Maden Yükselticiler ilginç bir durum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SNOX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Maden Yükselticiler ilginç bir durum

Mesaj gönderen SNOX »

2.kez bahsedeceğim ilginç durumla karşılaştığım için paylaşma gereği duydum.

Meden yükseticiler bildiğiniz üzere günlük haftalık aylık olarak satılıyor ve genelde herkes gibi bende daha uygun olduğu için aylık paketleri alıyorum.

ilk olarak 1 ay önce sarraf yükseltici aldım.

ilk gün 2 menekşe çektim sonra bir ay boyunca 600 elmastan yaklaşık olarak 3 tane menekşe çıkmış.

3-4 gün önce bütün maden yükseltici paketlerden aldım yine aynı şekilde

ilk gün 3 irid, 3 yonca, 4 osmiyum, 5 çıban çiçeği ve bir sürü ıvır zıvır saf çektim. Eminönünde saf bakırlar ökse meyveleri çift çift çıkıyordu :mrgreen:

Ama ilk günden sonra yine aynısı oldu çift saf çıkan bakırda bile bırak safı tek poşet vermeye başladı :)

Maden yükseltici alan arkadaşlarda durum nasıl sadece benim karşılaştığım birşeymi merak ettim.

Teşkilat sunucusu.SNOX
Kullanıcı avatarı
Gangbang
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: Maden Yükselticiler ilginç bir durum

Mesaj gönderen Gangbang »

evet arkadaşım aynı dutrum bendede oluyoo .. .1 aylı ksarraf aldım ve x3 menskeden sonra torbalar tek tek düşlnmeye baslıyoo bu duruma bi al atın gmler
GangBang !
SNOX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SNOX »

aynı şey bütün 1 aylık paketlerde oluyor. Lokman %60 paketiyle ilk 2 gün 150 mantar 10 sinek 11 gano çektim. Ve düzenli olarak hergün çekmeye devam ettim 1 haftayı geçti 1000 fazla mantar oldu ama ilk 2 gün dışında bir tane bile gano çıkmadı, çıkan sinek mantarlarıda genelde ilk poşetten :o nasıl bir algoritma kullanıyorlarsa oldukça saçma
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Açıklayacak mantıklı bişeyler bulurlar buna da merak etmeyin :)
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bu konuyu ürünü satın alıp kullanan oyuncularımızı inceleyerek kontrol etmiştik. Yapılan kontrollerde sorun gözlenmemişti.

Fakat "Ama ilk günden sonra yine aynısı oldu çift saf çıkan bakırda bile bırak safı tek poşet vermeye başladı "

Altını çizdiğim bölüm süreklilik gösteriyor ve istisnasız her seferinde tek torba veriyorsa hata olabilir, kontrol edeceğiz. Sizde lütfen altını çizdiğim bölümü tekrar denyerek teyit edeiniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Lathander yazdı:Bu konuyu ürünü satın alıp kullanan oyuncularımızı inceleyerek kontrol etmiştik. Yapılan kontrollerde sorun gözlenmemişti.

Fakat "Ama ilk günden sonra yine aynısı oldu çift saf çıkan bakırda bile bırak safı tek poşet vermeye başladı "

Altını çizdiğim bölüm süreklilik gösteriyor ve istisnasız her seferinde tek torba veriyorsa hata olabilir, kontrol edeceğiz. Sizde lütfen altını çizdiğim bölümü tekrar denyerek teyit edeiniz.
tek poşet durumu doğrudur lathander 2 menekşe çektim daha sonra bırak menekşeyi saf bakır bile çıkmadı hep tek torba şeklinde eğer böle bi hata varsa 1 günlüklerden alalım.
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
SNOX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SNOX »

Lathander yazdı:Bu konuyu ürünü satın alıp kullanan oyuncularımızı inceleyerek kontrol etmiştik. Yapılan kontrollerde sorun gözlenmemişti.

Süreklilik göstermiyor. Dikkat çekmek istediğim nokta 1 aylık paketlerdeki dengesiz şans dağılımı.

Örnek olarak ilk 150 mantar 11 gano ondan sonra çektiğim 1100 mantardan 1 tane bile gano çıkmaması. Aynı şekilde her madende bu durumu yaşadım. Akik, sibiryalı, irid.

aldığımız 1 aylık plusların şans oranının 2 günde bittiğini düşündürmeye başladı bu durum.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Anlamıyorum bende o kadar sarraf artırıcı aldım ancak bana yeşil elmas dışında birşey çıkmadı hep elmas çıktı. Bu menekşe çıkaranlar bir madenin başında bekleyerekmi çıkardılar yoksa gezerekmi ?
SNOX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SNOX »

WHiTexDeWiL yazdı:Anlamıyorum bende o kadar sarraf artırıcı aldım ancak bana yeşil elmas dışında birşey çıkmadı hep elmas çıktı. Bu menekşe çıkaranlar bir madenin başında bekleyerekmi çıkardılar yoksa gezerekmi ?
Menekşe şuan en zor çıkan madendir zaten, gece sabaha kadar 7 - 8 saat emin önündeki bütün elmasları çekip sadece 1 tane menekşe düşürebildiğimi hatırlıyorum. Demek istediğim çok fazla uğraş isteyen maden elmas ona göre kendinizi ayarlarsınız işte :)

Buradaki konu şu 1 aylık paketlerde 1 - 2 gün sonra 2.poşetten saf çıkma ihtimalinin yok olması. yani bir süre sonra 2 poşettende normal şans oranlarında maden çıkıyor :| belkide dahada düşüyordur şansımız :shock:
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Atmosferr »

7 gün menekşede oturdum 7. günün sonunda cantamda 400 kusur elmas 20 kusur yeşil elmas ve 0 adet menekşe vardi sonra gittim labirentteki menekşeye şansı olmayan adam(28lv) bi baktım menekşe yansıtıyo nasi cektin dedim şurdakinden ilk çekişte cikti dedi o an bittim artik şans mans almam arkadaş.
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön