DüşmanLıklar Bitsin..Okuyun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

DüşmanLıklar Bitsin..Okuyun

Mesaj gönderen egeli »

Arkadaşlar Bundan Sonra Kimseyle Tartışmak veya kavga etmek istemiyorum ve daha fazla Çamur atmaya calısmayın Hırsızsın dıyorlar Buyrun kanıtı olan koysun Bı Blmısler Vazo yarası olan gocunur beyler bana veled dıyorsunuz kendınız veled veled lakaplarla takıyorsunuz eger buyuksenız buyuklugunuzu gosterın.. Oyunda Sataşma olmadıktan sonra hıc kımseyler polemıge gırmem Lostx ler Tatanga we Vamos Bı derdınızmı var taktınız bize Herseyde satasma konumuza laf etme arkadasım muhaptap olmucam dıyrsun konuya yorum yapıyorsun begenmıyorsan yasakla gec konusma bakma konuya Dedıgım Gıbı bundan sonra kımseyle polemık ıcınde olmak ıstemıyorm Lostx lar vamosbıen ve tatanga satasma olmasın lutfen Bıktım artık oyunun tadı kacmasın daha fazla gergınlık yaratmayalım dedıgım gbı kusluk ıstemıyrm hatalarım var kabul edıyrum Herkezle konusuyrm ısteyen konusmayabılır yeterkı stasma olmasın kımseyle dusmanlıgım kalmamıstır.. Isteyen benımle konusur ısteyen yasaklar gecer bu kadr basıt kavga ıstemıyrm.. Ama gonul ısterkı herkez bu vatanın ıcınde bırbırıyle dargın olmasın TÜRKİYE bayrağı altında bırlık we beraberlıkle yasayalım hepınızı sevıyorm ;)
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)

IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa

Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
Kullanıcı avatarı
VzLnosxSpiNova
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: DüşmanLıklar Bitsin..Okuyun

Mesaj gönderen VzLnosxSpiNova »

egeli yazdı:Arkadaşlar Bundan Sonra Kimseyle Tartışmak veya kavga etmek istemiyorum ve daha fazla Çamur atmaya calısmayın Hırsızsın dıyorlar Buyrun kanıtı olan koysun Bı Blmısler Vazo yarası olan gocunur beyler bana veled dıyorsunuz kendınız veled veled lakaplarla takıyorsunuz eger buyuksenız buyuklugunuzu gosterın.. Oyunda Sataşma olmadıktan sonra hıc kımseyler polemıge gırmem Lostx ler Tatanga we Vamos Bı derdınızmı var taktınız bize Herseyde satasma konumuza laf etme arkadasım muhaptap olmucam dıyrsun konuya yorum yapıyorsun begenmıyorsan yasakla gec konusma bakma konuya Dedıgım Gıbı bundan sonra kımseyle polemık ıcınde olmak ıstemıyorm Lostx lar vamosbıen ve tatanga satasma olmasın lutfen Bıktım artık oyunun tadı kacmasın daha fazla gergınlık yaratmayalım dedıgım gbı kusluk ıstemıyrm hatalarım var kabul edıyrum Herkezle konusuyrm ısteyen konusmayabılır yeterkı stasma olmasın kımseyle dusmanlıgım kalmamıstır.. Isteyen benımle konusur ısteyen yasaklar gecer bu kadr basıt kavga ıstemıyrm.. Ama gonul ısterkı herkez bu vatanın ıcınde bırbırıyle dargın olmasın TÜRKİYE bayrağı altında bırlık we beraberlıkle yasayalım hepınızı sevıyorm ;)

Cok dogru...Söylemişsin Kanka bencede özellkle Lostx bende rica edeiyorum tartışma cıkmasın büyük olan büyüklugunu göstersin..[Biz susariz] Ve Vomosbien kardeş sende Hırsız diorsun.Koy kanıtını hırsız olalım.Tantanga sende vazo vazelin vb lakaplar takıorsun lütfen biraz düşünelım aynı şeyler denılse aynısını sizlerde yaparsınız.Ahmet kardeşime katılıyorum Kusluk olmasın konuşmak istemeyen Yasaklasın geçsin... :mrgreen: :mrgreen:
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.. [48]

Resim

**VzLnoSxSpiNova**
[Latif]
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen egeli »

Saol Kardeşim Destegın Icın... :shock:
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)

IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa

Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
Kullanıcı avatarı
HasHacip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HasHacip »

BİTSİN LOVVVVVVVVVVVVV
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.

“Genel Sohbet” sayfasına dön