Sa tılsımın değerli insanları...
Hepimizin ortak sorunu olan insanlıktan nasibini almamış Treyxalici ve Cavres şerefsizleri ban yiyene kadar oyunu brakıyorum...annesi ölmüş bir insana edilen küfürleri ben hazmedemiyorum daha fazla... söyliyecek çok sözüm edecek çok küfürüm koyacak çok fotoğrafım var ama bu forumdaki değer verdiğim insanlara saygımdan SUSUYOR ve VEDA ediyorum...
Kalın sağlıcakla... Yakında bu konuda kilitlenir 7 gün daha forumdan uzaklaştırılırım ve lanet olası düzen devam eder gider..
Safa ÖZTÜRK
Not:aksi bildirilmediği sürece hiç bir carda ben olmayacağım..
Treyxalici ve cavres carları banlanana kadar oyunu bıraktım.
Treyxalici ve cavres carları banlanana kadar oyunu bıraktım.
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Treyxalici ve cavres carları banlanana kadar oyunu bıraktım.
Heyttt ne oluyor safacım nereye ?
[quote="sianfeamx"]Sa tılsımın değerli insanları...
Hepimizin ortak sorunu olan insanlıktan nasibini almamış Treyxalici ve Cavres
Demişsin kendin kısaca özetlemişsin ne olduklarını bence kafana takma bunlara alışmalısın bunların carları susuk olur , gider 1 level carlar acıp kufur ederler bence yapman gereken tek şey bunlara cevap vermeden takmadan yasaklaman olacaktır.
İnsan 7'sinde neyse 70'indede öyledir. .
Bence sinir ve hırs ile bu konuyu açmışsın , sağlıklı bir şekilde düşün derim
İyi forumlar
[quote="sianfeamx"]Sa tılsımın değerli insanları...
Hepimizin ortak sorunu olan insanlıktan nasibini almamış Treyxalici ve Cavres
Demişsin kendin kısaca özetlemişsin ne olduklarını bence kafana takma bunlara alışmalısın bunların carları susuk olur , gider 1 level carlar acıp kufur ederler bence yapman gereken tek şey bunlara cevap vermeden takmadan yasaklaman olacaktır.
İnsan 7'sinde neyse 70'indede öyledir. .
Bence sinir ve hırs ile bu konuyu açmışsın , sağlıklı bir şekilde düşün derim
İyi forumlar
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Hayırlı Geceler.
İstanbul FUAR'ına katılan kişiler hatırlar belki bu Treyxalici Konusunda yönetici olan Müfreze'ye yüzyüze bir konu acılmıstır fuarda. Müfreze şahsi olarak ban atamayız ancak birlik beraberlik içinde bana şikayetci olduğunuz kişinin Karakter adını toplu olarak gönderirseniz ilgilene biliriz demişlerdi ve fuardan sonraki gun tılsım olarakk toplu Mail gönderilmiştir. Lakin görüldüğü gibi kişiler hayla oyunda...
( Sobee Nin Taktiri Treyxalicii ) Bu kadar susturma alan kişiyi Hayla nasıl bu sunucuda barıdrıdıklarınıda çok merak edıyorum.
İstanbul FUAR'ına katılan kişiler hatırlar belki bu Treyxalici Konusunda yönetici olan Müfreze'ye yüzyüze bir konu acılmıstır fuarda. Müfreze şahsi olarak ban atamayız ancak birlik beraberlik içinde bana şikayetci olduğunuz kişinin Karakter adını toplu olarak gönderirseniz ilgilene biliriz demişlerdi ve fuardan sonraki gun tılsım olarakk toplu Mail gönderilmiştir. Lakin görüldüğü gibi kişiler hayla oyunda...
( Sobee Nin Taktiri Treyxalicii ) Bu kadar susturma alan kişiyi Hayla nasıl bu sunucuda barıdrıdıklarınıda çok merak edıyorum.
StylxWeBCoDeR & StylxDeHŞeT & StylxATAxWHİTE
Kardeşim asıl tepkim yönetime!!!! bizler bukadarmı değersiziz de yönetimin gözünde,hala bunları bu oyunda barındırıyorlar!!!!!
Diyebilirsiniz bir carı gider yeni bir çar gelir..evet doğru çar kasmak item dizmek kolay ama kaybetmek acı..Diyebilmeliler ki; birdaha bunu yaparsam carım banlana bilir...
Adama diyorum devam et küfürlere yakında banlanırsın adam diyor çok beklersin o banı....
Oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum..Yanılmıyorsam ilk küfüre 3 ,2. ye 7 ,3.ye 10 ,4.ye sınırsız sus şeklindeydi(rakamlar yanlış olabilir) ve yeterince caydırıcıydı..
Evet biranlık sinir ama sözümden dönmem kardeşim!!!
Kimse benim yanımda hayatı beraber devam ettirdiğim ve oyunu beraber oynadığım insana ve dostum dediğim insanın vefat etmiş annesine bu denli küfür edemez..Edecek varsa ve biraz erkekse çıkar karşıma..
Diyebilirsiniz bir carı gider yeni bir çar gelir..evet doğru çar kasmak item dizmek kolay ama kaybetmek acı..Diyebilmeliler ki; birdaha bunu yaparsam carım banlana bilir...
Adama diyorum devam et küfürlere yakında banlanırsın adam diyor çok beklersin o banı....
Oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum..Yanılmıyorsam ilk küfüre 3 ,2. ye 7 ,3.ye 10 ,4.ye sınırsız sus şeklindeydi(rakamlar yanlış olabilir) ve yeterince caydırıcıydı..
Evet biranlık sinir ama sözümden dönmem kardeşim!!!
Kimse benim yanımda hayatı beraber devam ettirdiğim ve oyunu beraber oynadığım insana ve dostum dediğim insanın vefat etmiş annesine bu denli küfür edemez..Edecek varsa ve biraz erkekse çıkar karşıma..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
sianfeamx yazdı:lk başladığım zamanları hatırlıyorum..Yanılmıyorsam ilk küfüre 3 ,2. ye 7 ,3.ye 10 ,4.ye sınırsız sus şeklindeydi(rakamlar yanlış olabilir) ve yeterince caydırıcıydı..
Eski ceza sistemi ;
1. cezaya 7gün ( ban )
2. cezaya 14gün ( ban )
3. cezaya 21gün ( ban )
4. cezaya bloke idi.
Fakat suç çizelgesi azaldıkça ceza sistemi gevşiyor.
Şu an ki ceza sistemi ;
Özel ve grup kanalından hakaret, küfür 5 gün ( susturma )
Diğer kanallardan 7 gün. ( susturma )
Kişiye özel şikayetinizi Destekten bildirmeniz gerekir.
X kişisinin daha fazla ceza almasını istersen Ceza İtiraz bölümünden bu talebini dile getirebilirsin.
Sadece ''Şikayet Et'' butonunu kullanırsan Denetmenler gerekli moderasyondan fazlasını yapamazlar.
Bahsettiğin kişilerin daha fazla ceza almasını Destek Ekip Sorumluları ( DES ) veya [ GM ] ler sağlayabilir.
Ayrıca bir metin hazırlayıp bu kişilerden şikayetçi olanların sayısını artarsa beklediğin ceza daha erken gelebilir.
Yani ; 2 kişi şikayet ederse farklı 20 kişi şikayet ederse farklı olur
.
.
.
- denizxlord
- Cin Avcısı
Ben Treyxaliciiiden nefret edenler arasındayım gerçi kim nefret etmiyor ki hayatımda ilk defa bi insanı karşımda olsa da onu öldürsem diye düşünüyorum ve hayal ediyorum adam ana avrat bacı hiç durmadan küfür ediyor ulan tılsımın ilk zamanlarında bunu ayhilal emo hunflaket sonpoyraz sonangelsongdı sanırım ve diper eski olan bütün kardeşlerimiz bilir burakxreis vardı ben yemin ederim o burakreisi arar oldum bu carves ve treyaliciden sonra anlamıyorum yemin ederim anlamakta zorlanıyorum adamlar dünyaya küfür için gelmiş ahh bi hacker olsaydım da ip adresinden kendi girdiği adresini bulurdum o tılsımın forum sayfasında tretxalici 10.aşağı nasıl sallandırılıyor onun fotosunu koyar zevkle 1 bira açar izlerdim.....
LaSxPLaGaSX
IIxRuMMeLxII
LaSxPLaGaSX
IIxRuMMeLxII
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
olmucak duvaya amin denmez gimler de treyxaliciii ve caves den yanna bosa urasmayin gm onlara destek veriyordur bosa urasmayin eski tilsim oldu hevasini yapan yok :mrgreen: iyilikyapan kotuluk goruyor gereksiz yere cok kisi banlandi neden nasil banlandi arastirip sorulmazlar
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Treyxalicii nin Ana avrat bacı kardeş ettiği küfür ses kayıtlarına 1 yenisi daha eklenmştir bu seferki biraz daha farklı bu sefer yönetimin anasına bacısına kardeşinede küfür etmekdedir. Dostum veya düşmanım skypedan beni ekleyip ses kayıtlarına ulaşabilirler, ve desteğe yollıya bilirler
size anabacı edilen küfür yönetimi ilgilendirmiyor olsada belki yönetimdekilerin anasına bacısına edilen küfürler ilgilendirir onları. skypedan ulaşmak isteyenler skype adresim için forum hesabıma mesaj atabilirler.
İkv diğer oyunlar gibi değil bu bir gerçek nerdeyse tüm oyuncular birbirini tanıyor, Skypeda konuşuyor, veya facebook adreslerini telefon numaralarını biliyolar. Sanal hayatı gerçekle karmalayan tek oyun. Oyun içi huzursuzluklar haliyle gerçek hayatada yansıyor. Kısa bir örnek veriyim telefon kullanmadığım için bir arkadaşıma annemin tel nosunu vermiştim Kabusxxler ve Treyxalicii o arkadaşımdan evrene ulaşmam lazım diye annemin telefon numarasını istemiş oda saf gibi vermiş, ve annemin telefon numarasını fake profiller açarak ve tüm sanal kanallarda paylaşmışlar. Bu gerçekden büyük bi terbiyesizlik. Sadece bir oyun diyerek geçmemek gerekiyo. Yönetimin bu duruma bir el atması şart. Ayrıca tılsım ın tek sorunu bu değil. Down sendromlu çocuklardan beter olarak Kadim hidrayı 10 canda kaçırmak veya köşeye çekilen iflisi 5 canda kaçırmak veya 25 lwl kaldırma 1 puan vermiş bir şifacıyı karşı klana sokup kp kasmaya çalışmak gibi bir sürü çocukluk var Küfüre verdiğiniz ceza emin olun saydıklarımdan çok daha gereksiz bir ceza 10 canda kadim kaçırılırsa tabiki adam söver bence haklıda. Veya 5 canda iflis kaçırlırsa ve saatlerce aynı şey tekrarlanırsa iflis grubundaki adamın sövmesi çook normal
Peygamber sabrı gerekli sövmemesi için. Bunları yapanlar kimlermi?, Treyxaliciii Thexwanted ThexYozGaTLeee KabusxAGRASİF KabusxPİSLİCK Karargahxbladem Susqunprensx IIxZaLiMxII vesaireee vesaire. bu tür davranışlar Videolu kanıtlarla bence 1 ay dan başlıyarak sınırsız süreye kadar ceza almalı.
İkv diğer oyunlar gibi değil bu bir gerçek nerdeyse tüm oyuncular birbirini tanıyor, Skypeda konuşuyor, veya facebook adreslerini telefon numaralarını biliyolar. Sanal hayatı gerçekle karmalayan tek oyun. Oyun içi huzursuzluklar haliyle gerçek hayatada yansıyor. Kısa bir örnek veriyim telefon kullanmadığım için bir arkadaşıma annemin tel nosunu vermiştim Kabusxxler ve Treyxalicii o arkadaşımdan evrene ulaşmam lazım diye annemin telefon numarasını istemiş oda saf gibi vermiş, ve annemin telefon numarasını fake profiller açarak ve tüm sanal kanallarda paylaşmışlar. Bu gerçekden büyük bi terbiyesizlik. Sadece bir oyun diyerek geçmemek gerekiyo. Yönetimin bu duruma bir el atması şart. Ayrıca tılsım ın tek sorunu bu değil. Down sendromlu çocuklardan beter olarak Kadim hidrayı 10 canda kaçırmak veya köşeye çekilen iflisi 5 canda kaçırmak veya 25 lwl kaldırma 1 puan vermiş bir şifacıyı karşı klana sokup kp kasmaya çalışmak gibi bir sürü çocukluk var Küfüre verdiğiniz ceza emin olun saydıklarımdan çok daha gereksiz bir ceza 10 canda kadim kaçırılırsa tabiki adam söver bence haklıda. Veya 5 canda iflis kaçırlırsa ve saatlerce aynı şey tekrarlanırsa iflis grubundaki adamın sövmesi çook normal

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Belirttiğim gibi Öncelikle bir metin hazırlanması gerek.
Kişilerin ceza almasını sağlayan bu metini kişilerden şikayetçi olanların İKV Destek Ekibine ulaştırması gerek.
Bir nevi imza kampanyası düzenlenmeli.
Başka türlü şu an ki ceza sisteminde kişilerin direkt olarak oyundan uzaklaştırılması mümkün değil.
Tek çözüm ; Tek yumruk olmak
Biz bir aileysek bu şekilde bu sorunu çözebiliriz.
Şahsım ve Loncam adına bu tür kampanyaya ( eğer olursa ) maddi manevi her türlü destek vermeye hazırım.
Kişilerin ceza almasını sağlayan bu metini kişilerden şikayetçi olanların İKV Destek Ekibine ulaştırması gerek.
Bir nevi imza kampanyası düzenlenmeli.
Başka türlü şu an ki ceza sisteminde kişilerin direkt olarak oyundan uzaklaştırılması mümkün değil.
Tek çözüm ; Tek yumruk olmak
Biz bir aileysek bu şekilde bu sorunu çözebiliriz.
Şahsım ve Loncam adına bu tür kampanyaya ( eğer olursa ) maddi manevi her türlü destek vermeye hazırım.
.
.
.
CelalYILMAZ yazdı:
Eski ceza sistemi ;
1. cezaya 7gün ( ban )
2. cezaya 14gün ( ban )
3. cezaya 21gün ( ban )
4. cezaya bloke idi.
Baya bi yanlış hatırlıyormuşum
Bu düşünce ve duyguyu malesef ki pek çoğumuz yaşıyoruz...Haberlerde "İstanbul Kıyamet Vakti oyununda tartışıp bir adreste buluştuktan sonra 2 kişiyi öldürdü" şeklinde bir haber çıkarsa hiç şaşırmamak lazım..denizxlord yazdı: karşımda olsa da onu öldürsem diye düşünüyorum
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk