yasin Destek iletişim Forumuna mesaj attım çarımın çalındığını söyledim cevap yok .. ReLaXxEeFeNDyYtitiano yazdı:Chosensxeses i görmek isteyen yani Mchakany İstanbul/Küçükyalı ONC İnternet cafe ye arada bir göz atsın
ChoosensxSıRTLaN 5__0 MeGaxHuReyR
- relaxveyaefendy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ChoosensxSıRTLaN 5__0 MeGaxHuReyR
Ferhat

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *
Apo ben seni akıllı bilrdim ama en salakları sen çıktınSHooT yazdı:Kardaş halille nesine vs attınız parasına attınızda mı vermedi madem halilin size bi yanlışı yok sizle vs atmış paranızıda vermiş yada parasına atmamışsınız niye foruma foto koyuyorsunuz madem halille sıkıntınız yok :?: ben bu loncadan Betaxmessi nin burada olduğunu öğrendiğim gün çıkmak istedim yoksa benim hiçkimseyle problemim yoktu ama messi galiba reelde kubi meranın tanınmış şahsiyetlerindendir 2 yoncamızı isim epini vaadiyle çalmıştı ozamanlar halil bundan kp alacakken parayı alıp bide üstüne halili kesmiş bi adam ben böyle biriyle tabiki aynı yerde bulunamam dursun nasıl böyle birini bünyesine katmış onuda hala çözebilmiş değilim zaten eminlede aranız bozuk ama halil çıkalım dediğimiz günden beri karşı çıktı beni urfadan aradı dedi forumda birşeyler dönüyor siz kafanıza göre çıkmışsınız loncadan ben çıkmak istemiyorum dedi gerçi zorlasam çıkarırımda onada gerek kalmadı dedim halil bak seninle öylesine attıkları vsnin fotosunu atmışlar foruma ancak o şekil ikna ettik aramızda size en yakın olan halildi ve sizde sürekli ona yükleniyorsunuz emini yenin koyun fotoyu messi gelsin beni yensin koysun fotosunu bende ondan nefret ediyorum ama halile gerçekten ayıp ediyorsunuz bidahaki konuşmamızda diyecem gördüğün yerde yasakla nerde bi choo görürsen yasakla uğraşmna bu işin ayıbı yok ben açık açık heryerde söylerim yılların oyuncusuyum yıulların büyücüsüyüm ama emin kadar büyücü kullanamam yetenek işi herneyse fazla uzadı galiba umarım derdimi anlatabilmişimdir
Vesselam..
Abdullah...
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Titiano gerçek sahibimisin :?:titiano yazdı:Chosensxeses i görmek isteyen yani Mchakany İstanbul/Küçükyalı ONC İnternet cafe ye arada bir göz atsın
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
Kişisel tartışmalar nedeniyle konu kapatılmıştır.