
KLAN:YOK
ÇAR ADI:Erenkhan
SUNUCU:MERAN
LEVEL:30
SINIF:SAVAŞCI
KLAN:YOK
Şahin benden sana tam destekzgm0 yazdı:Arkadaşlar lütfen Destek verin eğer ilerde gelecekse bu pençeler bize bir açıklama yapılsın ya millet boşuna para veripte almasın....
[
-
- Sahaf Yardımcısı
merhabalar;
Sizinde bildiğiniz gibi önceki görevlerde de mesela ifliste meran mücevherinin yada solucanda liderlik sembolünün de 1 adet verildiği biliniyordu kimi reçeteler bunlardanda 2 tane istiyor ama siz bunlar yerine kadim hidra pençesi diyorsunuz o halde oyunun bütün görevlerini baştan sona incelememiz gerekmektedir biz bunun yerine ; bunu ticaretteki payının olmasını bu sayedede oyuncuların görevler sayesinde ticaret yapması olarak nitelendirebiliriz. Bu sayede görevin zorluğunu çekenler silah üretmek istemeyebilir bunu paraya dönüştürebilir yada üretim yapmak isteyenler bu silahların ne zorluklarla alındığının kıymetini bilip eşyaya değer verebilir.. Bizim tek sorunumuz olaya kendi açımızdan bakılması fakat yönetimdeki takımın ise bütün ikv zengin- fakir ayırmaksızın oyuncuları açısından değerlendirmesidir çok yönlü olursak bu oyun ayakta kalır bunu unutmayalım
saygılarımla
Sultanahmet/meran
Sizinde bildiğiniz gibi önceki görevlerde de mesela ifliste meran mücevherinin yada solucanda liderlik sembolünün de 1 adet verildiği biliniyordu kimi reçeteler bunlardanda 2 tane istiyor ama siz bunlar yerine kadim hidra pençesi diyorsunuz o halde oyunun bütün görevlerini baştan sona incelememiz gerekmektedir biz bunun yerine ; bunu ticaretteki payının olmasını bu sayedede oyuncuların görevler sayesinde ticaret yapması olarak nitelendirebiliriz. Bu sayede görevin zorluğunu çekenler silah üretmek istemeyebilir bunu paraya dönüştürebilir yada üretim yapmak isteyenler bu silahların ne zorluklarla alındığının kıymetini bilip eşyaya değer verebilir.. Bizim tek sorunumuz olaya kendi açımızdan bakılması fakat yönetimdeki takımın ise bütün ikv zengin- fakir ayırmaksızın oyuncuları açısından değerlendirmesidir çok yönlü olursak bu oyun ayakta kalır bunu unutmayalım
saygılarımla
Sultanahmet/meran

- Dadaskentxgokhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
arkadaşım ilk önce "Şaheser" kelimesinin anlamını öğrenın sonra burda tatışın yada itiraz edin.K.hidra kolay kesıldıkten sonra Ejder Asa-Ecel Getiren-Ashab-ı Keyf-Latif bunların ne anlamı kalır.Bide 2 pençe demişsiniz zor olmasının nedenıde bu işte...her kestigimizde 2 pence düşse herkese 6 adet şaheser olmus olacak,hergün 1 kere kesildiğini düşünürsek 1 ay içinde tüm sunucuda şaheser olabilir...Derindeki sır acıldıgındada söylendiği gibi "En iyi silahlar,En Güçlülerdedir.."
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall