KADİM HİDRA YETENEKLERİNE DÜZENLEME İSTİYORUZ[TıLSıM]
Re: KADİM HİDRA YETENEKLERİNE DÜZENLEME İSTİYORUZ[TıLSıM]
konu sacma yorum kaynıyor...Oyunun hikayelerini okumayanlar atmıs tutumus...Eminonunde ( istanbulda ) bu hayvan onlar teskilat usagını oldurmedi mi? Tabi ki guclu olacak hatta ozelliklerini artırsınlar...Gucsuz olursa herkes keser zor olursa sunucuda tanıdıgı cok olan keser...Herkes toplansın sunucumuz adına keselim ama yinede ilk biz vuralım ölsün yardım ederiz deyip kacanlar keser...bu yuzdende gucsuz olsun...
Arkadaşlar daha yeni yayınlandı ve sizde yeni tanıştınız zor olması güzel herkesin kesememesi keseninde çok sevinmesi için bu iyi bir durum ilerde elbet onuda çözeriz bence çok ters yetenekleri hariç dokunulmasın...
Leker Çeteci Loncası
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
HarbicocuK yazdı:çogu kişi cafeden oyuna giriyor bu adam 7 sata oyunda durabilecek mi veya işi cıkıyor 7 saat oyunda durabilcekmi ? kimileri kestigi için sazan gibi atlıyo ha kolaysa bidaha git kes bilki bunda zırnık kadar yardım alamıyacaksın !!

- Xxberkanxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Dostlarıma katılıyorum.Hidranın yeteneklerinde düzenlemeler olmalı
Berkanbjk
Berkanbjk
KARAKTERLER
Savascı:Berkanbjk(49)
Büyücü:Sonxebedi(49)
Şifacı:Ladxhealing(49)
SUNUCU :TILSIM

Savascı:Berkanbjk(49)
Büyücü:Sonxebedi(49)
Şifacı:Ladxhealing(49)
SUNUCU :TILSIM

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
yaf okudugum yorumlara bakarak bazıları atıp tutuyor zor olması lazım falan falan ondanmı herkes Tılsım giriyor nasıl kestiniz söylermisiniz diyor o zaman dikkat falan işliyordu son güncellemeyle dikkatin etkiside kalktı neden cünkü kesimi dikkatın etkisinden dolayıdı onuda kaldırdılar yöneticilerimiz forumda cvp yazcaklarına özelden ancak uyarı yaparlar biyde duyduguma göre dün GM hidrayı keserken ölmüş tam bir komedi
:D
MasumprenS yazdı:Öncelikle Herkese İyi Forumlar...
Hidra hidra dedik zor bişeyler gelsin dedik sağolsun yönetici arkadaşlarımız bizi kırmadılar Hidra eklentisini yayınladılar fakat çok fazla abartılmamış mı Hidralar sizce de ?
Yeşil hidraya sözümüz yok eywallah 2 grupla çok rahat kesiliyor!
Kadim Hidra ilk kendi sunucumuzda yaklaşık 10 grupluk bir oyuncu sayısı ile zar zor 6 saatlik bir çalışma ile kesildi fakat gerçekten zor yaratık istedik diye bu kadar abartılması çok saçma geldi bizlere!
Yönetimden Kadim Hidra ' nın yetenekleri ile ilgili yeni bir düzenleme yapılmasını talep ediyoruz!
Nasıl mı hangi yeteneklerimi Açıklayayım;
1- Ateş püskürtme olayı tamam güzel hoş olmuş ama neden sadece ilk vuruş yapan grubu yada kişiyi etkilemiyorda neden herkesi etkiliyor ? Bu yetenekte düzenleme yapılması gerekli gözlemlerimize göre ya kafasını çevirdiği kişiyi tek etkilesin yada kafasını çevirdiği kişinin grubununa sadece etki etsin buna bi düzenleme gelmesi şart!
2- Kükreme olayı herkesi etkilemesi çok saçma bi durum bence kudret doldurmaya çalışan şifacılar büyücüler + savaşçı arkadaşlar bundan mağdurlar. Kükreme yeteneğide aynı ifliste oldugu gibi ya görev grubu dışını etkilesin sadece yada görev grubunda bulunan kişileri etkilesin bunada düzenleme gözlemlerimize göre şart gibi görünüyor!
3- Ölülerden beslenme olayı yani kısacası kendisine can basması olayı bu yetenekte gerçekten çok fazla abartılmış bir durumda! Bu yetenekte de düzenleme yapılsın ve ya görev grubunun ölülerinden beslensin yada görev grubu olmayan destek olarak bulunan kişilerin ölülerinden beslenmesi sağlanabilir daha mantıklı ve güzel olabilir gözlemlerimize göre!
4- Deprem yani ayağını yere vurması olayı süper bir olay gerçekten efekt bakımından şu ana kadar beğendiğim en güzel kısım ama buda ifliste oldugu gibi sadece görev gurubu dışını yada görev gurubunu etkilemeli diye düşünüyoruz!
Yukarda açıkladığım ve belirttiğim gibi bulunan yeteneklere düzenleme gelmesini ben ve benim gibi çok sayıda İkv oyuncusu istemekte bu konuda yönetimden düzenleme talep ediyoruz umarım yapılır düzenleme yoksa ben ve sunucum dahil çoğu sunucularda bu görevin yapılması imkansız gibi birşey diye görünüyor!
Eğerki Belirttiğim yeteneklerde bir düzenleme yapılırsa Kadım Hidra 3 veya 4 grupla çok rahat kesilebilir diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili olarak tüm Arkadaşlardan da destek bekliyorum...
Herkese İyi Eğlenceler Şimdiden...
Çok güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım sonuna kadar destek veriyorum . Ayrıca şaheser reçetelerinin madenlerinin değiştirilmesi ve hidra pençesi yerine KADİM HİDRA PENÇESİ'nin gelmesi de hem bunların üretimini zorlaştırmış hem de insanların aylardır beklediği şaheserlerin reçetelerinin değiştirilmesi sonucu oyunu bırakma derecesine gelmelerine sebep olmuştur ...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Vallahi şu an oyundan o kadar sogudumki oyuna 1 saat bile girmiyorum
Bence konuyu boşa açtın herşey tam yerinde. gidipde 1 grupla kesebilecek olsaydın 2 gün sonra yeni lvl diye forumlara konu açardınız. Zaten 59 lvl sınırına ulaşıldığında. Karakürk keser gibi keseceğiz. Çok dert etmeyin zevk almaya bakın.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Hidraya hiç gitmediğim için kesin bir yorum yapamayacağım.
Hidra bu yetenekleri belli bir zamandamı kullanıyor? ( Mesela; Yaşam puanı 70 e , 55 e , 30 a indiğinde)
Eğer böyle ise , büyücüleri bir düşünün derim , yada şifacı büyücü kombinasyonunu , yada büyücüye dizeceğiniz tarshass setleri , neyse siz düşünün. Bilek gücüyle kesilebileceğini hiç sanmıyorum.
Bu kısım düşünmeniz içindi.
Şimdi;
Konu , hidranın yeteneklerinin abartılı olması sanırım , yorumlar şaheser eşya üretemediğiniz için yakınıyor olma ihtimalinize kaymış ki çok normal. Hidrayı şaheser eşya için kesmiyor musunuz zaten? Herkesin elinde şaheser eşya olması mı gözünüze hoş geliyor? Yoksa hidrayı hemen kesip oyunu bırakmayımı planlıyorsunuz? Kendi kendinize cevap verin
Hidra bu yetenekleri belli bir zamandamı kullanıyor? ( Mesela; Yaşam puanı 70 e , 55 e , 30 a indiğinde)
Eğer böyle ise , büyücüleri bir düşünün derim , yada şifacı büyücü kombinasyonunu , yada büyücüye dizeceğiniz tarshass setleri , neyse siz düşünün. Bilek gücüyle kesilebileceğini hiç sanmıyorum.
Bu kısım düşünmeniz içindi.
Şimdi;
Konu , hidranın yeteneklerinin abartılı olması sanırım , yorumlar şaheser eşya üretemediğiniz için yakınıyor olma ihtimalinize kaymış ki çok normal. Hidrayı şaheser eşya için kesmiyor musunuz zaten? Herkesin elinde şaheser eşya olması mı gözünüze hoş geliyor? Yoksa hidrayı hemen kesip oyunu bırakmayımı planlıyorsunuz? Kendi kendinize cevap verin