Sonunda | SüperCan Yayında!
- kaan679050
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sonunda | SüperCan Yayında!
biliyomda bataryalar kırılmak bilmiyo
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
A ile geçmez boşluk tuşu ile zıplayacaksınSplash yazdı:Her Bir Camı Parçaladığında(Cam Mıdır Nedir Her Neyse)Sana Can Paketi Verilior..kaan679050 yazdı:o sondaki deve yi bi gebertemedim ya varmı ipucu vercek
Ayrıca Sana Doğru Kırmızı Bişi Geldiğinde Ona Doğru Git Ve A Tuşuna Bas...
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
deve ates ederken A ile yuvarlanarak kacacaksın..
sonra dort bi yanda olan lazer besleme kutulari var
yanına gidip vurunca canı azalır arada 2 kere lazer gelıyor kırmızı sekılde onlar gelmeden once uyarı sesi gelıyor dıkkat etmen icin gelıncede boslık tusuyla zıplayacaksın.... 4 kutuyu parcalayınca zaten ates etmeyi birakıyor geri cekılıp yerine ordan ustune zıplıyor o zıplıyınca A tusuna basarak geri dogru yuvarlan ve yanına git S ye bas ustune cıkar sonra D tusuna seri basacaksın boyle oldurulur...
sonra dort bi yanda olan lazer besleme kutulari var
yanına gidip vurunca canı azalır arada 2 kere lazer gelıyor kırmızı sekılde onlar gelmeden once uyarı sesi gelıyor dıkkat etmen icin gelıncede boslık tusuyla zıplayacaksın.... 4 kutuyu parcalayınca zaten ates etmeyi birakıyor geri cekılıp yerine ordan ustune zıplıyor o zıplıyınca A tusuna basarak geri dogru yuvarlan ve yanına git S ye bas ustune cıkar sonra D tusuna seri basacaksın boyle oldurulur...
Çekemeyene ANTEN...
Taşıyamayana TERAZİ...
Elektrik alamayana TRAFO
temin edilir..!
Taşıyamayana TERAZİ...
Elektrik alamayana TRAFO
temin edilir..!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Oyunda dönüm noktası şu silo kapağının içi.Şu roketle uçup kristal topladığımız bölüm.Oradan olabildiğince puan toplamak lazım.Yüksek puan yapanların burada başarılı olduğunu söyleyebilirim.Bide şu robotların parçaları yani atıkları..En iyi taktik karatıkları D+D+S kombosuyla sersemletip o arada diğerlerinin atıklarını toplamak.
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Asıl A ile atlıcaksın boşlukla illa hasar alıyosunSypratan yazdı:A ile geçmez boşluk tuşu ile zıplayacaksınSplash yazdı:Her Bir Camı Parçaladığında(Cam Mıdır Nedir Her Neyse)Sana Can Paketi Verilior..kaan679050 yazdı:o sondaki deve yi bi gebertemedim ya varmı ipucu vercek
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
lSuSTuRunl yazdı:Asıl A ile atlıcaksın boşlukla illa hasar alıyosunSypratan yazdı:A ile geçmez boşluk tuşu ile zıplayacaksınSplash yazdı:Her Bir Camı Parçaladığında(Cam Mıdır Nedir Her Neyse)Sana Can Paketi Verilior..kaan679050 yazdı:o sondaki deve yi bi gebertemedim ya varmı ipucu vercek
A ile defalarca denedim ama olmadı.Sadece zıplayınca ışın altından geçiyor ve kurtuluyorsun.Zaten gelmeden önce daat diye bir ses geliyor ondan sonra geliyor.
benım yazdıklarım gorunmuyor mu gayette acık dille anlattım ama kımse kaale almıyor demek D.E.V.E oldurmesini :lol:
neyse ben az takılımde puanı gelıstırım
neyse ben az takılımde puanı gelıstırım
Çekemeyene ANTEN...
Taşıyamayana TERAZİ...
Elektrik alamayana TRAFO
temin edilir..!
Taşıyamayana TERAZİ...
Elektrik alamayana TRAFO
temin edilir..!
- kaan679050
- Cin Avcısı
ben biliom ama sadece bataryalar tek vuruşta canı inmiyo 10 vuruyom az bişey iniyo
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Zorluğu O Zaten :mrgreen:kaan679050 yazdı:ben biliom ama sadece bataryalar tek vuruşta canı inmiyo 10 vuruyom az bişey iniyo