SHooT yazdı:Hırsızlık fotolarına yorumun yok mu ? Grup atma mevzusuna gırmeyeceğim daha yenı sorunları ortaya çıkaracak çünki eminim
bak sana bı teklıfım var ?
Buyucuyum , neyle gelıyorsan gel 2 avans 5 de bıter ?
Savascıyım , Savascınla veya buyucunle gel savascına 2 avans 5 de bıter ?
Vs mıktarını , hakemını herseyı sen belırle?
Büyücüyü verdik vermseydk o büyüylede çakardık )
Savaşçıya gelince 1 el alamadn şimdi ws ye çağırıousn Yenilen pehlivan güreşe doymaz be güzelim:)) Halil adammış ws atmış yenilmiş tebrik ediyor.Oguz bir daha haliln lafı geçmesn emin denen adamı söelrsen edebildğin kadr rezil et karışmıorum ama apo ile halil adam gibi adam onlara ses çıkarmak bizede yakışmaz:)
Tremexhaqan yazdı:ben 49 olduktan sonra çember ws atıcak her türlü Mega,Kholpaş,Hükümdar (Onları severim onlarla eğlencesine),Hanedan veya normal kim varsa beklerim
Tremexhaqan yazdı:ben 49 olduktan sonra çember ws atıcak her türlü Mega,Kholpaş,Hükümdar (Onları severim onlarla eğlencesine),Hanedan veya normal kim varsa beklerim
Alqoholiq yazdı:İnsan bukadar yüzsüz olur Kaçkere grubunu kabl etmedim halen grup atıyo 200 bn werince adm oluyosa size gel Servetimi Werim diyecemde Oyundan daha Karekterli İnsanalr war Siz bana Çevrim Dışısnız
Simdide Ayak çekiyo gel hacı kenan yapak ben büyüye gececem diyo
HeHeHeHe Buradada tbrk ediyom diyo İlk yenilgim oldu diyo Ws teklif Eden simdi klandan car car konusuyon EmiN Sana Müste hak Eger 1 el alsaydınız Vs. Tekrar Atardımda 1 el alamayan insanla Vs. atmıyom Yüzsüz işte 5*0 kesiliyo helan konusuyo Olurda Bukadar olur İnsan Yalaka olmasın Plusum yoktu klandan carcar konusmasın 5*0 dan sonra kuyruk Acısı war ama olmasıda lazım Adam Vs. Teklif 5*0 Yenilmek acı koyar Ama halen ne kadar yüzsüzsün helan konusyon admlarına söle bidaha ws. demesinler