Heavenxfancyman yazdı:Merhaba.
Bu Konu Gerçekten Cok Uzadı Denge Loncasındaki Dengesizler Ayrıldı Burdan Görmekteyız Ki Mustafa Oyundakı Kadınları Farklı Bir Anlamda Görmektedir Cevresindeki İnsanlarda Bunu Söylemektedir Sana Sonkez Söylüyorum Mustafa Ve Mustafa Gibiler Bu Oyundakı Kadınları Ablalarımızı Kardeslerımızı Sevgılılerımızı Rahat Bırakın Ki Oyun Oynasınlar Hatta Sen Oynama Bu Oyunu Meran Bi Bakteriden Kurtulsun Dizenteri Gibisin Nereye Düşşen Hasta Ediyosun Pissin Tiksindiriyosun. Git Karınla Cocuklarınla Ugras Birsey Daha Sen Burda Milletın Karısına Kızına Sulanıyosunya Emın Ol Sen Burda Ugrasırken Mılette Senın Karına Sulanıyodur Bu Lanet Dünyada Senın Gibi Namusuz Cok Bence Karınla İlgilen Baska Kadınlarlka Degil
Sözlerime başlamadan önce öncelikle herkezden özür diliyorum.
sebebi kendini bilmezin birinin cvp vermeyip kayla almamama ramen ileri gitmesidir.
Heavenxfancmany denen karkater
eyyy i sana bi kaç sorum olacak
şimdi sulandığımı vs söylemişsin rahat bırakmadığımıda söylemişsin ve bunun sonunuda getireceksin...! Yok öyle lafı sokup kenara çekilmek.
eyerki zerre kadar adamsan içinde biraz adamlık varsa söylediklerinin arkasında durup bana o kişileri getireceksin bende burana bas bas senin gibi #@!? olduğumu söyleyecem söz veriyorum...
eyer 1 tane varsa getireceksin bakalım kim doğru kim yalan söylüyor. #@!? yuvarlak..
meydanı boş bulup sallamışsın... bak yavrum kimsenin bacısına anasına sulandığımız yok ama anana bacına sulanmışsam söyle?
sen kimsinki arkamdan atıp tutmusun öyle kullandığın cümlelerin farkıdnamsıın şerefsizin evladı
karımı karıştırmışsın konuya bak hiç bi zaman kimsenin ne anasına ne bacısına sulanmaımdım ve küfür etmedim ama bugün seni arayıp hakkını verdim.
oyunda anama küfür etti dedin yalan attın bende küfür etmediğim isöyledim ama bugün şu konuşmalarından sonra seni aradım ve ne ananı ne bacını bıraktım bunu itiraf ediyorum
çok laf yazıp klavye erkeklerini çok gördük ve çok yaşadık sözü fazla uzatmadan sana bi çift lafım olacak.
sana söz veriyorum ALLAHA karşı büyük konuşmayim şuan imkanım yok yeni iyerim vs gibi drumlarım var.
ama söz verdigim gibi benim ailemi kattın ya ortaya ALLAHTAN bi mani çıkmassa o kelimelerini yazan parmaklarını 1 veya 1 buçuk aya kadar kırmazsam adam deilim.
biraz daha sabret devam et bu şekilde atıp sallamaya
bu konuyu yarın avukata soracam eyerki hakaret davası açabilecegimi söylerse önce davamı açacam
sonrasınıda göreceksin. şuan inan bana imkanlara dua et sana oakdar taktımki seni arıyor ve araştırıyorum ne doğuşu ne hüsosu ne rassası ne evinası hiç bi düşmanıma buakdar takmadım ama inş ALLAHIM ogünü gösterecek bana. ibrett olsun diye sana güzel bi ders verecem biraz daha sabret.!
bugüne kadar şerefimle namusumla yaşadım. oyun içerisinde anana sulanmışsam bacına sulanmışsam söyle?
kimseye zorla hiç kimse bişey yapmaz bunu bil.
madem çok dürüstsün benim evli barklı olduğumu söylüyor ve evli bi insanla çıktığımı öne sürüyorsun bunları telefonda söylemiştin ve böyle şeylere karşı olduğunu belirtmişsin.
bende diyorumki dediğin gibi bile olsa kimin kafasına ne dayamışım? burası bi sanal platform kim kime zorla ne yaptırabilir?
sen o evli insanın avukatımısın? onun yüzü yokmu yazmaya?
yalnış olan bişey varsa çıksın yazsın desinki sen beni zorla alı koydun zorla beraberilk yaşadık namıusuma laf uzattın ırzıma girdin desin. ama sen kimsinki dangalak? neyin hesabını soruyorsun?
meranın namus bekçisimi oldun #@!??
abi abi diye yalankalığını yaprtığın doğuş ve batış ablana sordunmu karı koca olduklarını?
dost hayatı yaşayıp reelde görüşen onlar onları görmüyorsunda benimi cephe alıyosun?,
sana birini sevdigimi söyledigimi ima ettidgimi söyledin bugün telefonda. bak dangalak herif kim sana her ne anlatmışsa bu kulağına küpe olsun git o kişiye söyle cesareti varsa şuraya 2 kelime yazsın..
doğrru olan her ne ise hepimiz bilelim.
az öcnede belirttigim gibi eyer biraz adamsan ve söylediklerim doğru diyorsan bence bu lafın altında kalmazsın. kimi rahatsız etmişim ve oyunu bıraktıraacak duruma getirmişim.
o kişiyi alıp oyunda herkesin önünde konuşur veya o kişinin konuşmasını sağlarsın.
boş boş ötüp ailemi karıştırma bidaha aksi halde çok ağır şeyler işitirsin bilgin olsun.
nedir bu sendeki anlamış değilim. bacınamı sulandım ananamı kardeş b isöylede herkes bilsin?
sana bu lafını hem burada hem reelde yedirecem orçunmusun her ne onun bunun çocuğuysan gösterecem sana tepemi daha fazla attırma işin boyutunun farkında deilsin heralde. tek bi cümle daha olacakları sen düşüneceksin..!
danbglak herif laflara bak adam ol karımı karıoştırma canını yakacam zaten karıştırdığın için daha fazla ileri gidersen gittigin kadar canın yanar bunuda bil.
Forum hesabınız küfürlü içerikler nedeniyle 14 gün kapatılmıştır.