xXeRsInXx yazdı:K. Hidrayı kestinizde onu düşünmesi kaldı.
Dostum çok yaşa ya. Biz daha kaç gün oldu kadimle boğuşuyoruz adamlar kadimi aşmış heratera'ya geçmiş
xXeRsInXx yazdı:K. Hidrayı kestinizde onu düşünmesi kaldı.
evet en büyük bos kuklacıdır. heratera da muhtemelen onun ürettiği bir yaratık.EmirBerkKorkmaz yazdı: Küçük bir hatırlatma:
En büyük boss Kuklacı'dır. Onun dışında tamamen katılıyorum çok mantıklı.
BLackGezz0 yazdı:xXeRsInXx yazdı:K. Hidrayı kestinizde onu düşünmesi kaldı.
Dostum çok yaşa ya. Biz daha kaç gün oldu kadimle boğuşuyoruz adamlar kadimi aşmış heratera'ya geçmişÖnce önümüzdeki yemekleri bitirelim ki ondan sonrası tatlı gelsin. Kadim çok zor fakat iflisede böyle demiştik hepimiz sonunda 2 kişiyle bile kesilebilir hale geldi. İnsanoğlunun beynini hiçbirşeyle kıyaslayamazsınız elbet bu kadiminde bi zaafı çıkar. Herşeyin başı sabırdır..
en büyük boss derken bunu nerden anladınız ??Essoperagma yazdı:evet en büyük bos kuklacıdır. heratera da muhtemelen onun ürettiği bir yaratık.EmirBerkKorkmaz yazdı: Küçük bir hatırlatma:
hikayeden anladım.Dadaskentxgokhan yazdı:en büyük boss derken bunu nerden anladınız ??Essoperagma yazdı:evet en büyük bos kuklacıdır. heratera da muhtemelen onun ürettiği bir yaratık.EmirBerkKorkmaz yazdı: Küçük bir hatırlatma: