Kadim Pençe Yok Kadim Pençee !!! 
.ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Re: .ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Chuckyx yazdı:Kadim Pençe Yok Kadim Pençee !!!
Oyuna Gel Hele
Kadim Kolay Leeeyn
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Tek cümle kuracağım....Tatarian yazdı:Loncamı başıma yıkarmış geeel de yııık. Çokda LÜ LÜ xD xD zahahaha xD yavrum bak bakırköyde ayın 8 inde tılsım buluşması var oraya ananı babanı topla xd tılsımın kalanlarınıda topla skype yetmezse bir dayak yiyin orda benden xD oyundan RebeLs e karşı Türkxx ler felan yazmaya gelemem ben xD siz gelin sadece RebeLsxTatarian a karşı olun sıraya dizilin. Herkezin sabrı bi yere kadar bir tek loncama laf ettirmem haddini bil kendine gel yoksa dişlerini tek tek söker olması gereken yerde olması için birazcık ittiririm. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eğer adamsan gelirsin....
Merhaba,
İtirazınız incelenmiştir. İnceleme neticesinde tarafınıza uygulanan moderasyonun haklı olduğuna karar verilmekle beraber, süresinde indirime gidilememektedir. Öncelikle şu an için oyun dünyasında yaşanan uygunsuz davranışların takibi oyun içinde bulunan yetkili karakterler aracılığı ile değil, oyuncularımızın rahatsız oldukları an kullanmış oldukları şikayet et butonu tarafından oyun dışından yapılmaktadır.Öncelikle ceza verilebilmesi için bir şikayetin olması gerektiği bilinmelidir. Temel olarak bir oyuncu rahatsız edilmedikçe şikayet etmeyeceği için aslında oyun dünyasında kuralları belirleyen sizler olmaktasınız.Biz ise sizlerden gelen bu şikayetleri İKV’nin bir eğlence dünyası olduğu gerçeğinden hareketle yorumluyoruz. Belirlenen yorumlar her ne kadar basit maddelere dayanıyor olsa da aslında bu yorumlar oyuncularımızın anlık beklentilerine göre hızlı bir şekilde değiştirilmektedir. Sonuçta önceden de belirtildiği üzere ana konu neyin yasak olduğu değil, oyun dünyasını paylaştığımız diğer oyuncuları rahatsız etmemektedir. İKV’de sizlere daha nezih bir oyun ortamı sunma çabamızda bizlere yardımcı olacağınızdan şüphemiz yoktur.
:arrow: Biliyordum
Biliyordum
. Küfürden Dolayı Susturma Almadığımı Biliyordum
Sanırsam Sebebi Flood Tarzı Uzun ve Ard Arda Konuşma 
İtirazınız incelenmiştir. İnceleme neticesinde tarafınıza uygulanan moderasyonun haklı olduğuna karar verilmekle beraber, süresinde indirime gidilememektedir. Öncelikle şu an için oyun dünyasında yaşanan uygunsuz davranışların takibi oyun içinde bulunan yetkili karakterler aracılığı ile değil, oyuncularımızın rahatsız oldukları an kullanmış oldukları şikayet et butonu tarafından oyun dışından yapılmaktadır.Öncelikle ceza verilebilmesi için bir şikayetin olması gerektiği bilinmelidir. Temel olarak bir oyuncu rahatsız edilmedikçe şikayet etmeyeceği için aslında oyun dünyasında kuralları belirleyen sizler olmaktasınız.Biz ise sizlerden gelen bu şikayetleri İKV’nin bir eğlence dünyası olduğu gerçeğinden hareketle yorumluyoruz. Belirlenen yorumlar her ne kadar basit maddelere dayanıyor olsa da aslında bu yorumlar oyuncularımızın anlık beklentilerine göre hızlı bir şekilde değiştirilmektedir. Sonuçta önceden de belirtildiği üzere ana konu neyin yasak olduğu değil, oyun dünyasını paylaştığımız diğer oyuncuları rahatsız etmemektedir. İKV’de sizlere daha nezih bir oyun ortamı sunma çabamızda bizlere yardımcı olacağınızdan şüphemiz yoktur.
:arrow: Biliyordum
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
Hani Benim Pençem ?
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Arzuhalci'nin Adamı
Superonline :twisted: :evil:
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Chuckyx yazdı:Superonline :twisted: :evil:
Zuhahah
Gelemedin Demi Sen 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
Mikrofon Ayarları İçin Bi Tarafımı Yırtıyorum Ama Sonuç YOK ! Ne Olacak Benim Halim ?
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Chuckyx yazdı:Mikrofon Ayarları İçin Bi Tarafımı Yırtıyorum Ama Sonuç YOK ! Ne Olacak Benim Halim ?
Mikrafonunda da Bir Gariplik Var Zaten . Oyunun Sesi Geliyor Güzel Şekilde Ama Senin Sesin Yok , Oluncada Uçak Sesi Malum
. Bir Bilgisayarcıya Göstermen Gerek 
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
gökhan sen bu çeneyle daha çok susturma alırsın

Bu arada cs 1.6 war3 server açıyorum yarın Gökhancım cs çevrene yayarsın ip adresimi ikv tagını alanlara slotluk beleş senin takımın falan varsa topla gel adminlik hediye
Bu arada cs 1.6 war3 server açıyorum yarın Gökhancım cs çevrene yayarsın ip adresimi ikv tagını alanlara slotluk beleş senin takımın falan varsa topla gel adminlik hediye
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.