eğer bir kadın 32 33 yaşından büyükse bu tür oyunlara girme amacı emin olun oyun değildir
░░░Denge Loncası░░░
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ░░░Denge Loncası░░░
Sölemicem sölemicem dedim ama kendimi tutamadım
eğer bir kadın 32 33 yaşından büyükse bu tür oyunlara girme amacı emin olun oyun değildir
Ben bunu bilirim bunu söylerim
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
iç Çamaşırı nela :mrgreen: :mrgreen:sokaktakiadam yazdı:pfffff 1 Satir Öyle Bi yazdımki Bütün iç çamaşırlarını Dökmek için ama Sayfa Zaman Aşımına Uğramış..
yaşınla kullandığın kelimeler arasındaki ultraanormal farkla , KÖPÜRT BENİ PAKİZEM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
yaranmı var lemrelaxxxeefendyy yazdı:Boş Konuşmaaaaaaaaaaaa ! Atmacakralhanedanxatkrl yazdı:Mustafa hanedanxler lonca alımlarında cok dikkatlidir ,Burak kardeşimizin hanedanx olması zoruna gitti herhalde o yüzden yazmışsın belli ,sadece bilinmesi gereken bence şudur;loncanızın kapanmasını tek burak saglamışsa helal olsun tek başına koca loncayı yıkmış adam denir. sizler kendi hatalarınızı tek bir kişiye yıkmak istiyorsanız sizin bileceniz iştir. HanedanxATmaCaA![]()
- Heavenxfancyman
- Salgın Koruyucusu
dengesız dengesız konusma bu oyunda 35 yasında olupta zaman gecırmek ıcın oynayan ınsanalrda var adam olKristalxsuveyda yazdı:Sölemicem sölemicem dedim ama kendimi tutamadım![]()
eğer bir kadın 32 33 yaşından büyükse bu tür oyunlara girme amacı emin olun oyun değildirBen bunu bilirim bunu söylerim
![]()
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
sen adam etsene ? 33 yaşından büyük kadın kırsın dizini otursun çocuğuna baksın evini temizlesin kocasına yemek yapsın. Oyunda farklı fantaziler yaratmasın kendine , senden onalrdan birinimi tavladın naptınHeavenxfancyman yazdı:dengesız dengesız konusma bu oyunda 35 yasında olupta zaman gecırmek ıcın oynayan ınsanalrda var adam olKristalxsuveyda yazdı:Sölemicem sölemicem dedim ama kendimi tutamadım![]()
eğer bir kadın 32 33 yaşından büyükse bu tür oyunlara girme amacı emin olun oyun değildirBen bunu bilirim bunu söylerim
![]()
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Konu Kapanacak Forum Rahatlayacak cHo
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
sen ne geri kafalı bir insansın öyle. senin bakış açın bu kadar mı sınırlı ?Kristalxsuveyda yazdı:sen adam etsene ? 33 yaşından büyük kadın kırsın dizini otursun çocuğuna baksın evini temizlesin kocasına yemek yapsın. Oyunda farklı fantaziler yaratmasın kendine , senden onalrdan birinimi tavladın naptınHeavenxfancyman yazdı:dengesız dengesız konusma bu oyunda 35 yasında olupta zaman gecırmek ıcın oynayan ınsanalrda var adam olKristalxsuveyda yazdı:Sölemicem sölemicem dedim ama kendimi tutamadım![]()
![]()
![]()
bir bayan 35 yaşını geçtikten sonra sadece yemek yapsın çocuklarına baksın saatlerce izdivaç programı izlesin bu mu en iyisi
o insanın kafasını boşaltmaya hiç ihtiyacı yok mu
sen amacı başka türlü olmayanlarıyla çok vakit geçirmişsin ki herkesi öyle sanıyorsun.
edit:konuya ilk ve son yorumumdur.bu yorumu görünce dayananamadım karşılık vermek zorunda hissettim kendimi
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:sen ne geri kafalı bir insansın öyle. senin bakış açın bu kadar mı sınırlı ?Kristalxsuveyda yazdı:sen adam etsene ? 33 yaşından büyük kadın kırsın dizini otursun çocuğuna baksın evini temizlesin kocasına yemek yapsın. Oyunda farklı fantaziler yaratmasın kendine , senden onalrdan birinimi tavladın naptınHeavenxfancyman yazdı:dengesız dengesız konusma bu oyunda 35 yasında olupta zaman gecırmek ıcın oynayan ınsanalrda var adam olKristalxsuveyda yazdı:Sölemicem sölemicem dedim ama kendimi tutamadım![]()
![]()
![]()
bir bayan 35 yaşını geçtikten sonra sadece yemek yapsın çocuklarına baksın saatlerce izdivaç programı izlesin bu mu en iyisi
o insanın kafasını boşaltmaya hiç ihtiyacı yok mu
sen amacı başka türlü olmayanlarıyla çok vakit geçirmişsin ki herkesi öyle sanıyorsun.
edit:konuya ilk ve son yorumumdur.bu yorumu görünce dayananamadım karşılık vermek zorunda hissettim kendimi
saçma . .
- Heavenxfancyman
- Salgın Koruyucusu
Benim Evli İnsanlarla İşim Olmaz Senin Cok Oluyo Herhaldeki Benide Kendin Gibi SAnıyosun Ben Seni Adam Edemem Kagıttan Kale Olmaz Olsada Saglam Olmaz Kale Yapmak İçin Beton Ve Tas Gerekir Adam Olmak İçin Gerekli Malzeme Sende Yok..
Bu adam haklı bence ..Heavenxfancyman yazdı:Benim Evli İnsanlarla İşim Olmaz Senin Cok Oluyo Herhaldeki Benide Kendin Gibi SAnıyosun Ben Seni Adam Edemem Kagıttan Kale Olmaz Olsada Saglam Olmaz Kale Yapmak İçin Beton Ve Tas Gerekir Adam Olmak İçin Gerekli Malzeme Sende Yok..
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !