Merhabalar biliyorsunuz ki oyunda şans çok etkili maden,gbler v.b ama bize bu olasılık nasıl olduğu hala açıkça belirtilmedi..
Bu konuda ben yöneticilerimize sorular ve öneride bulunmak istiorm şuan maden şans grup bölgeleri şans artırma diye bişiy var ve çoğu kişi bunu önermiyor ve böylelikle sadece deneme amaçlı alınıyor bu şans deilde eğer 50 tanede 1 olasılık gibi olsa çok daha iyi olucağından yanayım.Ama bunun için şuanlık şans faktörünü öğrenmemiz lazım bu madenler veya grup bölgeleri neye göre sayın yöneticiler??
Bi kere bizim reel hayattaki şansımız oyuna etki edemez diğilmi peki 2 seçenek kalıyor ya karakterin şansı yada madenin şansı karakterin şansı olması çok saçma olurdu bu yüzden maden şansı kaldı diyelim peki oda 100 tanede 1 yani 100/1 saf çıkıyorsa bazıları saatlerce bekleyip 300-400 maden çekip neden çıkmıyor ?
Gblerinde biri tek girişte şaheser çıkartıyor istediğini ama bazıları günlerce giriyor peki bu neye bağlı??
İstanbul Kıyamet Vakti Şans
İstanbul Kıyamet Vakti Şans
PKK Kalleştir
Silahı Keleştir
Ölüsü Leştir
Anası Beleştir
Durma Yerleştir
Silahı Keleştir
Ölüsü Leştir
Anası Beleştir
Durma Yerleştir
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Şans
Açıkçası ben de oyundaki şans oranlarını merak ediyorum. Hani şans arttırıcı alıyoruz, şansımızın ne kadar artacağını biliyoruz ama normal bir oyuncunun hiç bir arttırıcı olmaksızın sahip olduğu şans oranını bilmiyoruz. Ben gerçekten bazı madenlerin yüzde kaç olasılıkla çıktığını acayip merak ediyorum :lol: O nedenledir ki forumdaki hızlı desteğe menekşe elmasın, akiğin ve mavi topazın çıkma olasılığını sordum. Tabi her zamanki gibi politik bir cevap geldi (yani söylemediler
) . Tabi hemen pes etmedim, gittim bide ana destek hattının soru cevap kısmına attım aynı soruyu ve yine aynı cevap :lol: . Acaba yine aynı kişi mi cevapladı diye merak edemeden geçemedim. Her neyse..
Sözün kısası bu şans oranlarının yayınlanması lazım. Madenlerin çıkma olaslılıkları, Gb lerden eşya düşme olaslıkları, vb. bunları bilelim ki beklentilerimizi ona göre ayarlıyalım.
Bu arada menekşe ve akiğin çıkma olaslıklarını bilen paylaşabilir mi (sır olarak kalmasın).
Benim fikrim, bence 3. cül madenlerin çıkma olasılıkları yok, onlar maden çekme esnasında nadiren oluşan buglar yüzünden bi anda çıkıveriyor. Tamamen oyun hatası :mrgreen:
Sözün kısası bu şans oranlarının yayınlanması lazım. Madenlerin çıkma olaslılıkları, Gb lerden eşya düşme olaslıkları, vb. bunları bilelim ki beklentilerimizi ona göre ayarlıyalım.
Bu arada menekşe ve akiğin çıkma olaslıklarını bilen paylaşabilir mi (sır olarak kalmasın).
Benim fikrim, bence 3. cül madenlerin çıkma olasılıkları yok, onlar maden çekme esnasında nadiren oluşan buglar yüzünden bi anda çıkıveriyor. Tamamen oyun hatası :mrgreen:
EARTH
DisToRtioN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bana göre eski sistem daha iyiydi. 5 dk da çıkan madende 1 saate ortalama 12 maden çekebiliyorduk. Şimdi ise bir madenin ortalama çıkma süresi 15 dk olsa 1 saate ortalama 4 maden çekebiliyoruz. Hadi diyelim şans artırıcı war. İki torba çıktı hepsinde maximum 8 maden çekebiliyoruz. Ancak sizlerinde gözünden kaçmamıştır. Özellikle menekşe elmas fiyatlarında bu yeni sisteme rağmen gözle görülür büyüklükte bir düşüş sağlanamadı. Ve bir madenin 50m gibi bir fiyatta olması bence çok saçma. Zaten oyuncuların çoğu oyuna ayırdığı vakti göz önüne alırsak ortalama 4 saat diyelim. Ve bu 4 saatlik zaman diliminde karakterin oyun içerisinde kazandığı gelir (yaratık kesme maden çekip satma ws..) Şuanki maden fiyatlarını bana göre karşılayabilecek cinsden değil. Bu yüzden maden olaylarına yeni bölgeler gelmeden bir kez daha düzenleme yapılması gerektiğini vurgulamak isterim. Aksi takdirde yine biz oyuncular yeni bölgeler geldiği zaman her zamanki gibi maden fiyatları konusunda mağdur olacağız gibi.. :?
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
WHiTexDeWiL yazdı:Bana göre eski sistem daha iyiydi. 5 dk da çıkan madende 1 saate ortalama 12 maden çekebiliyorduk. Şimdi ise bir madenin ortalama çıkma süresi 15 dk olsa 1 saate ortalama 4 maden çekebiliyoruz. Hadi diyelim şans artırıcı war. İki torba çıktı hepsinde maximum 8 maden çekebiliyoruz. Ancak sizlerinde gözünden kaçmamıştır. Özellikle menekşe elmas fiyatlarında bu yeni sisteme rağmen gözle görülür büyüklükte bir düşüş sağlanamadı. Ve bir madenin 50m gibi bir fiyatta olması bence çok saçma. Zaten oyuncuların çoğu oyuna ayırdığı vakti göz önüne alırsak ortalama 4 saat diyelim. Ve bu 4 saatlik zaman diliminde karakterin oyun içerisinde kazandığı gelir (yaratık kesme maden çekip satma ws..) Şuanki maden fiyatlarını bana göre karşılayabilecek cinsden değil. Bu yüzden maden olaylarına yeni bölgeler gelmeden bir kez daha düzenleme yapılması gerektiğini vurgulamak isterim. Aksi takdirde yine biz oyuncular yeni bölgeler geldiği zaman her zamanki gibi maden fiyatları konusunda mağdur olacağız gibi.. :?
Keyifli forumlar.
Aynen Kardeşim Sana Katılıyorum +1
Ve Bu Fiyatlara Rağmen Hala Bu MadenLeri Alabilenler Var. Ben O Kadar Parayı Nasıl Kasıyolar Onuda Anlamıyorum :?
Fakat Büyüklerimizin Bir Sözü Geliyor Aklıma.. Tam da OnLarı Anlatan Bir Söz ;
Haram Para Yemeden,Kimse Zengin oLamaz :idea:
Perceus yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Bana göre eski sistem daha iyiydi. 5 dk da çıkan madende 1 saate ortalama 12 maden çekebiliyorduk. Şimdi ise bir madenin ortalama çıkma süresi 15 dk olsa 1 saate ortalama 4 maden çekebiliyoruz. Hadi diyelim şans artırıcı war. İki torba çıktı hepsinde maximum 8 maden çekebiliyoruz. Ancak sizlerinde gözünden kaçmamıştır. Özellikle menekşe elmas fiyatlarında bu yeni sisteme rağmen gözle görülür büyüklükte bir düşüş sağlanamadı. Ve bir madenin 50m gibi bir fiyatta olması bence çok saçma. Zaten oyuncuların çoğu oyuna ayırdığı vakti göz önüne alırsak ortalama 4 saat diyelim. Ve bu 4 saatlik zaman diliminde karakterin oyun içerisinde kazandığı gelir (yaratık kesme maden çekip satma ws..) Şuanki maden fiyatlarını bana göre karşılayabilecek cinsden değil. Bu yüzden maden olaylarına yeni bölgeler gelmeden bir kez daha düzenleme yapılması gerektiğini vurgulamak isterim. Aksi takdirde yine biz oyuncular yeni bölgeler geldiği zaman her zamanki gibi maden fiyatları konusunda mağdur olacağız gibi.. :?
Keyifli forumlar.
Aynen Kardeşim Sana Katılıyorum +1
Ve Bu Fiyatlara Rağmen Hala Bu MadenLeri Alabilenler Var. Ben O Kadar Parayı Nasıl Kasıyolar Onuda Anlamıyorum :?
Fakat Büyüklerimizin Bir Sözü Geliyor Aklıma.. Tam da OnLarı Anlatan Bir Söz ;
Haram Para Yemeden,Kimse Zengin oLamaz :idea:![]()
Haram para yemeden kimse zengin olamaz banada doğru gibi geliyor şu oyunda 4 sene bile oysan bazıları gibi 10 t yapabilcek varmı aranızda ?
Yorumlarınız için çok tşkler..
PKK Kalleştir
Silahı Keleştir
Ölüsü Leştir
Anası Beleştir
Durma Yerleştir
Silahı Keleştir
Ölüsü Leştir
Anası Beleştir
Durma Yerleştir