KADİM HİDRANIN KESİMİ
KADİM HİDRANIN KESİMİ
Başlıktaki gibi gelebilecek olanlar buraya yazsın gün saat belirleyelim sonrada gruplar kuralım sıra belirleyelim lütfen duyarlı olun bir biz kesemedik..
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Re: KADİM HİDRANIN KESİMİ
Kaan sen buraya yazarsan bunu emin ol o hidrayı kaçıranlarda aynı gün orda olacaktır emin oL...inoky yazdı:Başlıktaki gibi gelebilecek olanlar buraya yazsın gün saat belirleyelim sonrada gruplar kuralım sıra belirleyelim lütfen duyarlı olun bir biz kesemedik..

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
Kesenlerinde narası olur elbet..Kaçıranında görevi olmaz böyle yaptıkça hiçbir zaman empati kursunlar biraz...
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
İnsanlar empati kurar kaçıranlara insan diyorsan ayrı mesele...inoky yazdı:Kesenlerinde narası olur elbet..Kaçıranında görevi olmaz böyle yaptıkça hiçbir zaman empati kursunlar biraz...

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
O da var deneyeceğiz ne yapalım kesilsin artık şu yaratık bi biz kesemedik.Bir de Meran.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Bizim sunucudada hala kesilemedi kafaya takmayın o kadar
Fakat bu hidralar geldikten 1 gün sonra güncelleme oldu ardından dikkat işlemez oldu yeşil hidrayada kadim hidrayada bunu önemseyin göreve giderken kalabık gidin.

Fakat bu hidralar geldikten 1 gün sonra güncelleme oldu ardından dikkat işlemez oldu yeşil hidrayada kadim hidrayada bunu önemseyin göreve giderken kalabık gidin.
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
S.aleyküm arkadaşlar mademki kesmeye çalışacağız bu gece 23:00 gibi toplanalım .. Arz ve Lodos bütün Beyazköşk Sunucusuna sesleniyorum toplanalım grupları belirleyelim ve sırasını herkes birbirine yardımcı olsun lütfen .. Yeşil Hidra görevimi yaptığım halde 4 gündür yardımcı olmaya çalışıyorum .. el birliği yaparsak bu görevide yaparız
Taskalecii
Taskalecii
Ya bir yol bul , Ya bir yol aç , Yada yoldan çekil ...
Taşkalecii & Mahone
Taşkalecii & Mahone
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Biz belirli gün ve saatte yeteri kadar kesicez,sizleride orada görmek isteriz yardım ve görevlerinize yardım için.Ama lütfen her tuttuğunuzu getirmeyin.
Ne kadar aklı başında insan olursa okadar çabuk ve daha fazla keseriz.
Ne kadar aklı başında insan olursa okadar çabuk ve daha fazla keseriz.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobaliye aynen katılıyorum Ben ve Dayım Aliçavuş geleceğiz ...
Taşkalecii
Taşkalecii
Ya bir yol bul , Ya bir yol aç , Yada yoldan çekil ...
Taşkalecii & Mahone
Taşkalecii & Mahone
Saat kaçta hangi gün olsun duyurular yapalım toplanalım LONCA lardan gelebilecek olan yokmu acaba.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER